Kayinvalidemle ayni evde :((

Biz ayrı evlerdeyken geçinemedik sen aynı evde nasıl geçineceksin. Şimdi yaptıkları böyle gözüne batıyo sinir oluyorsan evlenince aynı evde kocandan cok onun yüzünü görüp onla vakit geçircen, bence aynı evde yaşamayı her ne olursa olsun kabul etmemeliydin canım çok zor bunu yaşamış biri olarak söylüyorum..

Aynı eve girersen ayrı eve çıkamazsınız. Bir sene iki sene artık ne zaman olursa. Büyük bi kavga çıkar anca öyle ayrı ev olur. Birde malesef aynı eve geçince o büyük aşkınızda biticek. Acı ama gerçek. Evliliğin ilk günü ilk özel kahvaltınız nişanlının anne babasıyla ayy ne romantikk Bide kendi eşyan da olmicağı için misafir olacaksın ya da hizmetçi diyelim daha gerçekçi. Misafir iş yapmaz çünkü ama sen temizlik, yemek hepsini yapacaksın.. Bide bir yılı asla küçümseme, bir ay değil koca bir yıl! Kk'da olursan bekliyoruz 'keşke evlenmeseydim, kayınvalideyle başım belada' konularını..

Ayni yerde oturmaya baslayinca daha çok çekeceksin. Ev ev üstüne olmaz hele senin kaynana ile hic olmaz. Aklini basina topla yol yakinken geri dön.

İlk 5 sayfayı okudum çoğunluk dolmuş parasından alışverişten bahsetmiş...
Ya hu boşver dolmuşu parasını yemeğini !
Ayrı eve çık birlikte sakın sakın oturma sana bukadar net konuşuyorum!
İnsan yeri geliyor kendi anne babasıyla anlaşamıyor geceli gündüzlü kaynana kaynata yüzünü göreceksin mutlumu olurum sanıyorsun böyle acaba ?
Banyo özeliniz olmayacak su seslerini şakır şakır duyacaklar ayıp değilmi ?
Bornozla salona geçip tv keyfi yapamıcaksın yazık değilmi ?
Özel günlerde evinde hazırlanıp gecelikle vs eşine süprizler yapamıcan
Evde yalnız olsan bikiniyle bile dolaşırsın eşinin yanında ama kaynana kaynata varken bu ne mümkün ...
Senin o ev içinde özel hayatın sadece yatak odandan ibaret olucak !!
Aç gözünü biraz akıllı düşün ya
Kirayı veremiyorsanız eski eve siz geçin
Kaynana kaynata varsın otursun yeni evde !
Siz eski eve çeki düzen verin yaşayın miss gibi

ben bu devirde beraber oturma mantigini anlamiyorum. hanımlar evde kocanizin anasina babasina hizmetcilik edip ustune mutsuz olacaginiza calisinda ayri eve çıkın elinize para gecsin.
hanimlarimiz malesef evde oturma meraklisi oldugu icin ev ev ustune kurmaya calisiyorlar. beni kocam gecindirsin diyen zihniyet carsiya cikincada yukumu kaynanam ceksin deyip yanina dolmus parasi bil almaz.

Kaynana kaynata varken o işi nasıl yapıcaksınız insan utanır strese girer duyucaklar diye ya !!
Ben gelinle oturma zihniyetinde olan kadınlarada acaip şaşırıyorum, bi kadının halinden en iyi başka bir kadın anlaması lazımken, gelini yanına alıp birlikte oturarak gelinin hayatını zindana çeviriyor bu beyinde ki kaynanalar ! Utanmıyorlarda hiç ! Oğlum gelinim yan odada sevişecek bizde aynı evde yaşıcaz !!
Olmamalı böyle dünya batsın böyle dünya !
Kabul etme arkadaşım ya gerekirse ayrıl ya !
Düşündükçe iğrenç geliyor taze evlikerin böyle eziyet çekmeleri
Kaynananın da Bu iğrençlik içinde mutlu olması da daha bi iğrenç geliyor !!

Ah be ablacim aynı apartmandayim basedemiyorum evet rahatim evin hanımı benim ama yine olmuyo yine huzur yok kaç kere eşimle tartıştık ailesi yüzünden yine de yüzyüze bakiyoruz.hadi ben gidip gelmeyi azalttim ya sen ne yapacaksın? Nereye kacacaksin? Odana mi odan bile yok ki oda onların istediği zaman girer çıkar orda bile söz hakkın yok.nisanlini ikna et ayrı ev varmış oraya çıkalım ben rahat edemem de konus susma sustukca daha cok eziyolar

Nisanlinin annesini onaylamadigina ve seni destekledigine eminsin degil mi? Bu cok onemli.. Gecistirme sakın.. Ve nisanlinla aran nasil, o nasil biri?

İşte biz buna bile bile lades diyoruz. Kaç kızcağızı şu aynı ev belasından döndürmeye çalışıyoruz ama dinleyen yok ki. Ne diyelim yani? Alacağın akıl belli. Aynı ev olmaz durum bu. Olursa da fragmanını görmüşsün zaten. Daha düğün olmadan iş buyurulmaya, beğenilmemeye, kalp kırılmaya başlanmış bile.
Bu erkekler de ne uyanık valla. Hem ekstra para harcamayacak, hem anasının babasının işini gördürecek, hem de karılık bekleyecek oh mis..
Maaşın bitmesi mi? Huzursuz bir evlilik ve bozulan psikolojin mi?

Evi ve eşyayı size almamışlar, zira size almış olsalardı sizin zevkinize göre alınırdı.
Fkriniz hiç alınmadan döşenmiş bir evi size aldıklarına nasıl inanabiliyorsunuz?
Kadın yeni yatak bile aldırmıyor o derece yani.
Besbelli ki kendilerine yeni ev ve eşya almışlar, o evden de asla çıkmazlar.
Nişanlınız şimdi şöyle yaparız böyle yaparız diyor ama evlenince anne sözünden çıkmaz inanın.

O

Son düzenleme:

Eh o zaman sende calis. Ya kusura bakmada eger bir kira parasini ödeyemiyorsan evlenmiyeceksiniz arkadas. Bunu düsünemiyorsaniz ikinizde evlilik icin yeterici kadar olgun degilsiniz.

Ya siz ayni evde kalacaksiniz, özeliniz hic olmayacak, halen tutturmusun kina, dolmus parasi,..

Kv'de simdi bile seni hizmetci olarak kullaniyor. Evlendikten sonra bu ancak dahada artacak. Hic en basit bügün canin istemiyor diye yemek yapmama, temizlik yapmama olmaz. Sürekli o kadinin emiri altinda olursun.

Bide esin ile en basit koltukta sarilirken film izlemek yok, istedigin yerde öpmek, ona sarilmak yok. Rahat pijaman ile bile gezmek yok. Seks sadece yatak odasinda yasarsin, he diger odada kv'de varken, banyoya gittigini duyarken.

Bide esin senin hizmetci olmana giki cikmaz. Hatta simdi bile normal buluyor.

Ahanda surda yaziyorum, 1 yil sonra bebek ike tekrar baba evine gidersin.

Bak güzel kardeşim sana abla tavsiyesi. Ne yaparsanız şimdi yaparsınız yarın evlenince o evden iyi ayrılamazsınız kavga gürültüsüz. Kaldı ki kötü ayrılınca nişanlın hep seni suçlayacak annem yaşlıydı hastaydı bir alttan alıp idare edemedin diye. Yapacağın en mantıklı şey nişanlın kredi çekip petekleri yaptıracak sonra anne petekleri yaptırdım gidecek misiniz yoksa biz mi geçelim diyecek. Zaten senin kv gidecek tip değil. Bir Yatak odası bir de oturma odası alın size yeter. Saray olsa kv ile yaşanmaz.

Gerce bu düsüncede olan biri otomatikmen kv'denin hizmetci olmasini hak ediyor, ne diyeyim..

Amin kuzum
Tabiki büyük laflar etmeden sakince konuş tatlılıkla halledin mesela deki be kendi anne babamla da kalmak istemem yanlış anlamayın beni de falan..
Rabbim yar ve yardımcın olsun ❣❣❣

Hazmedilmeyecek kötü bisey demedim bir daha okursan fark edersin canım. Madem ailen de oturmandan yana madem sende saygı sevgi diyorsun ses edemem diyorsun buyur oturun beraber canım. Saygıyı aynı evde oturmaya ses çıkarmamaktan ibaret sayıyorsan buraya gelir kv'ile şöyle şeyler yaşadık böyle oldu diye konular acarsin. Burda sana ablaların nasihat ediyor ama sen zaten çıkış yolun olmadığı ve saygı saygı dediğin için sadece burda dertleştiginle kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…