Kayinvalidemle ayni evde :((

İnşallah güzel haberler yazarım size duanizi eksik etmeyin

Gerçekleri az çok biliyorum ama su konuyu düzeltelim bn gerçekten nisanlimi seviyorum Rabbim bozmasin ennn başından beri bn ayrı ev istiyorum bn ayrı dedim diye nişanı atacak he atsin o zaman umurumda mi olur çocuk muyum bnde herseyin farkındayım bişeyler düzene girsin diye uğraşıyorum kv ninde bnim gözümde zerre değeri kalmadı o üzülecek bnim umurumda dahi olmaz sende haklısın ama inşallah dediklerinin hiç biri olmuycak

Bir nusunet bin nasıhatten evladır. Allah esırgesın seni ne dıyelim. Peki bize sormak istedıgın nedir?
Ne sorayim dertlesmeye ihtiyacim vardı gerçekten akıl verenlerden de allah razı olsun kimse bnim gibi olmasın o kv lere allah akıl fikir versin bn oğlum olursa eğer gelinime hiç böyle olmiycam inşallah

Ablam kv ile oturuyor. Kız resmen kurdeşen döktü stresten. Kocası anasından aurılmak istemiyor. Ablam enişteme şunu dedi 1.5 sene sonra evi ayırıcaz yoksa ben çıkıp giderim. Ablamda eşini seviyor ama gözü karardı evi ayırmazsa boşayacağim diyo. İnanki aynı evde yaşanmıo.

İnşallah ablan da tez zaman da kurtulsun dua edinde bn de o duruma gelmeden kurtuluyum

Ne sorayim dertlesmeye ihtiyacim vardı gerçekten akıl verenlerden de allah razı olsun kimse bnim gibi olmasın o kv lere allah akıl fikir versin bn oğlum olursa eğer gelinime hiç böyle olmiycam inşallah
Sennim gibi derken. Canım yardımcı olmaya calısıyot herkes. Benim ggibi olmasın dıyotsun ama sen daha yolun basındasın, kusura bakma gercekler acıdır. Aynı evde yasayan ve senın şikayet ettıklerının 10 mislini yasayan biiir suru kadın var burda. Yıne de duan için sagol tabı

Kayinvalidenizin taze duzdugu evi birakip eski eve gidecegine hic inanmiyorum. Bir de size nisanliyken bile temizlik yaptirdigina gore der birlikte oturalim gelin yapar pisirir biraz da ben rahat ederim. O yuzden iyi dusunun derim.

Kayinvalidenizin taze duzdugu evi birakip eski eve gidecegine hic inanmiyorum. Bir de size nisanliyken bile temizlik yaptirdigina gore der birlikte oturalim gelin yapar pisirir biraz da ben rahat ederim. O yuzden iyi dusunun derim.
Aynı şeyi yazacaktım.

Sana yatak almayalım burada yat, gel benim evimi temizle diyen, dolmuşta seni küçük düşüren kayınvalide o evden çıkar mı sanıyorsun? Evlenince nişanlının bahanesini de söyleyeyim hemen annem psikolojik hastalığa sahip bırakıp çıkamam.

Kayınvalide de 1-2 ayılır bayılır konu kapanır. Hiçbir kayınvalide sonsuza kadar bizimle oturacaksınız diye almıyor gelinleri. Hiçbir kadının kocası seni anama babama ezdiririm demez. Hepsi başta sen ne istersen o olur der. 1-2 yıl oturalım kendi evimize çıkarız da klasik bahanedir.

Kayıvalideler kocan işteyken burnundan getirir, kocan gelince de yüzüne güler. Adamı doğuran büyüten kadın o. 2 gözyaşıyla anlatsa oğlu hangisine inanır? Sana inansa bile alttan al demez mi?? Misk-i amber

kabul etme arkadaşım. evde mi kaldın, onlara mecbur musun? ayrı ev sıfır eşya isterim yoksa bu evlilik olmaz diyemiyor musun? ailen niye müsade ediyor buna? ayrıca sana böyle davranmalarına izin verirsen evin gelini değil hizmetçisi muamelesi görmeye devam edersin. yol yakınken ayrıl ya da rest çek. ne eşin ne ailesi sana madalya takmayacak ezdirdin diye.

senin bu kv ile isin cok zor cok bu kadin hayat sevincini soker adamin. nisanlininda herseyi senin istedigin gibi yapicaz dedigine bakma sakin ha belki yapmk ister ama zor be nisanliyken olmuyosa evlenince hiiic olmaz bunuda bil. sen bu kadinin evinden eninde sonunda cikican ozaman buyuk bi kavga olmadan simdi ayri ev olayini hallet eski meski olsun huzurun olsun bence inanki okadinla hayat gecmez sinra sende ilaclik olursun kendisi gibi

Ah be canım ne diye razı gelirsin ki.. çok sinir oldum bana yapılıyo gibi.. nişanlınla konuş ayrı eve siz çıkın veya eski ev bile olsa gider orda ben otururum hiç değilse kafam rahat olur.. kaynanan tam adam delirtmelik.. seni kullanmasına yıpratmasına üzmesine izin verme.. gel hakkından.. eğer ayrı evi kabul etmezse nişanlın şimdiden bu kadınla işin çok zor ayrıl.. o psikolojisi bozuk dediğin kadın seninkini de bozmadan bırakmaz

O petekler yapılmaz emin ol.. evlenene kadar vaktin var aynı çatıya girdin mi işin çok zor.. ya insan başına geleceği bile bile nasıl gidip aynı eve girer yapma etme.. ailenle konuş bi çıkar yol bulun.. eşin olcak adamın ailesi bu insanlar emin ol imzadan sonra kıymetli olurlar ve sevgiden de eser kalmaz.. bi sürü tecrübeli hatun yazıyo işte 2 2 daha 4.. başka yolu yok.. ya bu durumdan kurtulucan ya da Allah şimdiden booollll sabır versin

Şunu merak ediyorum ailen ne yapıyor ne diyor bunca şey yaşanırken?? Bi fikirleri vardır mutlaka

Bir evi gecindirecek kazanciniz yoksa evlenmeyin, ille evlenecegiz diyorsaniz yeni ev onlarin olsun siz eski eve yerlesin (yeni evi size yedirmezler) bidaha cebinizde para olmadan evden cikmayin, acikinca ben aciktim biseyler yicem diyip kayinvalideye baka baka yiyin odeyin ona teklif bile etmeyin.
Ha ozetle direk fikrimi soruyorsaniz kendi ev esyalarinizi alip ev tutup yerlesecek duruma gelene kadar dugunu erteleyin. Yoksa o evin hizmetcisi olacaksiniz.
Bi de yan odada kayinvalide kayinpeder varken nasil seviseceksiniz? Nasil duş alacaksiniz? Nasil basbasa vakit gecireceksiniz? Bunlar olmadan evliligin ne anlami var ki? Anasiyla babasina hizmet etmeye evleniyorsunuz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…