kayınvalidemle ipleri kopardım

bu kaynana milleti gelinlerini hiiiç sevmezler her daim sokarlar ama gelinlerin uzak kalmalarını istemezler..gelini rahatsız edemeyecekler uzak kalırsa..bu gelin kaynana çatışması sadece türk kadınlarına mahsus..kocanın teyzelerine ne oluyor neden burunlarını sokuyorlar..

Guzelim bence hemen cocuk yapma.benim bir arkadasim 10 sene ciktigi cocukla evlendi.uc sene sonra bosandi.cocuk niye yapmiyorsun diye sormustum.givenemiyorum ki dedi.
bence bu aileyi iyice tart.cunku bunlar ellerden ayri.ne bileyim sadirdim valla..

Annesi ile sizin aranızda kalmış eşiniz ve adam hastalanmış
Kayın valideniz normal biri değil, teyzeler mi gaza getiriyor acaba?
Ve evet, evliliğinizi bitirmek istiyorlar. Eşiniz sağlam duramayacaksa bunu şimdiden belirtsin.

Nesin sen ya evinin isini gören gitmek zorunda olan bi bayan misin hayret bisey ya ne insanlar var ya gerzkalilar

Mrb arkadaslar bnde ayni sorun icersindeyim ky ustumde.oturuyor yani her gun yukari cikmaktan biktim usandim artik valla sıkldim. Nerde cokluk orda bo.... anladiniz siz birde seytan olmuyolar miiiiii allahim allahimm yardim ett !!!

Artık bu tarz insanlara taviz vermekten yana değilim .Kim bayılıyor mu ayılıyor mu geberiyor mu çok önemli değil .Sebebe bak yahu.Herkes evlatlarının ayrı bir yuvası olduğunu kabul edecek eşek gibi . Duygu sömürüsü yapmaya gerek yok .

Bu gibi durumlara teyzeler yengeler diyolardir ki

Aaa gelinin hic gelmiyomu?
Falancanin gelini kaynanasindan cikmiyo
Niye gelmiyo
Sizi istemiyomu
Oğlun lafini dinletemiyodur
Oğlunu dolduruyo gelin vs falan fistik

Oyyhhh bu hatunlar öbür dünyada nasıl hesap vercekler onu düşünseler ya bence

Anneci erkekler bi evlenmeseler ya
Biz sanki yumurtadan ciktik bizi anne doğurmadı

saçmalık ötesi haftada 3 gün çağırıp size orada iş mi yaptırıyorlar gelmenizi neden bu denli çok istiyorlar ki ? sizi çok seviyor olamazlar sanırım bence eşiniz de gitme dediyse gitmeyin , söylenenleri de duymazdan gelin . psikolojik dengeleri bozuk galiba delidir ne yapsa yeridir işte , fazla dikaate alma

Gerçekten çok üzücü bir durum daha çok yeni evliliginiz . Yazık esiniz de durumdan çok etkilenip rahatsız oluyor bence ikinizin sağlığı açısından kaynana gitmemeniz en doğrusu.

Ya bu insanlar ne kadar cahil.Gelini ne olarak görüyorlar.Yalnız eşinin sürekli bayılmasına takıldım.İnsan sinirden niye bayılsın.

="nazlideniz, post: 36930305, member: 489006"]Ya bu insanlar ne kadar cahil.Gelini ne olarak görüyorlar.Yalnız eşinin sürekli bayılmasına takıldım.İnsan sinirden niye bayılsın.[/QUOTE]
Bilmiyorum sinirsel galiba tekrarlarsa doktora gitmeyi düşünüyoruz su anda kayinvalide ile cok nadir ayni ortamlarda bulunuyoruz kesinlikle taviz vermedim haddini bilsin hizmetçi almış gibi davrandı bana nisanliyken kızım kızım diye peşimde n ayrilmazdi boşuna dememis ler karamanin koyunu sonra çıkar oyunu diye

TE="CCYLNTSDMR, post: 36930126, member: 625111"]Gerçekten çok üzücü bir durum daha çok yeni evliliginiz . Yazık esiniz de durumdan çok etkilenip rahatsız oluyor bence ikinizin sağlığı açısından kaynana gitmemeniz en doğrusu.[/QUOTE]evet en cok esimr üzülüyorum en fazla o yara aldi kisa süre sonra başka bir sehire taşınacagz umarım bu cabuk gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…