• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle görüşmelimiyim

hayat2324

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
68
5
6
Arkadaşlar size daha önce durumumdan bahsetmiştim, sizin yorumlarınız benim için çok faydalı oldu. Bu defa kayınvalidemin evliliğimin üzerindeki rolünü anlatmak istiyorum ve sizden onunla görüşmek istememekte haklı olup olmadığımı ögrenmek istiyorum.
Kayınvalidemi nişanlıyken saf, iyi niyetli, çok konuşan, inanclı, tatlı bir bayan olarak tanıdım. Evlendikten sonra çok kıskanç, dedikoducu, sinsi, gelenekci, gerici, biri olduğunu anladım. Oğlunu bana ve aileme karşı doldurduğunu anladım. Oğlunun bana eziyet etmesinden zevk aldığını anladım. Nasıl vardın bu kanata diyeceksiniz. Eşim bana evlendikten sonra el öpmeye benim aileme gideceğimizde şunu dedi 'annemden izin istedinmi' ben şok oldum çunku böyle birşey için izin almam gerektiğini düşünmedim. Sonra kayınvalidemden özür dilettirdi. Kayınvalıdemin bu durum resmen hoşuna gitti, önce keşke bana söyleseydin dedi. Sonra ki bütün büyük kavgalarımız eşimin annesinin dolduruşuna gelmesinden kaynaklandı, bana onun için vurdu. Kayınvalidem bana birşeyden dolayı kırıldıysa bana söylemesini isterdim oysa oğluna söylemeyi tercih etti sonrada ben böyle olacağını bilseydim hiç ona anltırmıydım derdi bende iti niyetine inanırdım ama bu tekrar tekrar olunca artık gözüm acıldı. Sonra yine birinde doğumuma gelmiş ailemin beni evime görmeye geldiğinde oğlunu yine dodurup ailemi evden kovdurdu. Bugün biz eşimle ayrılıyoruz eşimle iki çoçumuz var kayınvalidem annemi iki ay içinde bir kere aramadı, beni aradı başlarda acmadım cünkü ben oğlunun hatalarını ona zaten anlatmıştım hiç birşey değişmemişti hatta daha kötüye gidiyorduk. Kayınvalidemin telefonda evine dön demesiyle dönmicektim zaten. Ben bir gün bir saygısızlık yapmadım, derdini anlamıyorum. Ama herşeye mudahale ediyor ve oğluna sana kızmı yok diyebiliyor.
Ben sürekli aramasını bekleridim oğlu için benim için olmasa bile torunları için en azından. Dügünlere, doğumlara gelmeyi bilen oğlunun yuvası içinde gelmeliydi diye düşünüyorum. Eşimin teyzesi gelip yalvardı resmen geri ďön diye.

Arkadaşlar size daha önce durumumdan bahsetmiştim, sizin yorumlarınız benim için çok faydalı oldu. Bu defa kayınvalidemin evliliğimin üzerindeki rolünü anlatmak istiyorum ve sizden onunla görüşmek istememekte haklı olup olmadığımı ögrenmek istiyorum.
Kayınvalidemi nişanlıyken saf, iyi niyetli, çok konuşan, inanclı, tatlı bir bayan olarak tanıdım. Evlendikten sonra çok kıskanç, dedikoducu, sinsi, gelenekci, gerici, biri olduğunu anladım. Oğlunu bana ve aileme karşı doldurduğunu anladım. Oğlunun bana eziyet etmesinden zevk aldığını anladım. Nasıl vardın bu kanata diyeceksiniz. Eşim bana evlendikten sonra el öpmeye benim aileme gideceğimizde şunu dedi 'annemden izin istedinmi' ben şok oldum çunku böyle birşey için izin almam gerektiğini düşünmedim. Sonra kayınvalidemden özür dilettirdi. Kayınvalıdemin bu durum resmen hoşuna gitti, önce keşke bana söyleseydin dedi. Sonra ki bütün büyük kavgalarımız eşimin annesinin dolduruşuna gelmesinden kaynaklandı, bana onun için vurdu. Kayınvalidem bana birşeyden dolayı kırıldıysa bana söylemesini isterdim oysa oğluna söylemeyi tercih etti sonrada ben böyle olacağını bilseydim hiç ona anltırmıydım derdi bende iti niyetine inanırdım ama bu tekrar tekrar olunca artık gözüm acıldı. Sonra yine birinde doğumuma gelmiş ailemin beni evime görmeye geldiğinde oğlunu yine dodurup ailemi evden kovdurdu. Bugün biz eşimle ayrılıyoruz eşimle iki çoçumuz var kayınvalidem annemi iki ay içinde bir kere aramadı, beni aradı başlarda acmadım cünkü ben oğlunun hatalarını ona zaten anlatmıştım hiç birşey değişmemişti hatta daha kötüye gidiyorduk. Kayınvalidemin telefonda evine dön demesiyle dönmicektim zaten. Ben bir gün bir saygısızlık yapmadım, derdini anlamıyorum. Ama herşeye mudahale ediyor ve oğluna sana kızmı yok diyebiliyor.
Ben sürekli aramasını bekleridim oğlu için benim için olmasa bile torunları için en azından. Dügünlere, doğumlara gelmeyi bilen oğlunun yuvası içinde gelmeliydi diye düşünüyorum. Eşimin teyzesi gelip yalvardı resmen geri ďön diye.
Kayınvalideyle birlikte mi oturuyodunuz hoş ayrıda olsan ne farkeder benimkide sürekli beni şikayet ediyo iki oldu son bi şans verdim kv ye şimdilik mesafe koydum ben ama iyi düşün

Allah askina alin su kv karsiniza agiziniza geleni sayin ya! Kendinizi bu kadar ezdirmenize gerek yok! Yok! Yok!

Evet ogluna kiz cok olabilir ama o kadin oldugu surece o kizlarinda akibeti belli. Boyle hasta ruhlu cahilleri anlamiyorum

Nefret ediyorum hala annesinin eteğinin altında dolaşan erkeklerden.
Annen kim oluyor da izin alacağım hadsizler.
Böyle anneleride Rabbim bildiği gibi yapsın. Çocuğunun yuvasını bozarken Allah ne der diye düşünmüyorlar hiç.

Sinirden oldum oldum bittim okurken
Allah o kadini iki cihandada bildigi gibi yapsin, yaziklar olsun, anne degil o benim icin hatta Kadin bile degil yaziklar olsun diyorum

ve gorusmelimiyim diyorsun ya ben olsam gorusur asgzima geleni sayardim
Allahtanda mi korkmuyorsun derdim, ne bicim annesin kendi oglunun yuvasini yikiyorsun derdim, bedduada ederdim, bukadarda cirkeflesirdim evet, hak ediyor cunku :(

burda açılan haklı mıyım sizce kim haklı haksızsam söyleyin konularını hiç anlamıyorum biz seni yerden göğe haklı bulsak ne olur ki bu bir

ikincisi dolduruşa gelmek, beni tanıyan benimle uyuyan benimle uyanan benden çocuk yapan adam, eşim, kocam, sevdiğim adam nasıl dolduruşa gelebilir hem de bana şiddet uygulanacak şekilde, en fazla o anlık durumu kurtarmak adına annesine he he diyebilir, annesi ona x şunu dedi bunu dedi şöyle yaptı diye istediği kadar anlatsın beni tanıyan adam beyin süzgecinden geçirip hayır x bunu demez bunu yapmaz ya da evet bunu demiş ve yapmıştır der, demelidir, bunu diyemiyorsa annem eşim diye bakmadan haklı haksız ayrımı yapamıyorsa adil olamıyorsa s.tir et o.adamı

iyi olmak kolaydır zor olan adil olmaktır der bi söz, bir erkek adil ve merhametli olacak erkeği adam yapan budur

Farkinda misiniz esinizden beyni olmayan, tamamen disaridan verilen komutlarla calisan bir robot gibi bahsediyorsunuz. Ama biliyor musunuz esinizin de akli fikri var, onun da karar verme gucu var. Bu yaptiklarini kaynananiz esinize yaptirmadi direkt "esiniz yapti".

Izin verildigi surece herkes karisir, esiniz izin vermis ama...

Ya ne tuhaf insanlar var.iyi bari cocuk yaparken izin istetmemis anasindan.yol ver gitsin .barisirsanda kocan adil olmadan ayni sorunlar tekrarlanir.hic.iyilikle konusmayi denedinmi.mesala kv bisey dwmis geldi sana bagiriyo adam once dinle sonra sakince kendi yaptigini anlatsan annesinin haksi oldugunu anlatsan .ama anlarmiki:KK17:

Back
X