Kayınvalidemin yürüttükleri 😁

Çok net söylüyorum bir gün evine ziyarete diye gider heryeri kurcalar kendime ait neyim varsa alırım. Sonrada annecim bunları bana geri verecektin aldım ben haberin olsun sen gelirken arama bide ben hoşlanmıyorum böyle eşyalarımı paylaşmayı yanlış anlama anneme bile vermem der geçerim isterse kudursun kızsın patlasın

Eski Türk filmlerinde Ser.pil Çakmaklı'yla özdeşleşen kelebek tokanın janjanlısıymış. :KK53:
Ay yaşına yakışmaz, bir yerde takılmaz, gratislerde görmüştüm öyle bir şey. Ne yapmaya alır ki, maksat evden bir şey çıkarmak galiba gelinine kliptoman 🤣

Ay yaşına yakışmaz, bir yerde takılmaz, gratislerde görmüştüm öyle bir şey. Ne yapmaya alır ki, maksat evden bir şey çıkarmak galiba gelinine kliptoman 🤣

Bir ara eşarpların ucuna, çene altına süs olarak takmak modaydı. Kaynana var, kaynana var. Belki kadın, hepimizi cebinden çıkaracak kadar; bakımlı ve süslüdür. 😎

Cidden bak. Anneme demiş Wolf çok suratsız sana da kesin öyle davranıyor. Kahvaltıda sevmediğim halde domates kızartması yapıyor?

Eşime gidip beni kötülüyor sonra bana eşimi kötülüyor.

Kaynım gelmişti, kayınpederin ikinci evliliğinden. Kv oğlu değil yani. O çocuğu bana kötüledi şöyle saygısız böyle işe yaramaz. Nolacak ben çocuğa karşı tepkili olucam... Yer miyim benim misafirim o.

Artık gelemicek eşimle anlaştım. Gelirse de kısa kalacak. Genelde bu cüreti üçüncü günden sonra buluyor :KK70:

Domates kızartması gayet güzeldir; neden sevmiyormuş ki ?

Kayınvalidem 4 saat civarı uzakta bir şehirde yaşıyor. Eskiden burada yaşıyordu, keyfine uzak yere taşındı ama nedense yine hep buralarda. (Bilginiz olsun diye ekliyim ortalama 2 senede bir ani kararla taşınıp pişman olup sonra pişman olacağı başka yerler bulur). Sık sık gelip 2 haftaya yakın kalır. Sorunlu bir kadın, sürekli laf sokar sonra şakaya vurur. Herkesi birbirine gizli gizli doldurup sorun çıkmasını bekler. Biz birbirimize düşmeyince kimse beni takmıyor der 😁 Ona verdiğimiz kocaman odaya sığmaz evin her noktasında ıvır zıvırları vardır. Sürekli her söylediğime "hayır o öyle değil" modunda. Çünkü ben bilmiyorum o biliyor. Oğlumu şımartıp sonra şımardın sen diye bağırıyor. En son gelişinde ev huzurunu ciddi anlamda bozdu bu yüzden eşimle konuştuk daha evimde istemiyorum.

Kendisinin bir huyu var sürekli benim birşeylerimi beğeniyor. Beğendiği şeyi eline alır uzun uzun evirir çevirir ayy bu çok güzelmiş mmm falan yapıp ona vermemi bekler. Yakın zamana kadar veriyordum ki evimden lazer epilasyon aletimi yürütene kadar. Ben evde yoktum eşim odamızdayken girmiş (yatak odamıza girmeye bayılır, onun için beğenilecek şeyler membağı gibi) masa üzerinde görmüş aaa bu ne demiş yine evirip çevirince alayım bunu gelirken getiririm deyip almış. Eşim de onun kişisel birşey olduğunu bilmediği için vermiş. Sonradan olay çıkardım yenisini aldırdım.

Bu olaydan sonra iyice gıcık oldum. Ben birşeyler vermeyince ödünç olarak isteyip götürmeye başladı. Banyodan çıkınca deodorantımı unuttum deyip sprey deodorantı istedi çantasına attı. Kremlerime bakıp şunu bir deniyim deyip çantasına attı ki pahalı bir yaşlanma öncesi kremdi, ona nasıl yarayacaksa. En son saçımı düzleştirmek için kullandığım kelebek tokalarım vardı. Ucuz şeyler de değildi hediye gelmişti. Her gelişinde "tokan var mı" deyip teker teker götürdü. Ben iyice gıcık oldum. Mesaj atıp tokayı nereye koydun bulamıyorum desem mi 😬 O da bana gıcık olsa keşke 🤭

Allah sabır versin, arsızlığı arşa taşımış kayınavlideniz. Yatak odasına girmek ne demek. Bence dediğiniz gibi bulamıyorum diye mesaj atın. Baktınız olmuyor inceldiği yerden kopsun

Tokanın üzerinde pırlanta yoksa: epilasyon cihazı > (büyüktür) kelebek toka. :KK53:
Ben de şok içindeyim.Burada her çeşit kayınvalide gördüğümü düşünüyordum.Taaa ki epilasyon cihazını alan kayınvalide görene kadar.🤣Ben toka için mesaj atmazdım ama epilasyon cihazımı aldığını öğrendiğim an duruma el koyardım.Yiyorsa gitsin oğlunun traş takımını alsın.Bir de bu o kadar kişisel bir şey ki.

Çaldın demiyim de yerini sorayım mı acaba 🙄 Eşim düz mantık. Aman toka nolacak sana daha iyisini alayım. Hayır plastik de olsa benim tokam.

Eminim. İstedi verdim ertesi günü gittiğim toka yok.

Övmüş gibi olmayım ama cidden örnek bir baba ve kocadır. Ailem eşimi benden çok sever. Çok uyumlu sakin bizi en iyi şekilde yaşatmaya çalışan bir insan.

Hayır kendin büyütmüşsün kimi kime şikayet ediyorsa 😊

Krem önceki gelişindeydi artık zaman aşımına uğradı. Toka olayı taze tazeyken isteyim mi diyorum acaba 🙄

İçimde kaldı bişeyler yapmam lazım.

Yayların yüz karasıyım

Üstüne o kadar yorum yapılan kelebek tokanın; plastik çıkması, beni bir miktar üzdü. :KK61:

Ben de taşlı ve süslü modellere bakıyordum. :süslü:

Bugun de 'iptal iptal iptal'e kahkaha atarken taksiciyle goz goze geldim...Bir daha taksideyken KK okumayacagim 😂

Kayinvalideye goturduklerinin listesini yapin, bunlari sen almistin ya bana yollar misin kullanacagim deyin. O almaktan utanmiyor da siz neden istemekten utanacaksiniz kendi malinizi?

Kayınvalidem 4 saat civarı uzakta bir şehirde yaşıyor. Eskiden burada yaşıyordu, keyfine uzak yere taşındı ama nedense yine hep buralarda. (Bilginiz olsun diye ekliyim ortalama 2 senede bir ani kararla taşınıp pişman olup sonra pişman olacağı başka yerler bulur). Sık sık gelip 2 haftaya yakın kalır. Sorunlu bir kadın, sürekli laf sokar sonra şakaya vurur. Herkesi birbirine gizli gizli doldurup sorun çıkmasını bekler. Biz birbirimize düşmeyince kimse beni takmıyor der 😁 Ona verdiğimiz kocaman odaya sığmaz evin her noktasında ıvır zıvırları vardır. Sürekli her söylediğime "hayır o öyle değil" modunda. Çünkü ben bilmiyorum o biliyor. Oğlumu şımartıp sonra şımardın sen diye bağırıyor. En son gelişinde ev huzurunu ciddi anlamda bozdu bu yüzden eşimle konuştuk daha evimde istemiyorum.

Kendisinin bir huyu var sürekli benim birşeylerimi beğeniyor. Beğendiği şeyi eline alır uzun uzun evirir çevirir ayy bu çok güzelmiş mmm falan yapıp ona vermemi bekler. Yakın zamana kadar veriyordum ki evimden lazer epilasyon aletimi yürütene kadar. Ben evde yoktum eşim odamızdayken girmiş (yatak odamıza girmeye bayılır, onun için beğenilecek şeyler membağı gibi) masa üzerinde görmüş aaa bu ne demiş yine evirip çevirince alayım bunu gelirken getiririm deyip almış. Eşim de onun kişisel birşey olduğunu bilmediği için vermiş. Sonradan olay çıkardım yenisini aldırdım.

Bu olaydan sonra iyice gıcık oldum. Ben birşeyler vermeyince ödünç olarak isteyip götürmeye başladı. Banyodan çıkınca deodorantımı unuttum deyip sprey deodorantı istedi çantasına attı. Kremlerime bakıp şunu bir deniyim deyip çantasına attı ki pahalı bir yaşlanma öncesi kremdi, ona nasıl yarayacaksa. En son saçımı düzleştirmek için kullandığım kelebek tokalarım vardı. Ucuz şeyler de değildi hediye gelmişti. Her gelişinde "tokan var mı" deyip teker teker götürdü. Ben iyice gıcık oldum. Mesaj atıp tokayı nereye koydun bulamıyorum desem mi 😬 O da bana gıcık olsa keşke 🤭
deki mesajla anne galiba oğlunuda çantaya atmışsın giderken bulamıyorum de

Kendine de ayrıldığı kayınpederin halası yaparmış ne kadar sinir olduğunu anlatırdı. Belki de ondan öğrendi.

Kolay olmadı :KK70:

Malım çünkü...

Ben de çalışıyorum. Ki kendi eşyalarına karşı çok hassas. Kimse dokunamaz o derece.
inadına dokunun eşyalarına bence
kızarsa.. aynı senin gibi yapıyorum diyin

ve tokaları mesaj ile sorun ne olacaksa olsun
ne sinir bir kadın yaa

H
Zaten öyle oluyor. Susuyorsun susuyorsun patlayınca "deli bu" oluyorsun. Cidden o duruma düştüm kaç kere. Bundan sonra evime öyle uzun gelemeyecek. Geldiği zaman da her şeyi söyleyeceğim. Çekinmemin sebebi işine gelmeyen bir olay olduğunda içinden bir Mr. Hyde çıkıyor. Bağırıp çağırmaya başlıyor. Ben kavga sevmediğim için böyle oldu. Annemle babam nadiren tartışırlar, sesleri de yükselmezdi. Öyle bir ortamda büyüyünce kavgasızlığa devam etmek istedim. Ayrıca yüzüne de söyledim seninle bir arada olmak mayın tarlasında yürümek gibi, ne zaman patlayacağın belli olmuyor diye. Ama bundan sonra söylenmesi gereken her şeyi söyleyeceğim. Kavgaya başlarsa da kapıyı gösteririm bu kadar basit.

Bu anlattıklarım sadece evimden götürdüklerinin konusu. Diğer olaylara girsem cilt cilt kitap yazmam lazım 😬

Bana sinir olun ya. Biraz da kendime gelmek için açtım konuyu. Gazla çalışıyorum ben 😁 Mune abla güzel gazladı yalnız. :KK70:

Hesabıma on bin milyor dolar yollamazsanız aranıza salıcam. Bütün kaynanalar böyle olacak yoksa 😁

Ay rezil yaa. Vallahi rezil. Götürdüklerine eşiniz ne dedi?

Benim hatam olay kanlı canlıyken sakin olmaya çalışıyorum. Sonra da konusu açılmıyor. Bundan sonra her şeyi sıcak sıcak halledeceğim.
Hiç beklemeyin kendi kendine anlar,vazgeçer diye. Anında müdahale edin ki çözülsün sorunlar. Kayınvalideniz ne de olsa ses etmiyor diye gemi azıya almış resmen.

Yok artık söylicem. Ama gelemeyecek öyle bir fırsatım olmayacak. O yüzden mesaj atayım mı diye sorayım dedim.
Konu sahibi ne yaptınız söylediniz mi birşey? Yoksa bir sonraki vukuatı mı bekliyorsunuz?
Sanırım ben olsam evine gider yatak odasına girer önce kendi eşyalarımı arar bulamazsam da onun donuna kadar alırdım (belki don da alırdım) o epilasyon aletini almış utanmamış ben mi utanacağım

Bir mesaj atsaydin burda bizde rahatlardık neyse

Konu sahibi ne yaptınız söylediniz mi birşey? Yoksa bir sonraki vukuatı mı bekliyorsunuz?
Sanırım ben olsam evine gider yatak odasına girer önce kendi eşyalarımı arar bulamazsam da onun donuna kadar alırdım (belki don da alırdım) o epilasyon aletini almış utanmamış ben mi utanacağım
Kaç gündür işlerim yoğundu bakamadım. Mesaj attım tokayı bulamıyorum dedim. Banyoya bırakmışımdır dedi? O kadar emin ki. Hayır yok dedim. Çocuğun odasındadır dedi ne alakaysa. Diğer üçünü almıştın ya bunu götürmezsin diye düşünmüştüm dedim. Israrla almadığını iddia ediyor. Biraz sert yazdım. Anladı umarım. Lazer cihazını kullanamıyormuşsun zaten kargolar mısın satıcam dedim tamam dedi. Bakalım yollayacak mı...

Kaç gündür işlerim yoğundu bakamadım. Mesaj attım tokayı bulamıyorum dedim. Banyoya bırakmışımdır dedi? O kadar emin ki. Hayır yok dedim. Çocuğun odasındadır dedi ne alakaysa. Diğer üçünü almıştın ya bunu götürmezsin diye düşünmüştüm dedim. Israrla almadığını iddia ediyor. Biraz sert yazdım. Anladı umarım. Lazer cihazını kullanamıyormuşsun zaten kargolar mısın satıcam dedim tamam dedi. Bakalım yollayacak mı...
Dinsizin hakkından imansız gelir, eline sağlık

Back
X