Gençlerin size öyle davranması sizin kayınvalidenizin halini hatrını sormamayı gerektirmez benimde anneannem türkçe bilmiyor bizde doğuluyuz ama kimse kimseyi dışlamaz o anlamasın diye yanında kürtçe konuşmamaları çok cahilce siz boşverin onları ben kendi annemden hergün birkaç kelime öğreniyorum hemde hobi olarak eğleniyorumda öğrenirken ve eğer farkeetiyseniz türkçeye yakında çok kelime var hergün bir kelime öğrenin çok zor değilki. İnanın kayınvalidenizde sizinle konuşup sohbet etmek ister biraz çaba..
ben de çok çirkin buldum davranışlarını hiç hoş şeyler değil aranıza mesafe koyun desek zaten mesafelisiniz belli ki bunu koruyun
ama sizde haklısınız çünkü böyle hayat gitmez çok sıkıcı olur kendinize oyalanacak şeyler bulun bence halk eğitim kurslarına falan katılın üzüldüm doğrusu
kayınvalide için de arkadaşların dediği gibi ufak tefek şeyler öğrenebilirsiniz
yaşınız kaç acaba
üniversite mezunuymuşsunuz çalışmayı düşünmüyomusunuz hem o ortamlara girmek zorunda kalmazsınız akşamları eşinizle birlikte kv gidersiniz bu arada internetten bi kaç kelime ögrenebilirsiniz kv konuşmak için
ayrıca o genç arkadaşlarıda boşverin siz onlara degilde bırakın onlar size özensinler siz olgun davranmaya devam edin
çalışıyordum bu yıl ücretli öğretmenlik yaptım asıl mesleğim değil tabi atanana kadar evde durmamak için hem 9 aylık evliyiz biraz düğün borçlarımız için.şimdi yaz geldi okul bugün bitti eltim de annesine ziyarete gidiyor 1-2 ay için. O en azından biraz çeviriyordu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?