- Konu Sahibi haticezehra
-
Evet gerçektende öyle sanırım basiretim bağlandı bazı şeyleri düşünemedim, ben istemiyorum dediğim zaman durmazlar biliyorum giderler, ama kötü olmak istemiyorum kimseyle çocuklarına aşırı düşkünler hepsi bir arada olsun istiyorlar.Bende evimi ayırıp herkes annesinin babasının evine gitsin istiyorum kayınbabam hayatta bu arada...İsterse saray olsun ev üstüne ev olurmu canım ya nasıl düşünemedin bunu.. Bende kaynanamla aynı apartmandayım ama oyle sık ziyaret yok yemek ıcmek yok belkide çalışığım için ama bu bile rahtasızlık verici. Kapımı kapayınca hepsi geride kalıyordu onu düşününce rahatlıyodum ama insanın kendi mutfagı kendi evi olması daha güzel ne olursa olsun.. Dübleks ev diyosun bende işin zor kucuk olsa bahanen olurdu ama şimdi ne diyceksin ki Allah yardımcın olsun canım belliki sürekli gelen gorumcelerın canını sıkmıs seni cok iyi anlıyorum..Bende rahatsızlıgını acıkca dıle getırmelısın o kıradakı eve kaynanan gecmezmı.. Kayınpederin hayattaysa ıkısı bırlıkte bence gecsın evı tadılattan gecırın falan en mantıklısı bu bence
zor bi durum
cok haklisiniz insan ailesiyle esiyle yalniz kalmak ister.
kayinvalide kayinbabadan yana sikayetiniz yok sanirim sadece giden gelendenmi cok rahatsiz oluyorsunuz.
olaylara bide iyi yönünden bakmak lazimki herseye karisan olmadik seye konusan bi kayinvalideniz yok en azindan
esinize anlatin zaten söylemissiniz yapamadiginizi.
Evet zaten öyle herşeye karışıp laf falan soksalar bir dakka durmam.
Bitmek bilmeyen kalabalıktan bunaldım, kaldıramıyorum ayaklarımı uzatıp kafamı dinlemek istiyorum.O beğenmediğim evimdeki rahatımı arıyorum şimdi
Evet gerçektende öyle sanırım basiretim bağlandı bazı şeyleri düşünemedim, ben istemiyorum dediğim zaman durmazlar biliyorum giderler, ama kötü olmak istemiyorum kimseyle çocuklarına aşırı düşkünler hepsi bir arada olsun istiyorlar.Bende evimi ayırıp herkes annesinin babasının evine gitsin istiyorum kayınbabam hayatta bu arada...
Canim arkadaslarin dedigi gibi ev ustune ev olmaz,ne kadar insanlar iyide olsa kisitlanicaksin bir yerde..
Bayagida yeniymis orda olma sureniz,esinizde simdi size birsey diyemiyordur zira ailesiyle olmak onun icin buyuk avantaj,tum kardesleri ayni ortamda,kim birden tamam deyip gidebilir ki...
Zamanla seni anlar diye dusunuyorum,sende konuyu sert bir sekilde dile getirme hicbirzaman,hep konusmayi durumunu anlatmayi dene,yoksa boyle bir ortamda huzurunuz hic kalmaz,ne esinle ne erkek tarafiyla...
Sen sabirla bekle,belli et tepkini ... Esin insallah anlar seni canim ...
OFF inanırmısın eşimle konuşacak vaktimiz bile yok şuan, ben yanına gidince o çoktan uyumuş oluyor.Haftaya çarşamba görümcem evine gidecek, seneye yaza kadar yok, o burda olunca hepsi birden daha çok toplanmak istiyorlar.ev üstüne ev olmaz. eşinizi mutlaka ikna etmeniz lazım. surat yaparak değil de güzelce konuşarak yapabilirsiniz bunu.
gerçekten çok zor koloni halinde yaşıyormuşsunuz resmen.
kayınvalidenlerde iyi insanlara benziyor eşinle konustuktan sonra onlarlada konusmayı dene cnm anlayacaklardır belki. ama eşine surat yapma ayzık bak hiç olumsuz işeyinden bahsetmiyorsun demekki adam gibi adam .burda nelerini okuyoruz
kayınvalidenlerde iyi insanlara benziyor eşinle konustuktan sonra onlarlada konusmayı dene cnm anlayacaklardır belki. ama eşine surat yapma ayzık bak hiç olumsuz işeyinden bahsetmiyorsun demekki adam gibi adam .burda nelerini okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?