Kayınvalidemin yaptıkları

Siz eşiniz gidince onların ayrı ev kirası vermeye devam edeceğini düşünmüyorum. Siz yarından tezi yok, eşyaları toplayın, annenizin yanına gidin, mayısta eşiniz askerde iken siz onlarla görüşmezsiniz. Eşiniz dönünce de ayrı eve çıkarsınız. Kriz çıkarmaya gerek yok. Kadınla gereksiz tartışmaya gerek yok. Eşim yokken ailemin yanında kalacağım, çocuğa da biz onlarla bakarız dersiniz.Laf söylerse dönüp “ Söylediğiniz şeylerden sonra burada kalmam mümkün değil, sonradan pişman olacağın şeyleri söyleme, biraz düşün, süz sonra konuşun” dersiniz. Bir kamyon çağırın, taşının gidin. Kaldıkça kötüleşir...

Anne olacaksin bu bile guclu olman icin yeterli sebep, kimseye ihtiyacin yok o sunepe de umarım bi gun hatasini anlar

Çok haklısınız. Yarın eşimle ciddi bi şekilde konuşmayı düşünüyorum.

Uzaktan ev tutun bi daha da görüşmeyin Eşiniz kendi gitsin gelsin sen görüşme ne sanıyorlar kendilerini

Gerçekten bunlar çeyreği. Doğmamış bebeğime, kucağına alamazsın, aksamda sevmem dediğini.. İnşallah doğduğunda göstereceğim.

Sevmesin zaten bi kere insan olsa torunu ayrı sen ayrısın torununa şimdiden böyle yaklaşıyor. Uzak tut çocuğunu da burnu sürtülsün gına geldi şu kaynanalardan artık bi rahat bırakın gençleri

Sevmesin zaten bi kere insan olsa torunu ayrı sen ayrısın torununa şimdiden böyle yaklaşıyor. Uzak tut çocuğunu da burnu sürtülsün gına geldi şu kaynanalardan artık bi rahat bırakın gençleri
Bugün çok hastaymış, yatıyor kalkamıyor. Yukarıya çıktım. Bu insanlığım bitirecek beni. Ayaklarını limonlu su ile ovaladım. Üstelik düşük riskim var eğilmek sıkıntı oluyor. Utandı. Allah razı olsun dedi. Bu kaynanalar İn işine yarayınca iyi oluyorsun

Çok büyük hata yapmisin seni uyandiriyim utanmaz sen öyle saniyorsun.
Iyilik hak edene yapılır anne babana omca laf söylemiş seni üzmüş ayaklarıni ovaladın oyle mi valla ne diyim devam et gerçekle takrar karsilasirsin zaten.

İyiye herkes iyi olur canım

Çok mu safım anlamıyorum ki. Vicdanıma yenik düşüyorum. Benim bu evden hemen göçmem lazım

Çok mu safım anlamıyorum ki. Vicdanıma yenik düşüyorum. Benim bu evden hemen göçmem lazım
Azicik akıllanın bence bu saflık degil de neyse ya anne babana laf eden birisinim iyy ayağını ovalamak ne hasta diye ben bu konuda cok hassasım hiç uğraşmam geçmiş olsun bir taş corba bitti sen iyilik yap ama karşılığı gelmez emin ol ona gore davran bence

Kayınvalıdenız olacak kısı Allah tan bulur belasını emin olun. Siz kendinizi yıpratmayın Bebegınız sıze yazık. Sıze tavsiyem ayrı bir yere tasının Baska cocuk yapmayın cocuk bıraz buyunce anneniz baksın çalışın. Yoksa bu insanlarla yola cıkılmaz

Kendi kızı var o yapsın. Benim eşimden de kaynaklanıyor ki. 4 gün yukarı çıkmadım diye el kaldıracaktır, o eli indir indirmezssn sonuçları kötü olur diyip susturmuştum. Ama burada kaldıgım sürece devam edecek. En iyisi hemen göçmek

Bebeğim sağsalim doğarsa, bir daha düşünmüyorum valla.

Aynen öyle kizi yapsin eşiniz cok pasif belli siz güçlü kararlı durun bir an önce taşınmaya bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…