- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Ya kusura bakmada eger bir kira parasini ödeyemiyorsan evlenmiyeceksiniz arkadas.
Aklın yolu bir ..
ay ben onu kayınbaba bılırım ılk defa duydumKayın ata yani nişanlımın babası
cidden hadi bundan 20 30 yıl önce olsa bile anlarım kayınbaba evine yerleşmeyi, kadının çalışmadan koca parasına güvenip evlenmesini vs. ama bu devirde anlamıyorum. evleneceğin adamın kira ödeyecek parası yok. o ev yıkılsa sokakta kalacaklar demek ki. sen de çalışmıyorsun. profilde hem lisans hem ev hanımı yazıyor bi de. e ne demeye evlenip bu riski alıyorsun?
Ya güya adam bide bunu calistirmiyor, kiskaniyormus beyefendi.
Bak güzel kardeşim sana abla tavsiyesi. Ne yaparsanız şimdi yaparsınız yarın evlenince o evden iyi ayrılamazsınız kavga gürültüsüz. Kaldı ki kötü ayrılınca nişanlın hep seni suçlayacak annem yaşlıydı hastaydı bir alttan alıp idare edemedin diye. Yapacağın en mantıklı şey nişanlın kredi çekip petekleri yaptıracak sonra anne petekleri yaptırdım gidecek misiniz yoksa biz mi geçelim diyecek. Zaten senin kv gidecek tip değil. Bir Yatak odası bir de oturma odası alın size yeter. Saray olsa kv ile yaşanmaz.
Yok gülüm ilkmis ama son olmayacak. Sen eşinle biyere giderken o sYedirir mi diye bekledim diyorsunuz belki o da sizden bekledi belki oruç tutuyor aklina gelmedi .Ben asla ve asla böyle bir beklenti içine girmem .
Yoo hepsi olacak hemde fazlasiyla, ...Gerçekleri az çok biliyorum ama su konuyu düzeltelim bn gerçekten nisanlimi seviyorum Rabbim bozmasin ennn başından beri bn ayrı ev istiyorum bn ayrı dedim diye nişanı atacak he atsin o zaman umurumda mi olur çocuk muyum bnde herseyin farkındayım bişeyler düzene girsin diye uğraşıyorum kv ninde bnim gözümde zerre değeri kalmadı o üzülecek bnim umurumda dahi olmaz sende haklısın ama inşallah dediklerinin hiç biri olmuycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?