Kayınvalidemle problemim

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar yurt dışında yaşıyoruz. En son Ocak ayında Türkiye’ye gittik. Şu an yine gitmek istiyoruz. ( Kızlar corona var biliyorum. Gitmememiz gerekiyor ama sayı bu kadar artmamışken bilet almıştık )
Kayınvalideme Türkiye’ye gideceğimizi söyledik. Yüzü düştü. Pandemiyle alakası yok ama. Çünkü, kendinize dikkat edin virüs çok Türkiye’de falan dedi ama 10 sn sonra ben de gelebilir miyim ki acaba falan demeye başladı. Virüsten önce de gitmek istediğimizde annenleri buraya çağıralım onlar gelsinler falan diyordu. Bizi göndermek istemiyorlar resmen. Eşime sordum. Beni kıskanıyor heralde , sizinkilerin yanına gitmemi istemiyor olabilir falan dedi. Bu tür sorunlar yaşayan var mı ? Normal mi annelerin oğullarına karşı bu tutumları?

Biz ailem de bir ara yurtdisindaydi, suanda da farkli bir sehirde. 6 senedir aileme giderken kaynanaya haber vermedik. 🙄
Ziyaretimiz sirasinda denk gelip ararsa o zaman ogrenirdi bazen o kadar.
Bunlari kafaya takmak, dusunmek yerine haber vermeyin.

Ne aile ziyaretimi ne ciktgim tatili kaynanaya haber vermedim bunca sene, hic gerek yok.

Kızlar yurt dışında yaşıyoruz. En son Ocak ayında Türkiye’ye gittik. Şu an yine gitmek istiyoruz. ( Kızlar corona var biliyorum. Gitmememiz gerekiyor ama sayı bu kadar artmamışken bilet almıştık )
Kayınvalideme Türkiye’ye gideceğimizi söyledik. Yüzü düştü. Pandemiyle alakası yok ama. Çünkü, kendinize dikkat edin virüs çok Türkiye’de falan dedi ama 10 sn sonra ben de gelebilir miyim ki acaba falan demeye başladı. Virüsten önce de gitmek istediğimizde annenleri buraya çağıralım onlar gelsinler falan diyordu. Bizi göndermek istemiyorlar resmen. Eşime sordum. Beni kıskanıyor heralde , sizinkilerin yanına gitmemi istemiyor olabilir falan dedi. Bu tür sorunlar yaşayan var mı ? Normal mi annelerin oğullarına karşı bu tutumları?
Haber vermeyin biletleri alın hazırlık yapın 1 gün evvel biz gidiyoruz deyin niye izin alır gibi davranıyorsunuz hayatınıza müdahale ettirmeyin

Biz ailem de bir ara yurtdisindaydi, suanda da farkli bir sehirde. 6 senedir aileme giderken kaynanaya haber vermedik. 🙄
Ziyaretimiz sirasinda denk gelip ararsa o zaman ogrenirdi bazen o kadar.
Bunlari kafaya takmak, dusunmek yerine haber vermeyin.

Ne aile ziyaretimi ne ciktgim tatili kaynanaya haber vermedim bunca sene, hic gerek yok.
Ooo. Öyle öğrenseler kıyamet kopar zaten. Onu hiç yapmıyoruz. Büyük bilip haber veriyoruz. Onda da sürekli surat asıyorlar. Annesigile söyleyeceğimizde kasılıyoruz resmen. Çocuk gibi izin alıyoruz sanki

Haber vermeyin biletleri alın hazırlık yapın 1 gün evvel biz gidiyoruz deyin niye izin alır gibi davranıyorsunuz hayatınıza müdahale ettirmeyin
Aslında eşim gitmeye 1 hafta kala söyleyelim demişti ama ben ayıp olmasın diye şimdiden söyleyelim istedim. Bunda bile hiç de söylemiyorsunuz dedi. Düşün gitmemize hemen hemen 1 ay varken

Ooo. Öyle öğrenseler kıyamet kopar zaten. Onu hiç yapmıyoruz. Büyük bilip haber veriyoruz. Onda da sürekli surat asıyorlar. Annesigile söyleyeceğimizde kasılıyoruz resmen. Çocuk gibi izin alıyoruz sanki

Ne yapabilirler en fazla? Küser anca o da sallamayinca barismak zorunda kalırlar, haber verilmedi diye oğlunu silecek degil ya. Siz çok nazlandirdiginiz için böyle yapabiliyorlar, bu kadar korkmanizi da anlamadim.
Ne munasebet koca insanlar haber vermeden gitmiş diye kiyamet kopacak.

Evliligimizin ilk yillarinda tatile giderken once memlekete ugrarsik, ikimizin ailesi de ayni sehirde. Kayinvalidem tatile giderken biz bir garip olurdu, hatta en son baya asabilesirdi. Sanirim ona da teklif etmemizi bekliyor diye dusunurdum ben, ama sormadim hic, anlamaza yattim. Ama o boyle yaptikca gitme gelmelerimiz her gecen yilla azaldi.

Boyle alttan alip aman uzulmesin aman kizmasin yaparsan oda herseye karisir niye korkuyorsun bukadar? Haber cermiceksin esin demis son hafta soyleyelim sen kasinmissin. Kayinvalideye yaranamazsin bosuna ugrasma akilli ol biraz duymamazliktan gel konusmazsa daha iyi iste gorusmezsin keyfine bakarsin

Benim kv de böyle memlekete gelirken eşimi sürekli arar "bak biryere uğramadan buraya gelin diye tembihler" bir yer de annemlerin evi 😅 farklı şekillerde de gösterir eşimin annemlere gelmesini istemediğini ama eşim anlamazlıktan gelir her seferinde salağa yatar öyle geçinip gideriz. Kv gelin arasındaki bir çok şeyin idaresi erkekte bitiyor aslında ama işte nerde onlarda o kapasite

Fazla ciddiye alıyorsunuz sanırım kayınvalideyi, biz beş dakikalık mesafede oturuyoruz çoğu zaman giderken haberleri olur.

Ne kadar yurt dışında olsanızda o bir kaynana.

amaaann valla ben ımrenıyorum boyle seylerı kafaya takan ınsanlara
kaynanam sunu demıs o bunu demıs
e desın ne olacak ? dedı bıttı gıttı konu kapandı o der demez emır komuta gıbı hemen bılet alıp ordek aılesı gıbı yola koyulmuyorsunuz sonucta
belkı oda gıtmek ıstemıstır hıc haber vermedıgınız ıcın bozulmustur ne olmus
herseyı cok cıddıye alıp kafaya takmayın erken yaslanırsınız

Ne yapabilirler en fazla? Küser anca o da sallamayinca barismak zorunda kalırlar, haber verilmedi diye oğlunu silecek degil ya. Siz çok nazlandirdiginiz için böyle yapabiliyorlar, bu kadar korkmanizi da anlamadim.
Ne munasebet koca insanlar haber vermeden gitmiş diye kiyamet kopacak.
Yani şimdiye kadar (2 yıldır) küstüğünü hiç görmedim. Öyle küsecek gibi biri de değil ama surat yapıyor. Arada laf sokuyor alttan falan

Evliligimizin ilk yillarinda tatile giderken once memlekete ugrarsik, ikimizin ailesi de ayni sehirde. Kayinvalidem tatile giderken biz bir garip olurdu, hatta en son baya asabilesirdi. Sanirim ona da teklif etmemizi bekliyor diye dusunurdum ben, ama sormadim hic, anlamaza yattim. Ama o boyle yaptikca gitme gelmelerimiz her gecen yilla azaldi.
Teklif edebileceğim bsey değil. Kendisinin gelmesi mümkün değil çünkü. Evde bakacağı bir sürü çocuğu var

Back
X