7 yıldır birlikteydik. Babası çay içmeye diye geldi istedi. Düğünü ertelemek askere gitmesini beklemek istedik. Sabırları yokmuş.Derdin neydide erkenden evlendin.
Size her şey müstehak. Siz tam şöyle bir tipisiniz. Arkasından konuşayım ama yüzüne melek gibi olayım, iyi pıtırcık bir gelin sansın... insan annesine babasına hakaret eden kadının ayağını ovarsa biz şunu anlarız. Ettiğin hakaretler yetmedi, az daha et.... ayrıca göçmek göçmek yazmışsınız. Göçmek değil o, taşınmak.Bugün çok hastaymış, yatıyor kalkamıyor. Yukarıya çıktım. Bu insanlığım bitirecek beni. Ayaklarını limonlu su ile ovaladım. Üstelik düşük riskim var eğilmek sıkıntı oluyor. Utandı. Allah razı olsun dedi. Bu kaynanalar İn işine yarayınca iyi oluyorsun
Evlenmeyi kabul ettiğinize göre sizin de sabrınız yokmuş7 yıldır birlikteydik. Babası çay içmeye diye geldi istedi. Düğünü ertelemek askere gitmesini beklemek istedik. Sabırları yokmuş.
Kadın namusuna laf söylemiş üstelik.
Nasıl bir koca sevdasıysa artık, aklım almıyor
Koca sevdasıyla alakası yok. Gerçekten güzel bir platform burası lakin derdi olanı bile derde sokan insan sayısı da çok. Sizler rencide edin diye yazmıyoruz. Ne yapabiliriz diye yazıyoruz. Neyse iyi günleriniz olsun..
Bugün çok hastaymış, yatıyor kalkamıyor. Yukarıya çıktım. Bu insanlığım bitirecek beni. Ayaklarını limonlu su ile ovaladım. Üstelik düşük riskim var eğilmek sıkıntı oluyor. Utandı. Allah razı olsun dedi. Bu kaynanalar İn işine yarayınca iyi oluyorsun
Size onca şeyi yapan kadının ayaklarını ovarken rencide olmadınız da benim söylediğim şey mi rencide etti? Derdinizi siz pek dert etmemişsiniz, biz ne diyelim?
Kadın sizi azarlamış, size ve ailenize hakaretler yağdırmış, namusunuza laf etmiş, bebeğinizle ilgili ileri geri konuşmuş, babası babanıza laf söylemiş...
Siz de gidip ayaklarını ovmuşsunuz. "Yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum" dediğiniz kadının ayaklarıyla işiniz ne? Kocaya yaranmak dışında başka bir amaç göremiyorum ben burada.
Kendinize saygı duymadığınız için saygı göremiyorsunuz. Böyle devam ederseniz hiçbir zaman da göremezsiniz.
+1 tamamina katiliyorum. Ahh bu kadinlar en büyük kötülügü kendilerine yapiyorlar. konuyu okudukça dişlerim gacırdadı.
7 yıldır birlikteydik. Babası çay içmeye diye geldi istedi. Düğünü ertelemek askere gitmesini beklemek istedik. Sabırları yokmuş.
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin tek cocuk en iyisiBebeğim sağsalim doğarsa, bir daha düşünmüyorum valla.
Hiçbir şey olmamış gibi davranıp bir şeylerin değişmesini bekliyorlar bir de.
Ben konu sahibinin kocasının yerinde olsam ayrı eve çıkmam. "E daha dün ayaklarını ovuyordun, şimdi derdin ne? Otur oturduğun yerde" derim.
Sen böyle yaparsan adam niye kendini zora soksun?
Sen burdakilere aldırma bayılırlar atar gider yapmaya, siz eşinle birbirinize destek olup ayrı eve çıkın. Kayın aileye tamah etmeyin. Eşin askerden dönene kadar da kendi ailende kal. Gitme o mikropların yanına. Hamilesin bi de, karnındakine beddua derecesinde laf eden aile, ne seni ne evladını haketmiyor. O kaynanan da bulur layığını merak etme sen.Hiç Bi zaman iyi gelin pozisyonunda görünmek amaçlı, işini, yemeğini yapmadım. Neysem o oldum. Hatta içimden geldiği gibi davrandım. Çünkü karşımdakini de öyle görüyordum.. Lise mezunuyum. Üni okumak istedim ama sınavımda isteğim puanı alamadım. Çocuk sahibi olacagım evet. Yalnız bazılarınız şunu unutuyor. Rabbim isterse, oluyor. İstemezse olmuyor. Ailemi de asla küçük düşürmedim. Gereken davalar açıldı. Annemin sesini kayıda aldığı için, annem dava açtı. Bununda bi çok araştırmasını yaptık.. Görüyorum ki bazılarınız benden büyük ve, düzgünce akıl vermek yerine hakaret tarzı eleştiriler yapmayı seçmiş.. Eleştiri yapabilirsiniz, ama karşınızdakini rencide ederek değil. Haa birde aranızdan şimdi daha çocuk ergen VS. Diyeceksiniz. İnsanın zikri ne ise fikri de odur. Göçmek yazmışım. Kusura bakmayın, her yörenin şivesi ayrıdır. Oo güzel yorumlarınız için, ALLAH RAZI OLSUN. ÇOK RAHATLATTINIZ. İnşallah böyle birşey başınıza gelmez. Hayırlı geceleriniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?