• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemle ipleri kopardım

Yazdıklarınızı okuyunca başta bu bir kaç yıllık evlisiniz sandım üç aylık gelin neyin tartışması şok oldum tam bi kıskanç kaynana oğlunu kıskanıyor tavrını koy geri adım atma akılları başlarına gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdıklarınızı okuyunca başta bu bir kaç yıllık evlisiniz sandım üç aylık gelin neyin tartışması şok oldum tam bi kıskanç kaynana oğlunu kıskanıyor tavrını koy geri adım atma akılları başlarına gelsin

evet ama cok edepsiz durmayacaktır

Gitme huzurunu bozmasına müsaade etme bayramda da istediğini yapsın bi karşılık göremezse hiç bir ile yaramaz Allah yardım etsin canım zor

merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz

bu insanlar yuva bozmaktan ne zevk alıyolar ya.. çok günah çok :50:

Nekadar gurursuz bir kvalide.o buraya gelecek falan.niye gelmeni bukadar çok istiyor anlamadm.hemde kavga etmişsn.insan kavgadan sonra gelmezsen gelme der.sizinkide o buraya gelecek.nekadar sinir bozucu.hiçmi oglunu düşünmüyolar.3 kıt akıllı kardeşler toplanmış gelinle ugraşıyor resmen.valla eşin de desinkh bidaha kavga olursa anne ben seni silerim desin

Nekadar gurursuz bir kvalide.o buraya gelecek falan.niye gelmeni bukadar çok istiyor anlamadm.hemde kavga etmişsn.insan kavgadan sonra gelmezsen gelme der.sizinkide o buraya gelecek.nekadar sinir bozucu.hiçmi oglunu düşünmüyolar.3 kıt akıllı kardeşler toplanmış gelinle ugraşıyor resmen.valla eşin de desinkh bidaha kavga olursa anne ben seni silerim desin

işte onu dese hersey yoluna girecekde esim söyleyemiyor yasından mıdır nedir olgun düşünüp davranamıyor daha

Öncelikle yeni evlisin, evliliğini tebrik ederim. Benimde 2 ay oldu evleneli :)
Yeni evlilerde hep oluyor galiba bu muhabbet bize gelin burda kalın burda yiyin için falan her yeni evli arkadaştan duyuyorum. Bizde de var çok sık denmese de beklediklerini ve hep orada olmamızı istediklerini hissettiriyorlar..
Çalışıyorsun nasıl gideceksin 3 gün oraya hadi onu geçtim çalışmasan da git diyemicem ayrı evi barkı olan evlenen insanların hastalık veya ciddi bir problem haricinde anne ya da kayınvalide eteğinden ayrılmayışını anlamıyorum. Tabi ki gidilir sohbet edilir beraber gezilir tozulur ama haftanın şu günü gidicez bu günü gidicez gitmemiz lazım olayını anlamıyorum. Yaşadığın zor; eş ve ailesi arasında bocalamak gerçekten sıkıntı.. Düşünmüyorlar mı acaba bunlar yeni evli, birbirlerini tanısınlar iyice zaman geçirsinler zaten ilerki yıllarda çok çok fazla vakit geçirilecek diye.
Eşinin davranışını ayrıca tebrik ediyorum..

yok nişanlıyken böyle değildi

belki düğün arifesinde gerginlik falan yaşadıysanız ne bilim . çok yanlış ve cahilce yaptığı. en güzel günlerini mahvediyor. canım benim çok zor ama uzaklaş biraz konuşma düşünme olanları olamamış gibi davran gitme bisüre. yanlız eşinde bi sağlık sorunumu var bayılması tuhaf geldi bana ihmal etmeyin

Allah yardımcın olsun gerçekten benimde oğlum var ilerde nasip olurda kv olursam bırak gelini oğluma bile böyle bir dayatma yapmam isteyen gelir istediği zaman insan evladını bu durumlara nasıl sokar neden yapar anlamam

Son düzenleme:
Kaynanangillerden uzak dur !

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alllah yardımcınız olsun cahille başa çıkmak deveye hendek atlatmaktan zor. siz gitseniz size rahat vermicek tek derdi o sanki... o ne öyle randevu sistemi gibi haftada 3 gün 17.00-23.00 saatleri arası der gibi. K.v. ler sataşçaz diye napacağını şaşırdı şoktayım:53::53::53:

oldu olacak işinden ayrıl, sigortanı yatırsın maaşını versin kayınvaliden, haftanın 3 günü ona git... bu ne saçmalalık:20:

merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz

Valla suan soklardayım
daha 3 aylık evlilikte yasananlara bak.
yazık ya 3 aylık daha taze aylarınız ne biçim insan bunlar ya sinir oldum gerçekten.
bence sen evini olabildiğince uzağa taşı.
kaynananla arana mesafe koy
seni saf sandı yönetmeye ezmeye calısıyo ezdirme kendni.
bide eşine evine sorunları yansıtma eşin hassas biri belli.
Surat asıp çene yaparsan bunalır kaçar mazallah. Saglığı da cabası yani.

Back
X