Konunuzu üzülerek okudum.. Nasıl giriyor kv ler bu konumlara ,bu davet edilmeden yatiya kalmalara,oglunun _ gelininin kısaca baska bir evde baska bir düzende nasil kafalarına göre hareket ediyorlar ,üstelik şarkı söylüyorlar :) yemin ederim algılayamıyorum.Bu kadar hissiz,rahat nasıl olunur? Ben olsam bir bakıştan,bir duruştan hissederim istenmedigimi .İnsanlar umursamaz olmayı marifet mi sanıyorlar anlamıyorum ki...Benim de oglum var ve ileride kv statüsünde oldugumda Allah bu derece düşürmesin diyorum Size hak veriyorum.kv niz kurslara vs gitsin,kendi sosyal cevresi yok mu? Siz de calisin. Calısan kadinin her daim dokunulmazligi fazla olur.Her zaman müsait olmazsiniz.Ev hanimi olunca bahaneyi anlamazlar.Allah bebeginizi saglikla kucaginiza aldirsin,ondan sonra calisin mutlaka.Bence tek kurtulus sizin kv den.
[/
Çok incesiniz teşekkür ederim bazen düşünüyorum ne kadar karakterli düşünceli yüreği güzel insanlar var ben nasıl insanlarla iletişim kurmak zorunda kalıyorum.beni tanımayan birinin beni anlaması bana moral verdi.çalışın demiştiniz ama hem eşim istemez hem küçük çocuğum var 2.ye hamileyim çocuklarımı ben büyütmek istiyorum annem çalıştı anne hasretiyle büyüdüm bi aile düzenimiz yoktu bunun eksikliğini çok yaşadım kayinvalidem rahat vermiyor şimdi de