Kayinvalidemjn emzirmesi

:)Gene bile kırmadan söylemişsiniz:)
Tebrik ederim valla sevindim...İçime su Serpildi:)

mikrop kapcak bebek ya öle şey mi olur artık !!!

çok emzirmek istiyosa doğursun bi tane kaynanan da onu emzirsin ...

mikrop kapcak bebek ya öle şey mi olur artık !!!

çok emzirmek istiyosa doğursun bi tane kaynanan da onu emzirsin ...
Annesi uvey kardeslerjni emzirmis onlari soyledi dedim onlar zaten uvey kardesin amme emzirebilir annen dedim ama bu benm oglum emzirme dedim

Bir bana mı mide bulandırıcı ve sapkınlık olarak geldi yahu?
Süt olmayan bir memeyi başkasının bebeğinin ağzına sokmak ve emzirmek nasıl bir zihniyet?

Çok cool davranmışsınız, inşallah kadın anlamıştır yaptığının son derece saçma bir hareket olduğunu.

Bir bana mı mide bulandırıcı ve sapkınlık olarak geldi yahu?
Süt olmayan bir memeyi başkasının bebeğinin ağzına sokmak ve emzirmek nasıl bir zihniyet?

Çok cool davranmışsınız, inşallah kadın anlamıştır yaptığının son derece saçma bir hareket olduğunu.
Anladi basta sakn konustum ama sonradan sinirli tepkili konustum ses tonumdan anladi zaten yanliz birakmam artik oglumu da dedim yani

Simdi konustum yine anne kirilma ama oglumu emzirme bi daha dedim niye dedi o gun sen gogsunu verdiginden beni emmeyi birakti o emmediginden ustum sutten hep islaniyo dedim tiksindi heralde dedim ac birakiym yine beni almiyo alsada fark ednce hemen cekiyo agzini dedim. Sut gelmiyo zaten kiz dedi sutum gelse emzirirm hasta olmasn diye dedi benim sutum var anne sutn gelsede emzirme verme gogsunu dedim annesi de var annesinjn sutu de var anne verme bi daha dedim mamanin birini bitirdi hala araniyosa tekrar mama ver ama gogsunu verme eger emmesini istemiyosan ver bidaha emmesin beni icmesin sut dedim tamam vermem bidaha keslmesn sutten dedi insallah anne sen vermezsen gogsunu kesilmez dedjm
İyi demişin

Simdi konustum yine anne kirilma ama oglumu emzirme bi daha dedim niye dedi o gun sen gogsunu verdiginden beni emmeyi birakti o emmediginden ustum sutten hep islaniyo dedim tiksindi heralde dedim ac birakiym yine beni almiyo alsada fark ednce hemen cekiyo agzini dedim. Sut gelmiyo zaten kiz dedi sutum gelse emzirirm hasta olmasn diye dedi benim sutum var anne sutn gelsede emzirme verme gogsunu dedim annesi de var annesinjn sutu de var anne verme bi daha dedim mamanin birini bitirdi hala araniyosa tekrar mama ver ama gogsunu verme eger emmesini istemiyosan ver bidaha emmesin beni icmesin sut dedim tamam vermem bidaha keslmesn sutten dedi insallah anne sen vermezsen gogsunu kesilmez dedjm

Basta oyle dedim ama sonradan sert tepki verdim sutum gelse emziririm dediginde sert soyledim napim anladi ama bu kez ona sukur :)

Annesi uvey kardeslerjni emzirmis onlari soyledi dedim onlar zaten uvey kardesin amme emzirebilir annen dedim ama bu benm oglum emzirme dedim

Hayret ettim. Sadece kv olarak değil de acaba başka birinin çocuğuna da baksa aynı şeyi yapar mıydı diyorum. Hiç normal değil.
İnsan bakıcılara da bırakamaz çocuğunuya. Güven kalmıyor kimseye.

İçim rahatladı yalnız. Çok iyi yapmışsınız. Net olmakta fayda var. Kırılan kırılsın. Bebeğinizle aranızdaki ilişkiden ve sağlığından daha önemli değil.

Çok iyi yapmışın Çook sevindim ama yinele dikkat et bence. Belli olmaz :)

Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu :KK43:
YOK ARTIKKKKK :KK70::KK70::KK70:

ÇOK HEVESLİYSE SÖYLESİN KP YE ONU EMZİRSİN TÖBE TÖBEEEEE

Hayret ettim. Sadece kv olarak değil de acaba başka birinin çocuğuna da baksa aynı şeyi yapar mıydı diyorum. Hiç normal değil.
İnsan bakıcılara da bırakamaz çocuğunuya. Güven kalmıyor kimseye.

İçim rahatladı yalnız. Çok iyi yapmışsınız. Net olmakta fayda var. Kırılan kırılsın. Bebeğinizle aranızdaki ilişkiden ve sağlığından daha önemli değil.
Bakicilarda aynisini yapiyomudur acaba ya insan kimseye guvenemiyo artik guvenmeyin kizlar baskasina aksm kizlara soyler kesin soylesn hic onemli degil valla

Ya dogum yapmayan kadindan süt gelirmi? Bikac yerde daha duydum. Bi tane kv vardi burda ay memelerim sisti sut gelecek hissediyorum demis. Sok olmustum :KK57: mumkun mu boyle bisey??

Bakicilarda aynisini yapiyomudur acaba ya insan kimseye guvenemiyo artik guvenmeyin kizlar baskasina aksm kizlara soyler kesin soylesn hic onemli degil valla

Psikopat dolu etraf. İlla vardır.
İstediğine söylesin boşverin umursamayın. Önemli olan çocuğunuz.

Ya dogum yapmayan kadindan süt gelirmi? Bikac yerde daha duydum. Bi tane kv vardi burda ay memelerim sisti sut gelecek hissediyorum demis. Sok olmustum :KK57: mumkun mu boyle bisey??
Menopoza girdiktn sonra hatta son cocugu autten kestiktn sonra gelmez yahamile kalinmadigi surece sacmalik hemde buyuk sacmalik yani yaptiklari

Kizlar saka gibi ama bizim uzaktan akrabalarimizdan biri torununu surekli emzire emzire gogsunden sut gelmis :KK57:
Ben duydum soka girdim resmen , ne kadar cok emzirdiyse siz dusunun artik ....

Back
X