Kayinvalidemle ayni evde oturuyoruz maalesef ve cok mutsuzum :(

42 yasindan sonra pantolon giymeye basladi ben giyiyorum diye sal baglamaya basladi ben bagliyorum diy. Kot bi tunigim vardi ona takmisti isteyip duruyodu iki gun once aynisini aldi

tavsiyem kocani kenara cek guzelce konus: bak bu boyle olmuyo ben seni anliyorum annene bakmak istiyosun (gerci cokda gencmis be ya benim annem bile 45yasinda genc anne olmasina ragmen) ozaman orta yolunu bulalim altli ustlumu yan yanami yoksa ayni sokaktanmi olursa olsun ama kapilarimiz ayri olsun.

su anda konussam da evi ayirmaya yanasmaz kardesi askerde diye o geldikten sonra insallahh 4 senelik eziyet sona ere diye dusunuyorum oyle istiyorum

uzuldum sizi o kadar iyi anliyorumki...8 ay çektim ama 8 seneme bedel oldu...kimseye kabahat bulmuyorum ama sizlerde bulmayin essegin buyugu biziz..kaybetme korkusuyla boyun egenler bolumude acalim buraya...hepimiz eslerimizi kaybetmemek adina sustuk sonra kendimize zulmettik..

Kaybetme korkum ile kayinvalide ye 10 dakika mesafede oturduk en kotusude annesinin agzini icine bakan
Koca....

Insanin saygisi kalmiyor birbirine belli zaman sonra. .ben sik gidip gelmeye bile tahammul edemedim.anaerkil aile yapisi olunca kocayi annesi yonetiyor maalesef. .boyleleri hic evlenmemeli

Zaten bu erkeklerin beyinleri bir garip işliyor. Evlenene kadar anne lafı duymazsın hepmsenledir evlenirsin bir anneci olurlar....ben yaşadım aynını anne anne anne bir annecilik bir annecilik.... ezdirmeyin kendinizi kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…