- 13 Aralık 2015
- 128
- 75
- 13
- 32
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Amin allah razı olsun canım haklısın gerçekten eski ewe gitmesi gerekenler gitmezse bn gitcem utansinlar ewi bana alıyorlar eşyalari bana alıyorlar kafalarına göre kullaniyolar kendileri seçip beğeniyorlar bilmiyorum ya Rabbim daha büyüğüyle sinamasin
İlk 5 sayfayı okudum çoğunluk dolmuş parasından alışverişten bahsetmiş...
Ya hu boşver dolmuşu parasını yemeğini !
Ayrı eve çık birlikte sakın sakın oturma sana bukadar net konuşuyorum!
İnsan yeri geliyor kendi anne babasıyla anlaşamıyor geceli gündüzlü kaynana kaynata yüzünü göreceksin mutlumu olurum sanıyorsun böyle acaba ?
Banyo özeliniz olmayacak su seslerini şakır şakır duyacaklar ayıp değilmi ?
Bornozla salona geçip tv keyfi yapamıcaksın yazık değilmi ?
Özel günlerde evinde hazırlanıp gecelikle vs eşine süprizler yapamıcan
Evde yalnız olsan bikiniyle bile dolaşırsın eşinin yanında ama kaynana kaynata varken bu ne mümkün ...o
Senin o ev içinde özel hayatın sadece yatak odandan ibaret olucak !!
Aç gözünü biraz akıllı düşün ya
Kirayı veremiyorsanız eski eve siz geçin
Kaynana kaynata varsın otursun yeni evde !
Siz eski eve çeki düzen verin yaşayın miss gibi[/QUOT ] Süper yorum
Nişanlım muhasebeci aldığı maaş belli kiraya cikamiyoruz para yüzünden onlar eski ewe gitsinler diye dua ediyorum herseye nişanlım kosturuyor babada çok galesiz biz kına salonumu hemen tuttuk ama onlar nasıl düğün yapacaklar daha belli bile değil nişanlım da bu duruma çok üzülüyor
Hiç parasız çıkmazdım aceleyle çıkınca nakit 5 tl vardı yanımda İnsan bekliyo o yanimdayken inat ettim bnde yedirir diye bekledim yedirmedi sustum kenara yazdım birdaha onunla carsimi asla çıkmam artik çok farklı bişey gerçekten kartim yanimdaydi istesem en kral yemeği de yerdim ama yemeden sinirle eve geldim
Amin kuzumAmin allah razı olsun canım haklısın gerçekten eski ewe gitmesi gerekenler gitmezse bn gitcem utansinlar ewi bana alıyorlar eşyalari bana alıyorlar kafalarına göre kullaniyolar kendileri seçip beğeniyorlar bilmiyorum ya Rabbim daha büyüğüyle sinamasin
Hazmedilmeyecek kötü bisey demedim bir daha okursan fark edersin canım. Madem ailen de oturmandan yana madem sende saygı sevgi diyorsun ses edemem diyorsun buyur oturun beraber canım. Saygıyı aynı evde oturmaya ses çıkarmamaktan ibaret sayıyorsan buraya gelir kv'ile şöyle şeyler yaşadık böyle oldu diye konular acarsin. Burda sana ablaların nasihat ediyor ama sen zaten çıkış yolun olmadığı ve saygı saygı dediğin için sadece burda dertleştiginle kalırsınHazmedilmiycek kötü bişey derken ?onlarda bişe demiyorlar çünkü eski ewe dönecez sözü verdiler eşyalarda yeni olunca ses etmediler kotuluk olmasın dediler hala da sen kötü olma iyi ol saygı da kusur etme derler biz böyle gördük .. Ele karışmak zor derdi annem haklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?