• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemle ipleri kopardım

O ayti bi konu cnm insan sevdigi değer verdigiyle imtihan edilir fogruda konuya uygun olmamiş sanirim konu sahibi boyle bi kvyi sevmiyordur.
Zaten bu dedigini yapabilsek hic bir sorun olmayacak derdi dert gibi gormeyecegiz
Zira peygamberimizin ashabindan biri adini hatirlayamicam dertsiz bir günü gecse Rabbim beni unuttumu ki acaba demiş biz nerde onlar onlar nerde
ALLAH'U TEALA firavuna hayati boyunca hicbir hastalik sikinti dert vermemis başı dahi ağrimamiş düşun yani
Birde su varki Rabbim sevdihi kulida omtihan eder...

Çok doğru söylemişsin canım aynen öyle Firavun rahatlık içinde yaşamış.. Allah sevdiği kuluna yanına çekmek için sınıyor
Bakış açımızı değiştirmek için yazdım canım Kv ile ilgili nasılsan bi dünya yorum gelicektir buradan ..

Öff valla bunlar insanı deli eder . Cok sinirlendim nedir bu kaynanaların gelip gitme derdi rahat bıraksınlar insanları .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne manyaklar var ya. Hadi geline değer vermez neyse de oğlu bayılıyor gözünün önünde onu bile gözü görmüyor. :47:

Kesinlikle taviz vermeyin mecbur değilsiniz.daha yeni evlisiniz gerçekten bu insanları anlamak çok zor.işlerine gelirse hiç üzülmeyin.

Valla suan soklardayım
daha 3 aylık evlilikte yasananlara bak.
yazık ya 3 aylık daha taze aylarınız ne biçim insan bunlar ya sinir oldum gerçekten.
bence sen evini olabildiğince uzağa taşı.
kaynananla arana mesafe koy
seni saf sandı yönetmeye ezmeye calısıyo ezdirme kendni.
bide eşine evine sorunları yansıtma eşin hassas biri belli.
Surat asıp çene yaparsan bunalır kaçar mazallah. Saglığı da cabası yani.

Bende oyle yapmaya calisiyorum canim ama sabrimin son noktasindayim

Ev uzak olmalıymış bunu ben de geç anladım ben de buna benzer ve daha ciddi problemler yaşıyorum çıldırma noktasındyım Allah yardımcın olsun

Ev uzak olmalıymış bunu ben de geç anladım ben de buna benzer ve daha ciddi problemler yaşıyorum çıldırma noktasındyım Allah yardımcın olsun

merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz

Canım bende çalışıyorum aynısını bende yaşıyorum . bende araya mesafe koyunca en son tartışmamızda kvm ayılıp bayılacağım çok kötü oldum dedi. ona şunu dedim lütfen bzi rahat bırakın rahat olamk istiyorum sana msafr geldiğinde biz işimiz olursa gelemeyiz işim yoksa gelebilirsek gelirz yorgun oluyorum dedim hem bide kvm şu gelin şmyle hamarat deyip duruyor bana bende işte şu kv ne kadar anlayışlı gelinini düşünüyor dedim ayılıp bayılmalar gözümün önünde..işte böyle senin gbi aynı ay cnm ya dertleşelim seninle beni ekle burda arkadaş olarak anlat derdini canm rahatlarsın

Teşekkür ederim seninde yeni evliligini tebrik ederim canım evimin ayri olduğunu kavrayamadi o ben saat sekizde çıkıyorum 8 de direk onun oraya gidecekmisim ben o saatten sonrra ne yapayim orada zaten yorgun oluyorum cocuk olunca isi birakicam zaten bunu kv binlerce kez söyledim anlamiyor zaten o zaman sık sık görüşcz kendi halimize birakmadi bi kadın

merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz

Okuyunca kendi kv gozumun onune geldi birsey olunca hemen aglamalar sizlamalar hep hastadir zaten gitmezsen surat asmalar oda sizin kv gibi kiz kardeslerini cook toplardi benmde esim arkamdaydi smdi hcbir teyzesiyle knusmuyoruz esimde konusmuyor bizde kv 10 gundr 15 gunde bir gidip en fzla 1 saat oturup kalkiyoruz

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Canım bende çalışıyorum aynısını bende yaşıyorum . bende araya mesafe koyunca en son tartışmamızda kvm ayılıp bayılacağım çok kötü oldum dedi. ona şunu dedim lütfen bzi rahat bırakın rahat olamk istiyorum sana msafr geldiğinde biz işimiz olursa gelemeyiz işim yoksa gelebilirsek gelirz yorgun oluyorum dedim hem bide kvm şu gelin şmyle hamarat deyip duruyor bana bende işte şu kv ne kadar anlayışlı gelinini düşünüyor dedim ayılıp bayılmalar gözümün önünde..işte böyle senin gbi aynı ay cnm ya dertleşelim seninle beni ekle burda arkadaş olarak anlat derdini canm rahatlarsın[/ QUOTE]
ekledim canim ama bizimki baya şiddetli oldu bütün komşular toplandı başımıza o derece allahlarindan bulsunlar insallah

Okuyunca kendi kv gozumun onune geldi birsey olunca hemen aglamalar sizlamalar hep hastadir zaten gitmezsen surat asmalar oda sizin kv gibi kiz kardeslerini cook toplardi benmde esim arkamdaydi smdi hcbir teyzesiyle knusmuyoruz esimde konusmuyor bizde kv 10 gundr 15 gunde bir gidip en fzla 1 saat oturup kalkiyoruz

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Sizin esiniz tek kardeş mi

baştan nasıl muhabbet kurarsanız öyle gider,,yani nasıl alıştırırsanız...

bende çalışıyorum 6yıllık evliyim çok şükür böyle sorunlarımız yok

çocuğumada k.validem bakıyor

iş çıkışı eşim alır gelir yavrumuzu ,ben direk evimize geçerim yemeğimizi hazırlarım

haftada bir k.valideme gündüzden haber veririm akşama size geleceğiz diye

oda güzel yemekler yaptığında arar bazen kızım buraya gelin direk yemeğinizi yiyin geçersiniz diye

ölçüyü ayarlamak kaçırmamak çok önemlii

size kolay gelsin ne diyeyim....

yol yakınken ayrılll çocuk falan da yokken sonra daha zor olur.

daha cok yenisiniz ve maglesef ve yeni bir cifte böyle olumsuzluklar cok oluyor. ilk gelinlerisin anlasilan, onlarda tecrübesiz. Benimde esimin ailesi sürekli isten sonra onlara gitmemis istiyordu hergün, is olmayincada gec gitigimde neden erkenden gelmedinde aksama doguru geliyorsun diye laf ediyorlardi. Sonra hic uzun oturmuyon hep görünüp gidiyon, göz boyuyon oldu :( bizde esimle kopma noktasina gelmistik.

Simdi umrumda degiller, yine gidip geliyorum evt ama ne söyledikleri ne düsündükleri cokta fifiii

Sorunu kendilerinde aramalilar, egerki tatli dili güler yüzlü olsalar bizde gitmek icin can atardik ama kaynanalik yapmak icin cagiriyorlar resmen, laf sokuo duruyorlar, hep kücümsüyor kadin ama yinede esimle huzurumuz bozulmasin diye susuyorum ve nasil olsa birgün elime düser, o gün geldiginde bakarim Allah'tan korktugum icin ama bunlarida tek tek sayarim.

Ayriligi düsünürsen o kaynanani sevindirmis olursun, onlara istedillerini verme esine saril, daha cok yenisiniz ilk engelde pes etmek olurmu hic, evlilik bu, bosanip baskasiyla evlensen, onunla ne sorunlar yasicaksin kim bilir

daha cok yenisiniz ve maglesef ve yeni bir cifte böyle olumsuzluklar cok oluyor. ilk gelinlerisin anlasilan, onlarda tecrübesiz. Benimde esimin ailesi sürekli isten sonra onlara gitmemis istiyordu hergün, is olmayincada gec gitigimde neden erkenden gelmedinde aksama doguru geliyorsun diye laf ediyorlardi. Sonra hic uzun oturmuyon hep görünüp gidiyon, göz boyuyon oldu :( bizde esimle kopma noktasina gelmistik.

Simdi umrumda degiller, yine gidip geliyorum evt ama ne söyledikleri ne düsündükleri cokta fifiii

Sorunu kendilerinde aramalilar, egerki tatli dili güler yüzlü olsalar bizde gitmek icin can atardik ama kaynanalik yapmak icin cagiriyorlar resmen, laf sokuo duruyorlar, hep kücümsüyor kadin ama yinede esimle huzurumuz bozulmasin diye susuyorum ve nasil olsa birgün elime düser, o gün geldiginde bakarim Allah'tan korktugum icin ama bunlarida tek tek sayarim.

Ayriligi düsünürsen o kaynanani sevindirmis olursun, onlara istedillerini verme esine saril, daha cok yenisiniz ilk engelde pes etmek olurmu hic, evlilik bu, bosanip baskasiyla evlensen, onunla ne sorunlar yasicaksin kim bilir

aynen.
bu kadar kavga dövüş oldu gittin, ne olacak. muhabbet edebilecek misiniz? Artık maksat -bak nasıl söz geçiriyorum - a dönmüş. Yerinizde olsam ipleri hepten koparmak yerine biraz geri dururdum ama teyzelerle çok muhabbet etmezdim. Mesela teyzeleri evime çağirmaz kv de görünce selamlardım o kadar. Bazı kv leri etraf çok dolduruyor. Bak oğlun evlensin gelin sana onu göstermez vs diyerek gaza getiriyorlar. bence sizinkini de teyzeler biraz doldurmuş. Birgün sizin ona kardeşlerinden yakın olduğunuzu anlar inşallah geç olmadan...
size tavsiyem çocuk konusunda kesin tavırlı olun. çocuğu kvye baktırma ya da çocuk doğunca daha cok görüşme yoluna girmeyin.

Back
X