- 30 Aralık 2009
- 23.469
- 93.350
- 1.123
- Konu Sahibi hayallergercekolsa
o kaynanayı bana getirin yolup yolup bırakıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
getirin mazlumu,mazlum,mazlumu getirin dedimo kaynanayı bana getirin yolup yolup bırakıcam
Doğrusuda o zaten canim kendileri ezildiya illa ezicekler intikammi aliyorum zannediyolar napiyolar acaba:-D :-D
bence intikam değil yani öyle görmüşler. onların analarına babannelerinin öyle davrandığına şahit olmuşlar, sonra kendileri evlenmişler model aynı. aynen kopyalamışlar..Yoksa bilerek işkence etmez insanoğlu, kasıtlı yapan vicdan yoksunları vardır ama bir çoğu böyle görmüş.valla ben yuzune dedim daha 3 hafta once..
kendisi esini ezmeyi biliyor kaynana, ben kocama birsey yaptirinca da zoruna gidiyor.
bende dedim yuzune bu cocuklar benim oldugu kadar senin oglununda.. ben nasil bakiyorsam o da bakacak.
haa ben kendimi ezdirmem kimseye.. siz kendinizi ezdirmissiniz zamaninda bana mi sordunuz ezdirirken.. ?
ben zaten yorgunum, coluk cocuk valla akranlarim hep cocuklarini atiyor kaynanaya anneye.. benim o da yok
hep kendim baktim yavrularima.. kimsenin benim cocuklarimin uzerinde hakki yok dedim..
hele kaynananin hic yok. birgun bir emegi olmadi cocuklarimin uzerinde
hep de vururum yeri gelince yuzune.. agzini acamaz ..
o kadar gel diyoruz yanimiza gelmiyor naz ediyor. gel de torunlarina bak, bir yardim et..
yoooo asla gelmez..
ben yoruldum o degil..
sonsuz saygiliyimdir o ayri.. asla bir gun terbiyesizlik yapmamisimdir buyuklerime..
ama hakkimi da ararim.. bu saygisizlik degildir..
kendini ezdirmeseydin o eskidenmis de dedim yuzune..
intikam aliyorlar aynen oyle..
ama yerse gelin tabi.. ben yemem..
adamın haberi yok ki kadın oğlunun olmadığı yerde yapıyormuş pisliğini..
Esimin varken bisi demiyo ki zaten esim beni herseyde korur agizlarinin payini verir zaten bana 3-4 kez boyle yapti baktim olmuyo esime anlattim sakin bi daha gitme konusmada dedi kaynanam kusmuyo ki kusse nasil iskence cektirecek bilerek çağırıyo gel yardim et diye yaslidir diyodim kizlari evli aciyodum ama bitti artik ne sabirliymisimEn buyuk hata esinizde bence. Ne oyle izin almalar falan. Adamin kendi akli fikri yokmu da bir de annelerinden icazet alacaklar.
Esimin varken bisi demiyo ki zaten esim beni herseyde korur agizlarinin payini verir zaten bana 3-4 kez boyle yapti baktim olmuyo esime anlattim sakin bi daha gitme konusmada dedi kaynanam kusmuyo ki kusse nasil iskence cektirecek bilerek çağırıyo gel yardim et diye yaslidir diyodim kizlari evli aciyodum ama bitti artik ne sabirliymisim
Slm canım hataylıymıssın neresnden bende hataylıyım özel mesaj gndermdm hemserimsinMerhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
ozur dilerim kızlar uzun oldu..
katılıyorum ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar başına çıkıyolar...of ofMerhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
ozur dilerim kızlar uzun oldu..
Slm canım evet hatayliyim iskenderundan senSlm canım hataylıymıssın neresnden bende hataylıyım özel mesaj gndermdm hemserimsin
Kiz ne her sabahi cok isterdim acikcasi, hergun gitsem bide onu sorun ederler bana haftada bir gidiyorum annemlere...her sabah annenin evinde ne işin var kız![]()