• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemle nasıl baş ederim.

kaynana_zede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
36
24
88
merhaba kızlar; 26 yaşındayım ve nişanlıyım temmuzda düğünüm olacak.. ama kayınvalidemin laf sokmaları bitmiyor. sadece laf sokmakla kalsa yine iyi bana nişanlımın eski sevgilisinin adıyla hitap ediyor daha doğrusu ediyordu. bir kerede nişanlımın yanında söyledi oda annesine kızdı yemin etmiş bir kere söyledim diye halbuki yalan her gittiğimde söylüyordu. gelinliğimi diktiriyorum bir hevesle anne bak diye gösterdim ağzını büküp kendi kızının gelinliğinin daha güzel oldugunu soyledi (kendi kızı 40 yaşında 17 yıllık evli) ve daha niceleri kızlar. anneme soktuğu lafları ve hiç bir eşya alışverişine karışmadığını falan anlatmıyorum bile. bana nişanlımın yanında başka o yokken başka davranıyor.
bu konuyu nişanlımla paylaştım herşeyi anlattım annesinin böyle şeyler söyleyebileceğini ama art niyeti olmadığını yaşlı olduğunu herseyi unuttuğunu söyledi. ciddiye alma duyma söylediklerini dedi. ama benim içim bir türlü soğumuyor. bu sabahta birbirimize girdik bu konu yüzünden bana demediğini bırakmadı ama annesi melek....

ben ne yapayım artık bilmiyorum

terbiyesizlik yaptığımı ve sonuçta onunda bir anne olduğunu haddimi bilmem gerektiğini en sert şekilde söyledi.

terbiyesizlik yaptığımı ve sonuçta onunda bir anne olduğunu haddimi bilmem gerektiğini en sert şekilde söyledi.
şunu yapmayın işte kiminle sorun yaşıyorsanız onunla çözün araya birilerini sokup olayı dahada çirkinleştirmeyin

ciddiye alma bence yaaa.... aman ne takılıyorsun desin dursun. fikrini falan da sorma. koy mesafeni laf sokmaya devam ederse de he de geç. sen ciddiye almadıkça ya sinirden kudurur ya da keser. her türlü sen karlı çıkarsın.nişanlına annesini kötüleme , en büyük hata olur bu. anlık olarak da sinirlenmeden cevabını ver kv ne biriktirip oğluna kusma. kızının gelinliğini daha çok beğendiyse anne 100 sene geçmiş üstünden nasıl hatırlıyosun ablamın gelinliğini, hafızana hayran kaldım deseydin mesela.

ben de annemin eşime bir sürü beni gıcık eden hareketinin farkındayım ama eşim gelip annemi bana kötülese "annem böyle işte, kötü niyetli değil, sen duymayıver " derim. gidip annemin kulağını çekecek değilim.

Cevap yazında gizli

Nişanlın ya da eşin olmadan Kv ile görüşmeyeceksin

Nişanlının yanında melek ise hep onun yanında olacaksın

Yani zaten Kv ile eş olmadan neden görüşülür ki o varken iyi davranıyorsa oldu bitti

Evlenme.. Yok seviyorum evlencem diyosan da sen de laf sok ve sonrasında muhatap olma.. muhatap olmamak oyle güzel oluyo ki sana sokamadığı laflar içinde patlıyo sen de keyifle izliyosun.. Bundan sonraki ilk laf sokmasında lütfen nişanlına başvurmadan kendin hallet. Ağzınızdan çıkan ve özene bözene kurduğunuz her cümle benim keyfimi kaçıracaksa lütfen içinizde tutuverin de açıkça. o da anlar salak olmadığını ve eti yenemeyen cinsten bi kuş olduğunu.. sen de rahatlarsın bi ohhh dersin

Hah yine bu durumlara ragmen evlenip hayatının hatasını yapacak bir gelin adayı daha :)
Devam edin aynen ..
annesini şikayet eden eş adayına ne yapmasını bekliyorsunuz ki damat adayının? annesine mi gidip kızacak? kvleri bu kadar ciddiye almaya hiç gerek yok. ki adam zaten ciddiye alma yaşlı , duymayıver demiş. ne yapsın ki başka?

Hımmmmmm

Düğünü erteleseniz biraz

Nişanlınızdan pek iyi kokular gelmiyor burnuma...

Siz de sonuçta bir İNSANsınız ve saygıyı hak ediyorsunuz. Ortada karakteri gelişmemiş, ilkel duyguları ile hareket eden bir kv var. Kötü niyetli. Eski sevgilinin adıyla hitap etmesinden belli. Tamam ona müdahale edemeyiz ammaaaaaa eğer ortada gerçeği gören bir nişanlı olsa idi.

Nişanlınız da taraflı. Annesini tutuyor haklı ya da haksız olup olmadığını önemsemeden.

O bir anne ama bu terbiyesizlik yapması için bahane değil.
Anneler dokunulmaz değildir. Her akıllarına geleni söyleyemezler, karşılarındakinin de bir insan olduğunu unutmamalıdırlar.

Bence düğünü erteleyin az daha.

Back
X