Kayınvalidem 4 saat civarı uzakta bir şehirde yaşıyor. Eskiden burada yaşıyordu, keyfine uzak yere taşındı ama nedense yine hep buralarda. (Bilginiz olsun diye ekliyim ortalama 2 senede bir ani kararla taşınıp pişman olup sonra pişman olacağı başka yerler bulur). Sık sık gelip 2 haftaya yakın kalır. Sorunlu bir kadın, sürekli laf sokar sonra şakaya vurur. Herkesi birbirine gizli gizli doldurup sorun çıkmasını bekler. Biz birbirimize düşmeyince kimse beni takmıyor der

Ona verdiğimiz kocaman odaya sığmaz evin her noktasında ıvır zıvırları vardır. Sürekli her söylediğime "hayır o öyle değil" modunda. Çünkü ben bilmiyorum o biliyor. Oğlumu şımartıp sonra şımardın sen diye bağırıyor. En son gelişinde ev huzurunu ciddi anlamda bozdu bu yüzden eşimle konuştuk daha evimde istemiyorum.
Kendisinin bir huyu var sürekli benim birşeylerimi beğeniyor. Beğendiği şeyi eline alır uzun uzun evirir çevirir ayy bu çok güzelmiş mmm falan yapıp ona vermemi bekler. Yakın zamana kadar veriyordum ki evimden lazer epilasyon aletimi yürütene kadar. Ben evde yoktum eşim odamızdayken girmiş (yatak odamıza girmeye bayılır, onun için beğenilecek şeyler membağı gibi) masa üzerinde görmüş aaa bu ne demiş yine evirip çevirince alayım bunu gelirken getiririm deyip almış. Eşim de onun kişisel birşey olduğunu bilmediği için vermiş. Sonradan olay çıkardım yenisini aldırdım.
Bu olaydan sonra iyice gıcık oldum. Ben birşeyler vermeyince ödünç olarak isteyip götürmeye başladı. Banyodan çıkınca deodorantımı unuttum deyip sprey deodorantı istedi çantasına attı. Kremlerime bakıp şunu bir deniyim deyip çantasına attı ki pahalı bir yaşlanma öncesi kremdi, ona nasıl yarayacaksa. En son saçımı düzleştirmek için kullandığım kelebek tokalarım vardı. Ucuz şeyler de değildi hediye gelmişti. Her gelişinde "tokan var mı" deyip teker teker götürdü. Ben iyice gıcık oldum. Mesaj atıp tokayı nereye koydun bulamıyorum desem mi

O da bana gıcık olsa keşke