- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi CapsLocked
-
Senelerdir Kayınvalidemle arabada Ön koltukta oturmak için sessiz savaş içindeydiz. Bana göre, Eşim arabayı kullanıyor ise, önde ben oturmalıyım. Bunu yaşayan varmı? Sizce ben haksızmıyım. Eşim konu annesi olduğu vakit, mesele ne olursa olsun, haklıda olsam, hiçbir zaman bana destek göstermiyor. Kayınvalidem arabaya bindiği zaman ben niye yerimden kalkıp arkaya geçmek zorundayım? Oğluda bir kelime laf edemiyor. Bizde bu konu biraz büyüdü, kimseylede konuşamıyorum, görüşlerinize ihtiyacım var.
Evet, doğru söylüyorsun. Ama artık yemin ettim, eşimle annesinin geçtiği hiçbir konuyu konuşmıcam. Çünkü daha konuyu dinlemeden, eşimin "annen" dediğim an kalkanları çıkıyor. Arkada otururum ne olcak. Eşimi seviyorum, ama bu konuda tutumu çok ağrıma gidiyor. İçimde teselli bulamıyorum.Şimdi sana aman arkada otursan ne olur diyenler olacak. Ama mesele nerede oturduğundan çok kayınvalidenin senin üzerine oynadığı rahatsız etme üstünlüğü kanıtlama savaşı. Oysa ki eşin yan koltukta oturmasında bir üstünlük çabası yatmaz.
Eşin annenle ilgili konularda seni yok sayıyorsa sorun kayınvalidenden çok eşin. Onunla konuşmayı dene.
Annesi ile ilgili hiçbir sorununu eşine anlattırmayan erkeklerin çocukluğundan kalma travmatik sorunları olduğunu düşünüyorum. Anneleri babaları tarafından ezilmiş olabilir, babalara karşı koruyucu olmuş olabilir, evlatlarıyla aşırı yakın bağ kurmuş olabilir. Kısaca uç bir davranış göstermiştir yani. Yoksa aklı başında sağlıklı bir insan bir sorun varsa bunu yok saymaya çalışmaz.Evet, doğru söylüyorsun. Ama artık yemin ettim, eşimle annesinin geçtiği hiçbir konuyu konuşmıcam. Çünkü daha konuyu dinlemeden, eşimin "annen" dediğim an kalkanları çıkıyor. Arkada otururum ne olcak. Eşimi seviyorum, ama bu konuda tutumu çok ağrıma gidiyor. İçimde teselli bulamıyorum.
Ama senin yerin arabada belli, kayınvaliden bindiğinde, sen arkada oturuyorsun. Hatta eşin diyorki, sen geç annem gelsin. Kendini üçüncü kişi gibi hissetmiyormusun? Bu hissetmemek için ne yapıyorsun?bence çok gereksiz bir konuda savaş içindesiniz, ne olur ki otursa önde kv, en nihayetinde annesi, yabancı bir kadın değil, bizler bazen eşimiz sadece bize ait sanıyoruz ve bu bence bencillik
Kayınvaliden yokken de arkada oturabilirsin. :)) öne gel derse benim yerim burası dersin.Ama senin yerin arabada belli, kayınvaliden bindiğinde, sen arkada oturuyorsun. Hatta eşin diyorki, sen geç annem gelsin. Kendini üçüncü kişi gibi hissetmiyormusun? Bu hissetmemek için ne yapıyorsun?
Ama senin yerin arabada belli, kayınvaliden bindiğinde, sen arkada oturuyorsun. Hatta eşin diyorki, sen geç annem gelsin. Kendini üçüncü kişi gibi hissetmiyormusun? Bu hissetmemek için ne yapıyorsun?
Evet güzel düşünüyorsun. Ama kişilerin yapısından yapısınada değişiyor tutum. İçimde saklıyorum çoğu şeyi, huzur benim için daha önemli. 2,5 aylık bebeğim var. Seninde az kalmış. Bir avazda inşallah.ben koltuk olayını kafaya takmıyorum kv yokken zaten ben oturuyorum, arada birde o otursun nolucakki, güç savaşına çevirmeye gerek yok bence, zor olan hayatı daha da zorlaştırmanın gereği yok, sonuçta annesi, annesi dışında müsaade etmem zaten
Evet güzel düşünüyorsun. Ama kişilerin yapısından yapısınada değişiyor tutum. İçimde saklıyorum çoğu şeyi, huzur benim için daha önemli. 2,5 aylık bebeğim var. Seninde az kalmış. Bir avazda inşallah.
Boşver canım ya bunun için kafanı yorma bile annesi sonuçta seninde eşin sen oturmuşsun o oturmuş üzülmeye değmez arabayla dışarıya çiktığımız zaman ben kendim kayinvalideme derim gel sen one otur anne rahat otur derim. Kafaya takmaya degmez ben arabamiza bindigimde on koltuga oturmayi unuttum ya kayinvalidem ya gorumcem oturur ama ben oglumla arkada otururum bunuda hic kafaya takip yoramam kendimi cunku takilacak sorun degilki allah buyuk dertler vermesin sen kocanla iyi ol sonucta esinin annesi sen nasil annene saygi duyuyorsan oda annesine saygi duyacak tabi unutma birde erkekler daima annecidir annelerine asla laf soyletmezler boyle ufak seyler icin moralinizi bozmayin.Senelerdir Kayınvalidemle arabada Ön koltukta oturmak için sessiz savaş içindeydiz. Bana göre, Eşim arabayı kullanıyor ise, önde ben oturmalıyım. Bunu yaşayan varmı? Sizce ben haksızmıyım. Eşim konu annesi olduğu vakit, mesele ne olursa olsun, haklıda olsam, hiçbir zaman bana destek göstermiyor. Kayınvalidem arabaya bindiği zaman ben niye yerimden kalkıp arkaya geçmek zorundayım? Oğluda bir kelime laf edemiyor. Bizde bu konu biraz büyüdü, kimseylede konuşamıyorum, görüşlerinize ihtiyacım var.
Senelerdir Kayınvalidemle arabada Ön koltukta oturmak için sessiz savaş içindeydiz. Bana göre, Eşim arabayı kullanıyor ise, önde ben oturmalıyım. Bunu yaşayan varmı? Sizce ben haksızmıyım. Eşim konu annesi olduğu vakit, mesele ne olursa olsun, haklıda olsam, hiçbir zaman bana destek göstermiyor. Kayınvalidem arabaya bindiği zaman ben niye yerimden kalkıp arkaya geçmek zorundayım? Oğluda bir kelime laf edemiyor. Bizde bu konu biraz büyüdü, kimseylede konuşamıyorum, görüşlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?