• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemle kavga

Merhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
ozur dilerim kızlar uzun oldu..
Kaynanazede olarak bişey derimde banlanırım şimdi ne me lazım

İyiysen eziyorlar kardesim. İnsanlara karsi tavrımız onların bize davranısını etkiler..

O anda elimdekinleri birakip,ben senin hizmetcin degilim.sana yardimci olabilirim,ama bunu ben istedigim icin yaparim.sen emrettigin icin degil der ve evime giderdim.bana saygili olmasini ogrenmesini isterdim.

Sen kavga etmemişsin ki o bağırmış sen susmuşsun.Buna kavga denmez dayak yedim denir . eşinizle konuşun ve kimsenin hizmetçisi olmadığınızı anlatın.Hakkınızı yedirmeyin

Krkmayin korkmayin hanimar, biraz kendinizi savunun, hem esinizde arkanizdaymis, ama akillica laflar söyleyin, saygisizca olursaniz hakliyken haksiz duruma düsersiniz...her adiminizi neden bildriyorsunuz, esiniz bilsin yeter, ki o birakmis sizi zaten...:KK14:
Bu arada bende Hatay geliniyim :KK8:

Niye gozlerin dolsun ki aksine sen o soylendikce sirit bak nasil cileden cikiyor bin cevaba bedel :)

Bende sadece ağlıyordum odama kapanıyordum onun hoşuna gidiyodu ver cevabını hiç çekinme öylelerine şeker gibi kaynanalar denk geliyo gerçi

Sustukca salak yerine koyuyolar
Kimse cevap veremediğimizden değilde saygıdan yada eşimiz için sustuğumuzu düşünmüyoki

Gelin işte el kızı onlara göre

Back
X