Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla cidden verecek olsalar oğulları uğradığında eline sıkıştırırlar. Uzaktalarsa, kargo yaptık haberiniz olsun derler. Benim köyde ki dayım otobüse veriyor biz alıyoruz normalde problem edilecek bir konu değil ama madem aranız açık problemler var ben olsam almam. Benim kayınvalide ziyaretlerinde, bana hep 'sunu vereyim bunu vereyim' derdi yok anne var evde derdim. Çünkü cidden verecek olsa bı poşete koyar hazır eder giderken verirdi, öyle yapsa alırdım. Bizim ki resmen veriyim mi diye soruyordu bide ver desem verdim diye sağ da solda anlatır, eltimi öyle bana anlatıyordu tereyağ aldım peynir aldım sos verdim vs diye. İyi ya da kötü niyetli bilemem ama bana ters seyler. Sizde bide hacı hoca muhabbeti olmuş yorumlarda gördüm. Asla kullanmam bunca şeyden sonra. Eşiniz böyle bir şey olduğunda eşime sorayım demesin, zaten kötüsünüz gözlerinde hepten kötü olursunuz. Yukarda yorumda gördüm bı arkadaş eşim zeytinyağ almış desin yazmış mantıklı geldi bana, ya da hiç bir şey olmamış gibi zeytinyağını alın konu komşuya dağıtın hayrina.