Selam... K.v ile başlangıçta iyiydik. Ama gittikçe iki oğluna da otorite uygulayan,kontrolcü bir kadın old gördüm. Mesafe geliştirmeye çalıştım. Ama neredeyse her görüştüğümüzde laf sokmaya devam etti... Yalniz yaşıyor,bir oğlu yurtdışında. Eşi de yeni vefat etti. Biz evlenmeden 2 ay önce.Eşimle yakın ev tuttuk... Yardımcı olmaya çalışıyoruz vs... En son bayram sebebiyle corona old halde evime davet ettim,yalnız kalmasın bayramda diye. Eve geldi... Başlangıçta benden çekiniyordu ama yavaş yavaş açılmaya başladı. İftara kadar eşimle sabahtan onun için hazırlık yapmaya başladık. Laf etmesin diye günler öncesinden temizlikler... Ellerim tahriş oldu. Bir rahatsızlığım var. Buna rağmen. Her neyse... Bizim kontrol hastası k.v sadece bir gün dayandı. İftar sonrası bitap düşmüşüm bulaşıkları bıraktım... Çay,kahve keyfi yapıyoruz. Mutfağa girip çıkmaya başladı. 2 dk sonra eşime bulaşık makinesini çalıştır oğlum,dedi. Benim şarteller attı. Baktım karışmaya başlayacak her şeye... Sırf tavır koymak adına... Mutfağa girdim,kapıyı kilitledim. İş yapmaya başladım. Sabah da kalkınca asla konuşmadım bayram olmasına rağmen... Ben yokmuşum gibi davranıp eşime iş buyurduğu için... Sonra da sofrayı toplayıp başka odaya girdim. Gitmesini bekledim. Ve gitti.... Birazcık yüz bulunca her şeye karışan bir kadın... Eşime nasıl davranmam konusunda bile yorum yapıyor... Daha bir sürü şey...