- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi papatya1993
-
Bilmiyorum sinirsel galiba tekrarlarsa doktora gitmeyi düşünüyoruz su anda kayinvalide ile cok nadir ayni ortamlarda bulunuyoruz kesinlikle taviz vermedim haddini bilsin hizmetçi almış gibi davrandı bana nisanliyken kızım kızım diye peşimde n ayrilmazdi boşuna dememis ler karamanin koyunu sonra çıkar oyunu diye
Annesinden nefret etyigini soyleyecek kadar farkında cok şükür allahimashiningg .!.:Eşin senin haklı olduğunun farkında dimi?
Ne kadar dogru soyledin agzina saglik aynen oyle diyorlar kardeslerinin doldurusuna geldi bizi üzdü ya yaşla ninca kardesleri baksin ona herkes bir gu ettiğini çekertr_lell 36929918 .!.:Bu gibi durumlara teyzeler yengeler diyolardir ki
Aaa gelinin hic gelmiyomu?
Falancanin gelini kaynanasindan cikmiyo
Niye gelmiyo
Sizi istemiyomu
Oğlun lafini dinletemiyodur
Oğlunu dolduruyo gelin vs falan fistik
Oyyhhh bu hatunlar öbür dünyada nasıl hesap vercekler onu düşünseler ya bence
Anneci erkekler bi evlenmeseler ya
Biz sanki yumurtadan ciktik bizi anne doğurmadı
:)mlpost: 36929272 .!.:3'lü cahil gurup..
Cahile laf anlatmak deveye hendek
atlatmaktan zordur arkadasim isabet
olmus gitme kesinlikle
esinde ayila bayila alisacaktir gitmemene
3'lü cahil gurup..
Cahile laf anlatmak deveye hendek
atlatmaktan zordur arkadasim isabet
olmus gitme kesinlikle
esinde ayila bayila alisacaktir gitmemene
Yok ama yine de doktora gorunmesini istiyorumminikkelebekk .!.:ay ne biçim insanlar var ya..
bu arada geçmiş olsun eşinin bir rahatszılıgı mı avr
yok burdan tasinana kadar düşünmüyoruz ama guvenmemekten degil kv icimize girmesinden ayni seyleri daha fazla yaşamaktan korktuğum icinsirimsine .!.:Guzelim bence hemen cocuk yapma.benim bir arkadasim 10 sene ciktigi cocukla evlendi.uc sene sonra bosandi.cocuk niye yapmiyorsun diye sormustum.givenemiyorum ki dedi.
bence bu aileyi iyice tart.cunku bunlar ellerden ayri.ne bileyim sadirdim valla..
Bir bilsem kvbu kaynana milleti gelinlerini hiiiç sevmezler her daim sokarlar ama gelinlerin uzak kalmalarını istemezler..gelini rahatsız edemeyecekler uzak kalırsa..bu gelin kaynana çatışması sadece türk kadınlarına mahsus..kocanın teyzelerine ne oluyor neden burunlarını sokuyorlar..
Bir bilsem kv 1 ken 3 oldular allahtan iliş kimi kestim onlarlabu kaynana milleti gelinlerini hiiiç sevmezler her daim sokarlar ama gelinlerin uzak kalmalarını istemezler..gelini rahatsız edemeyecekler uzak kalırsa..bu gelin kaynana çatışması sadece türk kadınlarına mahsus..kocanın teyzelerine ne oluyor neden burunlarını sokuyorlar..
ogullarini perisan ederler,ardindan gelin yavrumu mutlu edemiyo derler! okurken sinjrlendim.. esinin sana hak vermesine de sevindim..merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz
Olmaz cok ah ettim rabbim affetsin ama şeytan bos bos duruyo artık o kadar cok seytanlqsmis insan var ki onlar görevi üstüne almislar bitanesi de kv demyarabbim ya bu insanlara ne oluyo böyle normalde bi yuvaya huzursuzluğu kavgayı ayrılmalarını şeytan yapardı bazıları bu görevi ondan daha iyi yapıyor yuvaya huzursuzluk verip ayırandan allah razı olurmu sabır sabır sabır allahım sen koru bizleri şeytanlaşmış insanlardan
Olmaz cok ah ettim rabbim affetsin ama şeytan bos bos duruyo artık o kadar cok seytanlqsmis insan var ki onlar görevi üstüne almislar bitanesi de kv dem
Evet bende gec anladim oyle olmadigini insallah vazgecerlerİnsan diyoki kapımı kapatırım evimde otuturum onlar istediğini yapsın ama öyle olmuyomuş insanın aklına geldikçe içi darlanıyo zoruna gidiyo dua et sürekli evin huzuru için dualar var inşallah seninle uğraşmaktan vazgeçerler seninde bi evin var bunu anlamaları lazım eden bulur ama er yada geç
eşinde ayılıp bayılacagına biraz sert yapsındamerhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?