Ayni evde kaliyoruz 3 haftadn gidicem insallah kendi evime allahtan baska sehirdeyim bunda joyle yaptgini gordum ikinci cocugumda yaninda dogum yapmicm kendi evmde olcm bi firsatini bulup konusamadm zaten o gunden beri sogk davraniyorum kendine arada laf carpiyorum anlarsa artikYuh yanı kayınvalidene ne oluyor Canım. Ne demek ağladı verdim igrenc bisey. Tepkini koy bence küserse de kussun. Çocuğunu yalnız bırakma bence kayınvalıdenide uzak tut evden. O neymiş öyle canım.
İyi yapıyorsun bence ayrıldıgında iyi olmuş. Çok sevindim valla. Mesajı görünce ben bile bi tuhaf oldumAyni evde kaliyoruz 3 haftadn gidicem insallah kendi evime allahtan baska sehirdeyim bunda joyle yaptgini gordum ikinci cocugumda yaninda dogum yapmicm kendi evmde olcm bi firsatini bulup konusamadm zaten o gunden beri sogk davraniyorum kendine arada laf carpiyorum anlarsa artik
Bolmiyorum valla ben boyle bir seyi ilk defa gordum duydum yani ve cok sinir bozucu bi durumBunu ne kadar cok duyar olduk , bilmedigimiz bir seymi var acaba.
Ne yapacgimi bilmiyorum artik gercktn cok sinir bozucu bir hal aldi bunu yapinca ne anliyolarsa bilmiyorum kiİyi yapıyorsun bence ayrıldıgında iyi olmuş. Çok sevindim valla. Mesajı görünce ben bile bi tuhaf oldum
Ayynennnn...Bolmiyorum valla ben boyle bir seyi ilk defa gordum duydum yani ve cok sinir bozucu bi durum
Artık ne düşünceyle yapıyorlarsa. Kafalarında ne kurguluyorlar bakalımNe yapacgimi bilmiyorum artik gercktn cok sinir bozucu bir hal aldi bunu yapinca ne anliyolarsa bilmiyorum ki
Valla bilmiyorm ama boyle devm ederlerse cok terslenirler yaniArtık ne düşünceyle yapıyorlarsa. Kafalarında ne kurguluyorlar bakalım
Kizlr dun esimin amcasigildeydim babaannede vardi dedesi feln babaannesi oglumu seviyo oyle oglm acikti artik mizrdanmaya basladi acikti dedm emzirim alm de dedim babaannesi de onun öz annesi benim sen uvey annesisin ben emziririm oglumu dedi. Hayir dedim onun oz annesi benim ben emziririm dedim ve aldim kucagindan hemen oglumu doyurup ciktim ordan. Eve geldim oturuyoruz tv izliyoruz kv sevdiler mi torunlarini dedi evet sevdiler hatta babaannem boyle dedi dedim gozume bakti sen ne dedin dedi gorumcm feln o sira kv gozume bakiyo hala onun tek annesi var oda benm ben emziririm dedim dedim hic bisey demedi kv kafasini cevirdi tv izlemeye devm etti... Bunlar kv ile konusmadn oldu boyle dememden anlamismidir sizce emzirme demek istedigimi yoksa yine konusmalimiyim kv ile ?
Soklardayim inanamiyorum. Hic hoslanmam boyle seylerden uyar kesinlikle hatta direk soyle anne lutfen bidaha oyle yapma de herkesin bi duzeni var de uff ben cok tiksinirim cok tiksinc bence ben galiba aglardim ve bida kv nin kucagina bile vermezdim hemen bebegi tertemiz yijardim ya ben baskalari kucagina alinca bile hoslanmam eve gelince direk benegi yikar mis gibi giydiririm bide baskasi emzircek yani yok artik erkeklerde analarini illa bi abartacaklar o senin annen arkadasim benim degilki bdn tiksinirim gayet dogal diyceksin hemde herseyi gectim cocuga bos gogsu emzirtmek mantik disi sut gelmiyo cocuk sinir hastasi olur emiyo bos bos hic bisey yok yazik degilmi onaCocugumu emzirmek iztekiyorum artik ben emzirdikce kv yaptigi aklima geliyo cocuyumdan uzaklasmaya basliyorum gercwkten ya bide ilk cocugum benim
emmek istemez tabi kv nin bos bos gogsunu emdi sut gelmeyince bebrk bisaha gogus emmek istemez bak tam yeri gelmis boyle yaptigin icin artik bebek emmiyo anne de. Ya lutfen bian once soyle hallet benim bile sinirim oynadiCocugum da cuma gununden beri beni emmek istemiyo artikve yanliz kaldigimzda konusnayi dusunuyorum isterse kirilsin artik hic onemli degil benm icin yoksa ben cocugumdan soguyacagm
Evet esimin babaannesi sakayla karisik biraz ciddi bi yuz ifadesi vardi hem guler hem asik bi yuz ifadesiO nedemek ya? Onun öz annesi benim diyen eşinin babannesi mi? Anlamadım hiç bişey.. :/ şaka mı yapmaya çalıştı acaba?
Esime de soyledim o gun aksam babaannende boyle diyo benim cocugumu kimse emziremez annesi benm sutumde var bana bi daha bu sekilde bisey soyleme dedim tamam dedi sadecehiç sevmem böyle şeyleri. sert sekılde koy tepkini..
eşinde ayrı bi cins
ne olurmus anası sütünden verseydı?
Onu dusunen yok ki ya cok seviyomus ondan veriyomus sacmaliga bak ve esime soyledm o benm oglum kimse emziremez annende olsa dedim kimse kusura bakmasn bi daha yapmasn yapamazda artik dedim hic bisey demedi esim bu kez benm tavrimi gorunceSoklardayim inanamiyorum. Hic hoslanmam boyle seylerden uyar kesinlikle hatta direk soyle anne lutfen bidaha oyle yapma de herkesin bi duzeni var de uff ben cok tiksinirim cok tiksinc bence ben galiba aglardim ve bida kv nin kucagina bile vermezdim hemen bebegi tertemiz yijardim ya ben baskalari kucagina alinca bile hoslanmam eve gelince direk benegi yikar mis gibi giydiririm bide baskasi emzircek yani yok artik erkeklerde analarini illa bi abartacaklar o senin annen arkadasim benim degilki bdn tiksinirim gayet dogal diyceksin hemde herseyi gectim cocuga bos gogsu emzirtmek mantik disi sut gelmiyo cocuk sinir hastasi olur emiyo bos bos hic bisey yok yazik degilmi ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?