Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle konuştum bir daha gelmeyecek. Gelse de en fazla 2 gün kalacak.Ya aslında bu kadar kişisel alanınızda dolaşmaması gerekir.
Lazer epilasyon aleti, deodorant, kremler vs. oldukça kişisel eşyalar. Ha iç çamaşırım ha bunlar yani.
Eşiniz annesine bir ayar vermeli bu konuda. Yakında çamaşır çekmecenize sıra gelmesini istemiyorsa tabi.
Ben de onu diyorum. Tokayı sorsam mı evde bulamıyorum nereye bıraktın diye.Bi bahane bul küsüver gitsin. Gereksiz.
Keşke bir tokayla düzleşse. İsveçli bilim insanlarından bekliyoruz efendimSaç düzleştirmek için ve ucuz değil deyince ben de değişik bir şey sandım![]()
Bknz. üst mesajlar.Kadınlar kulübü tek yürek, akıllarda bir soru;
Saç düzleştiren kelebek toka ne?![]()
Psikiyatrik ilaçlar işe yarıyor diyelimÇok sabırlı geldiniz banaben olsam olay çıkarırdım
Ben düzleştiren bir şey sandım tokayiCarlayamıyorum işte. Kavga edebilen bi tip değilim. Hele benim evimdeki misafire. Ama doğru değil carlamak en doğrusuymuş anladım.
Sonuncusunu götürmeseydi foto atardım![]()
Olsun, sen hobi için çalışıyorsundur..oğlunun parasıdır oBen de çalışıyorum. Ki kendi eşyalarına karşı çok hassas. Kimse dokunamaz o derece.
Ben utanırım o utanmaz.Ben düzleştiren bir şey sandım tokayio zaman yatak odanıza fantezi çamaşır prezervatif falan koyun
hatta seks oyuncağı koyabilirsiniz bu neymiş deyip gelirse aldığı cevap karsinisinda yüzünün alacağı sekil çok komik olur
![]()
O kadar haklısın kiOlsun, sen hobi için çalışıyorsundur..oğlunun parasıdır o![]()
Şuraya bittim demeye geldimHerkesi birbirine gizli gizli doldurup sorun çıkmasını bekler. Biz birbirimize düşmeyince kimse beni takmıyor der
Tokadan önce koca epilasyon cihazı gitmiş.Tekrar soruyorum toka nerede diye mesaj atsam mıPislik yapmak istiyorum.
At benceTekrar soruyorum toka nerede diye mesaj atsam mıPislik yapmak istiyorum.
Cidden bak. Anneme demiş Wolf çok suratsız sana da kesin öyle davranıyor. Kahvaltıda sevmediğim halde domates kızartması yapıyor?Şuraya bittim demeye geldim![]()
Artık gelemicek eşimle anlaştım. Gelirse de kısa kalacak. Genelde bu cüreti üçüncü günden sonra buluyorOdanızda alacağı şeyleri saklasanız o gelmeden önce.Siz evde değilken kitleyebilirsiniz yatak odanızın kapısını.Bende bilemedim.Önce başlıkta görünce kleptomani mi dedim.Sizin gözünüzün önünde alıyormuş çoğu şeyi.Yarın donlarınızı da alır bu kadın.Benim dantelli tangam yok diye.
Bir şey bahane edin gelmesin.Ya da sert tepki gösterin bir şeyler istediğinde.
İlk 2 gün araştırma gözlem,sonra düdüklüyorArtık gelemicek eşimle anlaştım. Gelirse de kısa kalacak. Genelde bu cüreti üçüncü günden sonra buluyo
Kaynanam değil ama şu kısmı bana yapan bi yarım akıllı akrabamız varCidden bak. Anneme demiş Wolf çok suratsız sana da kesin öyle davranıyor. Kahvaltıda sevmediğim halde domates kızartması yapıyor?
Eşime gidip beni kötülüyor sonra bana eşimi kötülüyor.
Kaynım gelmişti, kayınpederin ikinci evliliğinden. Kv oğlu değil yani. O çocuğu bana kötüledi şöyle saygısız böyle işe yaramaz. Nolacak ben çocuğa karşı tepkili olucam... Yer miyim benim misafirim o.
Artık gelemicek eşimle anlaştım. Gelirse de kısa kalacak. Genelde bu cüreti üçüncü günden sonra buluyor![]()
Genelde onu kırmayı tercih ederBöyle evden bir şeyler çalarkene bir bakmışsın kalbini çalmış.![]()
Gitti valla. Philips Lumea. Bir de diyor ki ben bunu kullanamadım. Kıllarının artık beyaz olmasından olabilir mi dedim. Ay bilmiyordum söyleseydin demesin mi. Alırken haberim olsaydı almana gerek olmadığını anlardın dedim.Tokadan önce koca epilasyon cihazı gitmiş.![]()
İyi olsam da geçimsiz oldum. Bari arıza olayım öyle desinler. İnsanlar yalancı çıkmasın dimi.At bence
Ben olsam yapardım ama aile içinde bana geçimsiz diyorlar. Sen bilirsin.![]()
Yok artık.Belki hoş değil ama ben misafirim varsa güvenmiyorsam yatak odamı kilitlerim. Herşeyi yatak odasına yıkıp kilitlerim kafam rahat olur. Benimkiler dolaptan kaşar götürmüştü![]()
Yine alır kesin bi şeye yarar diye...Nemlendiricinin üstüne geciktirici falan mı yazsanız?
Tabii canım. Köye giderlerken, dolaptan hiç açılmamış kaşar, salamlarımı çantasına koydu. Gördüm de, ses çıkarmadım. Yolcu ederken hadi afiyet olsun size orda dedim sadece. Şimdi geldiği zaman dolabımda hiç bişeyin yedeğini tutmam. Yada ben evde değilim başkasına geç diyorum. Evde yokken de asla eve sokmamGenelde onu kırmayı tercih ederSonra da der ki ne yaptım ki...
Gitti valla. Philips Lumea. Bir de diyor ki ben bunu kullanamadım. Kıllarının artık beyaz olmasından olabilir mi dedim. Ay bilmiyordum söyleseydin demesin mi. Alırken haberim olsaydı almana gerek olmadığını anlardın dedim.
İyi olsam da geçimsiz oldum. Bari arıza olayım öyle desinler. İnsanlar yalancı çıkmasın dimi.
Yok artık.
Yine alır kesin bi şeye yarar diye...