- 26 Ocak 2017
- 36
- 24
- 88
- Konu Sahibi kaynana_zede
merhaba kızlar; 26 yaşındayım ve nişanlıyım temmuzda düğünüm olacak.. ama kayınvalidemin laf sokmaları bitmiyor. sadece laf sokmakla kalsa yine iyi bana nişanlımın eski sevgilisinin adıyla hitap ediyor daha doğrusu ediyordu. bir kerede nişanlımın yanında söyledi oda annesine kızdı yemin etmiş bir kere söyledim diye halbuki yalan her gittiğimde söylüyordu. gelinliğimi diktiriyorum bir hevesle anne bak diye gösterdim ağzını büküp kendi kızının gelinliğinin daha güzel oldugunu soyledi (kendi kızı 40 yaşında 17 yıllık evli) ve daha niceleri kızlar. anneme soktuğu lafları ve hiç bir eşya alışverişine karışmadığını falan anlatmıyorum bile. bana nişanlımın yanında başka o yokken başka davranıyor.
bu konuyu nişanlımla paylaştım herşeyi anlattım annesinin böyle şeyler söyleyebileceğini ama art niyeti olmadığını yaşlı olduğunu herseyi unuttuğunu söyledi. ciddiye alma duyma söylediklerini dedi. ama benim içim bir türlü soğumuyor. bu sabahta birbirimize girdik bu konu yüzünden bana demediğini bırakmadı ama annesi melek....
ben ne yapayım artık bilmiyorum
bu konuyu nişanlımla paylaştım herşeyi anlattım annesinin böyle şeyler söyleyebileceğini ama art niyeti olmadığını yaşlı olduğunu herseyi unuttuğunu söyledi. ciddiye alma duyma söylediklerini dedi. ama benim içim bir türlü soğumuyor. bu sabahta birbirimize girdik bu konu yüzünden bana demediğini bırakmadı ama annesi melek....
ben ne yapayım artık bilmiyorum