Valla hergün pişmanlığını yaşıyorum. Ki sonum yok bencrHamilesiniz çok bir şey söylemek istemiyorum ama yaş 20, 7 yıllık birliktelik, düzen kurmadan hamilelik, daha askerliğini yapmamış koca, kirasını kayınailenin ödediği ev... Bu yaşadıklarınız çok da sürpriz değil bence. İnsan tercih ettiği hayatı yaşar.
Asla.. Ona bağırdıgımı kimseye bağırmamışımdır
Valla hergün pişmanlığını yaşıyorum. Ki sonum yok bencr
Hep onun yanında durayım istiyorDerdi ne o zaman.
Bebek haberi olmadan önce bi sıkıntı yoktu. Bebek haberi olunca sıkıntı başladı. İyi okuduysanız. Hamileliğim in 5.haftası yazmışım.Sonunu görmediğiniz evliliğe bebek niye peki?
O da yanlışlıkla olmuştur kesin.
Hep onun yanında durayım istiyor
EvetTek olunca canımı sıkılıyormuş kaynanatörün.
Bide 20 yaşındaymışsın demi.
Bebek haberi olmadan önce bi sıkıntı yoktu. Bebek haberi olunca sıkıntı başladı. İyi okuduysanız. Hamileliğim in 5.haftası yazmışım.
Keske bastan Kabul etmeseydin ayni yerde yasamayiBundan 3 ay önce, eşim şehir dışına gitmişti. Annemin yanında kal dedi. Kalıyordum bende. Evim alt katta, annesi üst katta. Arada bi evime iniyordum herneyse.. O aralar yatalak gibi hasta olmuştum, kasık bel ağrısı, öksürük. Halbuki hamile içmişim. Neyse, bebeğim 5 haftalık oldugunda kanamam geldi. Annem yanımdaydı, kayınvalidemi aradı napalım diye. Doktora gitsin dedi. Sonra kendisi aldı götürdü. Hastahane de yatarken, beni herkesin içinde azarladı. Hem ilk bebeğim, hem eşim yok, hemde beni herkesin içinde rencide etmesi çok kötü olmuştum. Ertesi gün eve gelene kadar laf vurdu. Eve geldiğimizde eşimi aradım. Normalde hiç demezdim annesi kötü bişey dediğinde. Anlattım durumu annemin yanında kalmak istiyorum dedim. Eşimde nerede rahat ediyorsan orada kal dedi. Annem geldi. Kv aradı. Kv anneme etmedik hakaret koymadı. Annem ağlamaya başladı. Telefonu ben aldım, benden görmedin diğer gelininden göresin dedim. Sonra hakeretleri kesilmedi. Ailemin durumu fazla yok kayınbaba denilen adam babama senin 25 50 tl n ile mi geçiniyor bu çocuklar diyip güldü. Ben unutamıyorum. Çok zoruma gidiyor. 14 haftalık gebeyim, bebeğime bile belki kucağına alamazsın dedi. Namusuma laf söyledi. Normalde Allaha inandığını, sürekli namazında niyazında bu insan. Napayım sizce unutamıyorum. Yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum. Eşimle boşanma derecesine gelmiştik
Hayırlı geceleriniz olsun.Bebekten önce de kayınvalide dışında bir sürü sorun varmış. Mesela yaşın, mesela eşinin daha askerliğini bile yapmamış olması, mesela kiranı başkalarının ödüyor olması... ama bunlar sorun değil tabi, bebek kısmetiyle gelir. Kayınaile bakar nasıl olsa. Neyse ben kaçayım konudan. Hamilesin kırmak istemiyorum.
ana kuzusu koca, maddi olarak kendinizi idare edemiyosunuz kiranızı ödüyolar evi onlar çekip çeviriyo, adam daha askerliğini bile yapmamış, bağımsız ev yok dolayısıyla, ama koştur koştur çocuk var.. kendiniz edip kendiniz buluyosunuz.Sorun şu ki her yolu denedim.. Ama kirada oturduğumuz için kirayı onlar veriyordu. A dan Z ye herşeyi onlar alıyordu.
Bugün çok hastaymış, yatıyor kalkamıyor. Yukarıya çıktım. Bu insanlığım bitirecek beni. Ayaklarını limonlu su ile ovaladım. Üstelik düşük riskim var eğilmek sıkıntı oluyor. Utandı. Allah razı olsun dedi. Bu kaynanalar İn işine yarayınca iyi oluyorsun
Güçlü kadınım diyorsunuzda k.validenizin size laf sokmasınada sessiz kalmışsınız.
Sadece sessiz kalsa yine iyi. Bir de gitmiş ayaklarını ovalamış
Okudum onuda ovmak değil kezzapla yıkamak daha sağlıklı olurdu.
Koca sevdasıyla alakası yok. Gerçekten güzel bir platform burası lakin derdi olanı bile derde sokan insan sayısı da çok. Sizler rencide edin diye yazmıyoruz. Ne yapabiliriz diye yazıyoruz. Neyse iyi günleriniz olsun..Kadın namusuna laf söylemiş üstelik.
Nasıl bir koca sevdasıysa artık, aklım almıyor
Eşim şu an araba alım satımı yapıyor. Para biriktiriyor ve altın biriktiriyoruz. Kirayı ve diğer şeyleri onlar karşılayamıypr çok şükür. Hatta onların bile bizden istediği para oluyor.Kiranızı ve A'dan Z'ye ihtiyaçlarınızı onlar karşılıyorsa, eşiniz ve siz bir olup kendinizi geçindiremiyorsanız neye güvenerek evlendiniz, neye güvenerek çocuk yapıyorsunuz?
Eş askere gidince kendi ailenizde kalın, geldiği gibi de ayrı eve çıkın. Çocuk bıraz toparlanınca siz de çalışın, kimseye eyvallahınız olmasın. Başka da birşey söyleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?