Kayınvalidemin yaptıkları

Valla hergün pişmanlığını yaşıyorum. Ki sonum yok bencr

Bebek haberi olmadan önce bi sıkıntı yoktu. Bebek haberi olunca sıkıntı başladı. İyi okuduysanız. Hamileliğim in 5.haftası yazmışım.

Bebekten önce de kayınvalide dışında bir sürü sorun varmış. Mesela yaşın, mesela eşinin daha askerliğini bile yapmamış olması, mesela kiranı başkalarının ödüyor olması... ama bunlar sorun değil tabi, bebek kısmetiyle gelir. Kayınaile bakar nasıl olsa. Neyse ben kaçayım konudan. Hamilesin kırmak istemiyorum.

Keske bastan Kabul etmeseydin ayni yerde yasamayi

Hayırlı geceleriniz olsun.

Suç sizin. Madem aynı binadasınız neden kendi evinizde kalmadınız?
Şehrin diğer ucunda bile olsanız kendi evinizde kalmalıydınız.
Siz aynı binadayken gidip kalıyorsunuz. Amaç nedir?

İkincisi, madem kanamanız var, anneniz neden kayınvalidenizi arayıp "ne yapalım" diye soruyor? İnsan kendi çocuğuna ne yapacağını neden elin kadınına sorar? Üstelik kanama gibi bir durum varken...

İnsanlara bu kadar yüz verirseniz tepenizde tepinmeleri çok normal. Her türlü sınırı kaldırıp bu kadar bağımlı ve yüz göz olursanız hastanede de bağırır uzay üssünde de...

Şimdiye kadar o evden çıkmamış olmanız da ayrı hata. "Ne yaparsan yap benim elim kolum bağlı" diyorsunuz resmen.
O evden çıkın, bir daha da görüşmeyin diyeceğim ama eşinizin bunu kabulleneceğini hiç sanmıyorum.
O yüzden sonucunu kaldıramayacağınız restler çekmeyin diyebilirim sadece.

Sorun şu ki her yolu denedim.. Ama kirada oturduğumuz için kirayı onlar veriyordu. A dan Z ye herşeyi onlar alıyordu.
ana kuzusu koca, maddi olarak kendinizi idare edemiyosunuz kiranızı ödüyolar evi onlar çekip çeviriyo, adam daha askerliğini bile yapmamış, bağımsız ev yok dolayısıyla, ama koştur koştur çocuk var.. kendiniz edip kendiniz buluyosunuz.

Ayacıklarını da ovmuşsun işte problem nedir?
Bazıları sadece bizi sinir etmek için konu açıyor herhalde.
Kadın ailenize demediğini bırakmamış, namusunuza kadar laf söylemiş; siz hala hizmetçilik peşindesiniz.
Böyle devam edin. Belki madalya takarlar da satıp ayrı eve çıkarsınız

Kiranızı ve A'dan Z'ye ihtiyaçlarınızı onlar karşılıyorsa, eşiniz ve siz bir olup kendinizi geçindiremiyorsanız neye güvenerek evlendiniz, neye güvenerek çocuk yapıyorsunuz?
Eş askere gidince kendi ailenizde kalın, geldiği gibi de ayrı eve çıkın. Çocuk bıraz toparlanınca siz de çalışın, kimseye eyvallahınız olmasın. Başka da birşey söyleyemiyorum.

Kadın namusuna laf söylemiş üstelik.
Nasıl bir koca sevdasıysa artık, aklım almıyor
Koca sevdasıyla alakası yok. Gerçekten güzel bir platform burası lakin derdi olanı bile derde sokan insan sayısı da çok. Sizler rencide edin diye yazmıyoruz. Ne yapabiliriz diye yazıyoruz. Neyse iyi günleriniz olsun..

Eşim şu an araba alım satımı yapıyor. Para biriktiriyor ve altın biriktiriyoruz. Kirayı ve diğer şeyleri onlar karşılayamıypr çok şükür. Hatta onların bile bizden istediği para oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…