- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.994
- 548
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Annem her hafta kalamaz. Mümkün olan mesafelerde değiliz. Keske olabilseydik ama maalesef. Tabiki insanlar birbirlerini sıkmamalı neden huzursuzluk olsun ki.
Bence haftada bir gelip 1 gun kalinmasinda problem yok yine söylüyorum. Ama baskasina göre vardır bisey diyemem. Ama bu demek degil ki vardır diyen herkesin mesajini alintilayip begenmeyip ustune birde mubalaga edip iyice baska noktalara getireyim.
Ki dedigim gibi yanlıs aksetmis olabilcegimi de soyledimDaha ne diyebilirimki. Bu cumleler size degil ama . Olur birimiz yorum yazariz yanlis anlamis veya anlatmisizdir baska arkadaslar olarak onu duzeltme amacli kendi dogrumuzu yazariz ama bunun bi haddi hududu olmalı
Hayir yani o yorumu sundan yazdim, annen simdi uzakta olabilir ve sana haftada 1 gelmesi su an cazip gelebilir.
Ancak is öyle olsa ve olanak olsa, seninde bikma ihtimalin var. Onu demek istiyordum.
Tabiki fikir ayriligi olabilir ve ciddende sevebilirsin. Ben mesela misafir agirlamayi sevmem fakat misafir agarlamaya bayilan arkadaslarimda var. Hani bu dedigin gibi zevk ve kisilik meselesi.
Ancak genel olarak toplumda bu büyüklere karsi saygi konusunda çok sikinti var. Saygi diye millet kendini yipratiyor. Ortada diyalog yok, anlayis yok. Jenerasyonlar bu sekilde ve çok yipratici seyler yasandi. Benimde tepkim aslinda bunaydi.