Kayınvalidemin yatılı kalma merakı

Konunuzu üzülerek okudum.. Nasıl giriyor kv ler bu konumlara ,bu davet edilmeden yatiya kalmalara,oglunun _ gelininin kısaca baska bir evde baska bir düzende nasil kafalarına göre hareket ediyorlar ,üstelik şarkı söylüyorlar :) yemin ederim algılayamıyorum.Bu kadar hissiz,rahat nasıl olunur? Ben olsam bir bakıştan,bir duruştan hissederim istenmedigimi .İnsanlar umursamaz olmayı marifet mi sanıyorlar anlamıyorum ki...Benim de oglum var ve ileride kv statüsünde oldugumda Allah bu derece düşürmesin diyorum Size hak veriyorum.kv niz kurslara vs gitsin,kendi sosyal cevresi yok mu? Siz de calisin. Calısan kadinin her daim dokunulmazligi fazla olur.Her zaman müsait olmazsiniz.Ev hanimi olunca bahaneyi anlamazlar.Allah bebeginizi saglikla kucaginiza aldirsin,ondan sonra calisin mutlaka.Bence tek kurtulus sizin kv den.
[/

Çok incesiniz teşekkür ederim bazen düşünüyorum ne kadar karakterli düşünceli yüreği güzel insanlar var ben nasıl insanlarla iletişim kurmak zorunda kalıyorum.beni tanımayan birinin beni anlaması bana moral verdi.çalışın demiştiniz ama hem eşim istemez hem küçük çocuğum var 2.ye hamileyim çocuklarımı ben büyütmek istiyorum annem çalıştı anne hasretiyle büyüdüm bi aile düzenimiz yoktu bunun eksikliğini çok yaşadım kayinvalidem rahat vermiyor şimdi de

Yalnizbiranne Yalnizbiranne yerden göğe kadar haklısın
Bakma sen burda oğlunun evi kalabilir diyenlere emin ol icraatta en işe yaramaz olanlar bunlar

İnsana evi batar mı bende uzun süreli yatılı misafir olunca batıyor hadi gitti gidecek diye dayanmaya çalışıyorum sürekli olarak kalması canından bezdirir.
Doğru iletişimle kv denin ayağını evden kesmen gerek bu şekli de en iyi sen bilirsin tripse trip kavgaysa kavga yoksa ikinci çocukla beraber işin içinden çıkamazsın

Yalnizbiranne Yalnizbiranne yerden göğe kadar haklısın
Bakma sen burda oğlunun evi kalabilir diyenlere emin ol icraatta en işe yaramaz olanlar bunlar

İnsana evi batar mı bende uzun süreli yatılı misafir olunca batıyor hadi gitti gidecek diye dayanmaya çalışıyorum sürekli olarak kalması canından bezdirir.
Doğru iletişimle kv denin ayağını evden kesmen gerek bu şekli de en iyi sen bilirsin tripse trip kavgaysa kavga yoksa ikinci çocukla beraber işin içinden çıkamazsın
Çok teşekkür ederim☺artık kalmamalı zaten çünkü en son kaldığı gece hayattan soğudum canımdan bezdim eşime söyledim diyemem dedi bi dahaki gelişinde ben baştan söylemeyi düşünüyorum yoksa içimde öfke birikiyor bi gün kötü patlayacağına bi kaç saat katlanirim sabrederim gidince nefes alirim

Çok teşekkür ederim☺artık kalmamalı zaten çünkü en son kaldığı gece hayattan soğudum canımdan bezdim eşime söyledim diyemem dedi bi dahaki gelişinde ben baştan söylemeyi düşünüyorum yoksa içimde öfke birikiyor bi gün kötü patlayacağına bi kaç saat katlanirim sabrederim gidince nefes alirim
Neden? Kvnin keyfi için. Canına yazık sen düşünceğine o düşünsün söyle gitsin

Benim ki baska sehirde ama zirt pirt gelip kalma istegi ,hic susmadan konusmasi ayni.Yolculuk da zor gelmiyor.Gelip karsi tarafi biktirmasalar hic sorun degil.Ama ben mesafemi koyarak engel oluyorum artik buna.Sen de gerekirse acik acik konus.Ne olacaksa olsun.Sagligini etkileyecek kadar olumsuz etkilendigin bir durumdan bahsediyorsun.Herkesin bir dayanma kapesitesi var.Son noktaya gelmeden bir dur de.Ozellikle hamileligini one sur, dinlenmeye,kafa dinlemeye ihtiyacin oldugunu belirt.Allah yardimcin olsun.Cok zor,yasayan bilir...

Ya ben adamları da bir noktada anlıyorum.anne sen kendi evine git nasıl denir?yani bekar evim olsa annem gelip emrivaki kalsa yine diyemem anne evine git diye.koskoca kadının kendini bunları dedirtecek durumlara düşürmemesi lazım baştan.hiçbir görgü kuralını bilmiyorsan bari şunu düşün bu insanlar romantizm yaşar seks yapar ne bileyim... hayret ediyorum bu insanlara.
Çocuğunuzla gürültülü bir yaşam biçimi geliştirseniz acaba illallah edip evine gider mi

Ya ben adamları da bir noktada anlıyorum.anne sen kendi evine git nasıl denir?yani bekar evim olsa annem gelip emrivaki kalsa yine diyemem anne evine git diye.koskoca kadının kendini bunları dedirtecek durumlara düşürmemesi lazım baştan.hiçbir görgü kuralını bilmiyorsan bari şunu düşün bu insanlar romantizm yaşar seks yapar ne bileyim... hayret ediyorum bu insanlara.
Çocuğunuzla gürültülü bir yaşam biçimi geliştirseniz acaba illallah edip evine gider mi
Anne evine git diye doğrudan söylese ben de kızarım eşime anne gel ben seni eve birakiyim şimdi eşim hamile halsiz olur uykusu olur senin yanında rahat edemez sana da bi şey diyemez dese o onun evladı ona çok bozulmaz ben desem engerek kız kardesiyle birlikte beni tefe koyarlar en iyi bildikleri laf şimdiki gelinler kaynanalarini istemiyo.ben bunu evliligimin1.ayından beri duyuyorum gelin olmaktan nefret ettim.gürültü konusuna gelince çok güzel fikir ama benim yaratılışıma uygun değil sakin sessiz biriyim konuşurken yüksek sesle dahi konuşmam konusani kafam kaldırmaz.yani keşke yapabilseydim ama benim elimden gelmez

Yalniz bu benim kayinvalidem
Oturup anlatsak birbirleriyle yarışırlar heralde☺yazık günah ya yaşlı insanlar ölüp gitcez bunların da hesabını Allah sorar demiyolar.gelini zorla sogutuyolar herşeyden halbu kideger verseler yarın ihtiyaçları olunca gelin elinden geleni yapcak ama insanda heves bırakmıyorlar.kafa o kadar çalışıyor demek ki 😒

Back
X