kayınvalidemle nasıl başederim:( huzurum bozuldu...

Eyyy benim Güzel Rabbim yardım et sabır ver bizlere..

Nasıl ya arkadaşım eşin bişey demedi mi..Birlikte mi oturuyorsunuz..?

Ay ne sen sor ne ben anlatayım arkadaşım,inan içime fenalıklar geliyor :37: bu konuyla alakalı topik açmıştım o dönem istersen ordan okuyabilirsin.O kadar uzun hikaye ki yazmaya başlarsam arkadaşın topiği mahvolur...

sen yine iyi diyebiliyormuşsun.ben ailesine bir şey dedğim zaman hemen suratı sallanıyo.bi gerginlik bi asabiyet.aman kıymetli değerli ailesine laf yokkkkk...biz ağaç kovuğundan çıktık yaa....

valla benimkide öyle oluyor ama sinirlendimmi gözüm hiçbirşey görmez bu denli olurum.diyo baban bile diyo benim kızım sinirlidir sinirlendimi kırar döker. dedim evet sinirlendirme ozaman.

bizim altınlar da nerde hiç haberim yok en son düğünümde görmüştüm:):)..aldılar kasa kiraladılar kendi adlarına oraya koymuşlar galiba.şimdi ihtiyacımız var ama kullanamıyorz bile....

ya benımkı naptı bacılar 10 tane bılezıgım vardı evde hepımız calısıoz dıye esımın halasıgıle vermıstık saklasınlar dıye bana sormadan alıp borclarına bozdurmus gecen ıkı tane kaldı dıo pıskın pıskın neye ugradımı sasırdım ne dıosun sen dedım ne o bıde ızın mı alacaktım bnm paramla alınmıstı onlar istediğimi yaparım dıo bu ne demek ya bnm paramı mı var bıde demezmı oglumun aldıgımdan haberi var diye eşime soruyom yok dıo kım yalan soyluo kafayı yıcem

ayy inanmıyorum ya Rabbim sabır ver ne tür bir manyaklık bu anlamıyorum eğer helal etmez isen hak sahibi sen oluyorsun dinen..

ya benımkı naptı bacılar 10 tane bılezıgım vardı evde hepımız calısıoz dıye esımın halasıgıle vermıstık saklasınlar dıye bana sormadan alıp borclarına bozdurmus gecen ıkı tane kaldı dıo pıskın pıskın neye ugradımı sasırdım ne dıosun sen dedım ne o bıde ızın mı alacaktım bnm paramla alınmıstı onlar istediğimi yaparım dıo bu ne demek ya bnm paramı mı var bıde demezmı oglumun aldıgımdan haberi var diye eşime soruyom yok dıo kım yalan soyluo kafayı yıcem

varya büyük konuşmayım ama kıyameti koparırdım.

bizim altınlar da nerde hiç haberim yok en son düğünümde görmüştüm:):)..aldılar kasa kiraladılar kendi adlarına oraya koymuşlar galiba.şimdi ihtiyacımız var ama kullanamıyorz bile....

kızlar yapmayın allah aşkına yaa.onlar sizin neden veriyosunuzki.

Ay ne sen sor ne ben anlatayım arkadaşım,inan içime fenalıklar geliyor :37: bu konuyla alakalı topik açmıştım o dönem istersen ordan okuyabilirsin.O kadar uzun hikaye ki yazmaya başlarsam arkadaşın topiği mahvolur...

Ay canım AllaH'ım sabır versin bizlere hepimizin ayrı hikayeleri var..

konunu okudum şimdi fenalık gecırıdn resmen.
kaç ay kaldın kaynananla?
eşinle şimdi aran nasıl?
ısraredıyormu gıdelım dıye?

ayrı evdeısn uzaklııgn ne kadar kayınvalıdene?

valla tacsız prenses hakkımı helal ettım desem yalan olur etmedim cunku bn evlenirken evime bozdurmadım sen ne hakla yaparsın bnm param dıo istıyosan bn biriktirip alsaydım sizin takacagınız bilezikleri tobe tobe.bu arada takmıs kafaya muska var oglumda dıo sıkıstım mı muska var dıoo suphelendıgınden ta evıme gelıp yastıklarıma bakmıs rabbim sana havale ettım gunahımız kalmadı zaten

benim kaynanam gibi desem ....oda herşey onun istediği gibi olsun ister ,ortalık karıştırır dedikodu yapar kafasından bişi atar v.b daha bi çok şey..en sonunda neyseki bi gün eşim kendi denk geldi kötülük yaptığına ...hiçbişi demiyo gitmesemde ..sende sabret bende 3 sene sonra kurtuldum darısı başına arada bir gidiyorum şimdi,fazla muaattapta olmuyorum ...okadar...

valla tacsız prenses hakkımı helal ettım desem yalan olur etmedim cunku bn evlenirken evime bozdurmadım sen ne hakla yaparsın bnm param dıo istıyosan bn biriktirip alsaydım sizin takacagınız bilezikleri tobe tobe.bu arada takmıs kafaya muska var oglumda dıo sıkıstım mı muska var dıoo suphelendıgınden ta evıme gelıp yastıklarıma bakmıs rabbim sana havale ettım gunahımız kalmadı zaten

hoca işleriyle uğraşanlar bence şeytanın kankasıdır benimkide uğraşır...

kızlar yapmayın allah aşkına yaa.onlar sizin neden veriyosunuzki.

ahh benim pısırık kocamın gereksiz işleri işte.bana söylemediler bile.ilk evlendiğinde insan her şeyi toz pembe görüyor ya sonra o cicim günleri geçince anlıyo insan ne büyük aptallık etmişim diye.

konunu okudum şimdi fenalık gecırıdn resmen.
kaç ay kaldın kaynananla?
eşinle şimdi aran nasıl?
ısraredıyormu gıdelım dıye?

ayrı evdeısn uzaklııgn ne kadar kayınvalıdene?

arkadaşın konusunu dağıtmadan hemen bilgi vereyim :)
6 ay kaldım
eşimle aram şimdi mükemmel allah şükürler olsun
kayınvalidemle görüşmüyorum
bi dönem ısrar etti topik açmıştım bununla ilgili ama zaman geçtikçe ailesinin yüzünü gördükçe kendi de gitmemeye başladı.
uzaklığım 1 saat kadar ama evimi bilmiyorlar,kesinlikle sokmayı düşünmüyorum evime.

valla aynı melikeerten eşimde bir kere demiyor gidelim diye ayda yılda bir gıdıoz ondada kırk kere arıyolar gelin artık diyee tabi anacımında burnundan geliyoo bekar görümcem var eden bulur inşallah eşim bni ezdirmez allah var ama buna tahammul edemediği için cnku kndisini savunmasın istiyor hmn bn baktırdımda snde muska varda sen ondan bole savunuyonda dıyo daha dun dedi hatta bnde anneme soledi agladı kadıncagız napcm ne etcem bılmıorum

hep işte haksız yere böyle iki arada:43:

arkadaşın konusunu dağıtmadan hemen bilgi vereyim :)
6 ay kaldım
eşimle aram şimdi mükemmel allah şükürler olsun
kayınvalidemle görüşmüyorum
bi dönem ısrar etti topik açmıştım bununla ilgili ama zaman geçtikçe ailesinin yüzünü gördükçe kendi de gitmemeye başladı.
uzaklığım 1 saat kadar ama evimi bilmiyorlar,kesinlikle sokmayı düşünmüyorum evime.

canım maşallah nasıl becerdin bunu.ahh ahh..bizede söylee..lütfenn

[ı]canım rabbim yardımcın yardımcımız olsun inş.

Bende hep onu düşündüğüm için kendimden ödün verdim kırmak istemedim ilk geliniyim dedim..kıyafetimi beğenmediğinde şunu giy dediğinde hazır olmama rağmen değiştim çok defa ama şöyle durup bakıyorum da biraz da benim hatam vardı..hatam susmak ve çok fazla değer vermekdi..geç de olsa anladım..şimdi bana pek karışmıyor karışamıyor şimdi 4 aylık oğlumu nasıl giydirdiğime sardı..bir yere gideceğiz demi birlikte çıkmadan önce gelir sever ne giydireceksin der ardından işte şunu giydir çok yakışıyor der bende inadına hep başka giydiriyorum yani bende onun dediğini çok defa hazırlamıştım giydirecetim ama sırf o söyledi die giydirmiyorum artık karışmaz die düşünüyorum :d yani umarım :d

bunlarla baş etmek pek mümkün değil güzelim bu yüzden sıkma canını saygısızlık yapmadan sende konuş..eğer saygısızlık yapar isen koz olarak kullanır bunu sakın eline böyle bir imkan verme..biraz politik olmak gerekiyor malesef.. [/ı]

canım çok doğru söylediklerin bu sfer acıtasyon yapıyo kullanıyo böyle bi durum olursa ki hiç olmadı allahtan da kendi kafasında yarattıklaırı var işte..... Biraz kendimi toplim da politik oyunlarma başlim bende dişe diş göze döz tabi yapabilrsem kanımda yok ama:17:

ahh benim pısırık kocamın gereksiz işleri işte.bana söylemediler bile.ilk evlendiğinde insan her şeyi toz pembe görüyor ya sonra o cicim günleri geçince anlıyo insan ne büyük aptallık etmişim diye.

evet haklsın canımseviyoruz dedik evlendik üstüne bide annesini kabul ettim.şimdi diyorum hey gidi kafaaaa.şimdi evleneceklere diyorum valla kayganayla oturacaksan hiiiçç evlenme.eltime dedim geçen kızkardeşi evlendi neden kayganayla oturma böyle bir şartı kabul etme demedin dedim.başını salladı ne bilim diye.dedim kendi çektiklerini bizim çektiklerimizi ne çabuk unuttun.valla insanlar hiç ders almıyor.

yine düğünlerde derneklerde altınlarını tak diyen bir kayınvaliden var.ben ne yapayım bütün altınlarımı alıp kendine a dan z ye ev eşyası düzen bir kayınvalideye sahibim.beterin beteri var arkadaşım.:59:

ah be canım ah yaaaa nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam ne hakla ya kimsin ki sen necisin yani!!!! Ama eşinin buna sessiz kalması olacak işdeğil.... ne diyeyim yüzüne bakılmaz yani böyle bi insanın çok yazık... ALLAH AKIL FİKİR VERSİN ANLASIN HATASINI DA İNŞALLAH TEZ ZAMANDA TELAFİ ETSİN... SABIR CANIM SABIR... ALLAH GÖRÜYO...

Son düzenleme:
kıymet bilmiyorlar.
Benim kıymetimi bilmiyorsa kimseninkini bilmezler.
Ne dedilerse hep he dedim
ama kıymetim yok.
Artık bende de bu kadar....
Tren kaçtı...
Bir haftadır tavır koydum bakalım ne olacak aramıyorum sormuyorum.
Nerde patlıcak bakalım...

Back
X