Kayınvalidemle problemim

Boyle alttan alip aman uzulmesin aman kizmasin yaparsan oda herseye karisir niye korkuyorsun bukadar? Haber cermiceksin esin demis son hafta soyleyelim sen kasinmissin. Kayinvalideye yaranamazsin bosuna ugrasma akilli ol biraz duymamazliktan gel konusmazsa daha iyi iste gorusmezsin keyfine bakarsin
Öyle küsüp konuşmayacak biri değil zaten. Gitmemize bir ay kala söyledik. Hiç de haber vermiyorsunuz dedi resmen. Daha bilet alalı 3-4 gün anca olmuştu. 1 hafta kala söylesek neler derdi Allah bilir ama yok. Akıllandım yani bu konuda. 1 hafta kala söylerim bundan sonra

Benim kv de böyle memlekete gelirken eşimi sürekli arar "bak biryere uğramadan buraya gelin diye tembihler" bir yer de annemlerin evi 😅 farklı şekillerde de gösterir eşimin annemlere gelmesini istemediğini ama eşim anlamazlıktan gelir her seferinde salağa yatar öyle geçinip gideriz. Kv gelin arasındaki bir çok şeyin idaresi erkekte bitiyor aslında ama işte nerde onlarda o kapasite
Yani benim eşim çok da anneci babacı değil aslında. Hani ana kuzusu gibi değil. O dengeyi tutturabiliyor da. İşte... yine de kayınvalideyle bi yerde yüz göz oluyoruz

Fazla ciddiye alıyorsunuz sanırım kayınvalideyi, biz beş dakikalık mesafede oturuyoruz çoğu zaman giderken haberleri olur.
Yani yurt dışı bilgisini o yüzden Verdim aslında. Belki yurt dışı olunca haber vermek gerebilir gibisinden de. Bilemiyorum artık

amaaann valla ben ımrenıyorum boyle seylerı kafaya takan ınsanlara
kaynanam sunu demıs o bunu demıs
e desın ne olacak ? dedı bıttı gıttı konu kapandı o der demez emır komuta gıbı hemen bılet alıp ordek aılesı gıbı yola koyulmuyorsunuz sonucta
belkı oda gıtmek ıstemıstır hıc haber vermedıgınız ıcın bozulmustur ne olmus
herseyı cok cıddıye alıp kafaya takmayın erken yaslanırsınız
Onu çağırmak hiç aklıma bile gelmedi. Çünkü gelemez yani. Konu o değil zaten. Mesela geçen sene 3 kez gittim. Kaynanamlara da hemen hemen her hafta sonu gitmeye çalışırız. En kötü 2-3 hafta gitmediysek bir sonraki hafta gideriz. En son gidişimizde Türkiye’ye bize geldiğinizden daha çok gidiyorsunuz falan deyip espriyle laf sokmuşlardı. Sadece gitmemizi istemiyorlar yani. Bu

Ooo. Öyle öğrenseler kıyamet kopar zaten. Onu hiç yapmıyoruz. Büyük bilip haber veriyoruz. Onda da sürekli surat asıyorlar. Annesigile söyleyeceğimizde kasılıyoruz resmen. Çocuk gibi izin alıyoruz sanki
Eee asıl bunun için hiçbi şey söylemiyceksiniz. Duyduğunda veya öğrendiğinde de, ben her şeyin farkındayım aileme gidelim istemiyorsunuz, moraliniz bozuluyor. E siz istemiyorsunuz diye aileme gitmiycek değiliz sadece canınız sıkılmasın diye haber vermedik. Surat asıp bizim de tadımızı kaçırıyorsunuz diye de söyleyin.

Kendi evladı totosunun dibinde olsun geliniyle birlikte ama kızın ana babası yok sanki.

Biz ailem de bir ara yurtdisindaydi, suanda da farkli bir sehirde. 6 senedir aileme giderken kaynanaya haber vermedik. 🙄
Ziyaretimiz sirasinda denk gelip ararsa o zaman ogrenirdi bazen o kadar.
Bunlari kafaya takmak, dusunmek yerine haber vermeyin.

Ne aile ziyaretimi ne ciktgim tatili kaynanaya haber vermedim bunca sene, hic gerek yok

Ben de ailemin yanına ilk kez giderken kv bir hazırlanır gibi oldu :KK57: aklı sıra O da gelecek. Bence dünyanın en sacma seyi.. İki dünür mümkün mertebe mesafeli olmalı. Annem gelince kv evime gelsin ama Baska şehirdeki aileme bardak takımı gibi beraber gitmek akıl alır gibi değil. Eşim senin ne işin var dedi o şekilde durdu.
Biz de ne memlekete ne tatile giderken asla demeyiz. Eşim özellikle saklar benim de işime gelir. Ben sevmiyorum zaten rapor vermeyi. Bir de Anyalyaya gitsen Bodrum da güzelmiş dese İnsan sinir olur. Kısaca ayrıntı verdikçe söz hakkı doğuyor.

Onu çağırmak hiç aklıma bile gelmedi. Çünkü gelemez yani. Konu o değil zaten. Mesela geçen sene 3 kez gittim. Kaynanamlara da hemen hemen her hafta sonu gitmeye çalışırız. En kötü 2-3 hafta gitmediysek bir sonraki hafta gideriz. En son gidişimizde Türkiye’ye bize geldiğinizden daha çok gidiyorsunuz falan deyip espriyle laf sokmuşlardı. Sadece gitmemizi istemiyorlar yani. Bu

Özeniyor olabilir mi

Yani o da Türkiye’den

Eğer öyle ise kendi gidemedikleri eşinin onu götürmedikleri vs içine batıyordur

Oğlum büyüdü ama onunla da gidemedik evlendi şimdi eşini götürüyor modu

Çok takmayın ama virüs sonrası imkan olunca yazın bir getirin gönlü olsun

Özeniyor olabilir mi

Yani o da Türkiye’den

Durum böyleyse Baska vakit "çok arzu ediyorum ama Bi. İmkan olmuyor" desin ayarlasınlar. Böyle tam niyetlenmişken dahil olması hoş değil.

Eşimin aile ile benim ailem aynı şehirde ,farklı semtlerde yaşıyorlar. Her bayram /yıllık izinde iki tarafa da vakit ayıracak şekilde ailelerin yanlarına gideriz.Önce eşimin ailesinin yanına gittiysek benim ailemin yanına gideceğimiz günler gelinince ;"siz gitmeyin onlar bizim evimize gelsinler..torunlarını bizim evde görsünler"denilmişlikleri bile oldu! Hatta bir keresinde kayınvalidem "dünürümü çok özledim ,ben de sizinle anamnezin ailesinin yanına gelicem" demişti😂 Beni mi kendi ailemden kıskanıyorlar,eşimi mi kıskanıyorlar....annemle yalnız kalırsam onları çekiştireceğiz diye mi düşünüyorlar anlamıyorum ama ben açıkçası umursamıyorum

Kızlar yurt dışında yaşıyoruz. En son Ocak ayında Türkiye’ye gittik. Şu an yine gitmek istiyoruz. ( Kızlar corona var biliyorum. Gitmememiz gerekiyor ama sayı bu kadar artmamışken bilet almıştık )
Kayınvalideme Türkiye’ye gideceğimizi söyledik. Yüzü düştü. Pandemiyle alakası yok ama. Çünkü, kendinize dikkat edin virüs çok Türkiye’de falan dedi ama 10 sn sonra ben de gelebilir miyim ki acaba falan demeye başladı. Virüsten önce de gitmek istediğimizde annenleri buraya çağıralım onlar gelsinler falan diyordu. Bizi göndermek istemiyorlar resmen. Eşime sordum. Beni kıskanıyor heralde , sizinkilerin yanına gitmemi istemiyor olabilir falan dedi. Bu tür sorunlar yaşayan var mı ? Normal mi annelerin oğullarına karşı bu tutumları?
Yok artık ya aile ziyaretine gidiyosunuz bu neyin kıskanması

Eşimin aile ile benim ailem aynı şehirde ,farklı semtlerde yaşıyorlar. Her bayram /yıllık izinde iki tarafa da vakit ayıracak şekilde ailelerin yanlarına gideriz.Önce eşimin ailesinin yanına gittiysek benim ailemin yanına gideceğimiz günler gelinince ;"siz gitmeyin onlar bizim evimize gelsinler..torunlarını bizim evde görsünler"denilmişlikleri bile oldu! Hatta bir keresinde kayınvalidem "dünürümü çok özledim ,ben de sizinle anamnezin ailesinin yanına gelicem" demişti😂 Beni mi kendi ailemden kıskanıyorlar,eşimi mi kıskanıyorlar....annemle yalnız kalırsam onları çekiştireceğiz diye mi düşünüyorlar anlamıyorum ama ben açıkçası umursamıyorum
Eğer bir gün anne olmak nasip olursa böyle olmıcam ya bu ne gerçekten çok değişik insanlar var

Kızlar yurt dışında yaşıyoruz. En son Ocak ayında Türkiye’ye gittik. Şu an yine gitmek istiyoruz. ( Kızlar corona var biliyorum. Gitmememiz gerekiyor ama sayı bu kadar artmamışken bilet almıştık )
Kayınvalideme Türkiye’ye gideceğimizi söyledik. Yüzü düştü. Pandemiyle alakası yok ama. Çünkü, kendinize dikkat edin virüs çok Türkiye’de falan dedi ama 10 sn sonra ben de gelebilir miyim ki acaba falan demeye başladı. Virüsten önce de gitmek istediğimizde annenleri buraya çağıralım onlar gelsinler falan diyordu. Bizi göndermek istemiyorlar resmen. Eşime sordum. Beni kıskanıyor heralde , sizinkilerin yanına gitmemi istemiyor olabilir falan dedi. Bu tür sorunlar yaşayan var mı ? Normal mi annelerin oğullarına karşı bu tutumları?
:D :D eşinizin açıklamasına çok güldüm.

İzin alır gibi bir halde biz gidiyoruz denmiş bir durum var. Kadın belli ki despot birisi. Siz artık evlilik kuracak kadar büyük insanlarsınız. Yol zamanı yaklaştığında laf arasında söylenir özel olarak onu söylemek için ararsanız giderseniz müdahale hakkı görecektir hep sizde. Siz ailenizi elbette göreceksiniz, eşiniz de öyle. Eğer eşiniz annesinin kıskandığını düşünüyorsa empati yaptırsın annesine.

sevgitek sevgitek , tek problemin bu olsun canım, çok normal. Evladı gözünün önünde olsun istiyor.
Evlendikten sonra anladım, bir erkeği (oğlunu, kardeşini, yeğenini) bir başka kadınla paylaşmanın
evladı gözünün önünden uzaklaşsa, ne yapacağını bilemeyen annelerin
torunlarını fazlasıyla sevip, üzerinde hakimiyet kurmak isteyen büyüklerin,
neler hissettiğini ( anlayamadı :/ )

geçen bir üye öyle güzel yazmıştı ki; bakın özellikle bekar kızlar buraya da yazıyorum,
evlenip, 1 tane alıyorsun yanına 20-30 tane ekleniyor bonus gibi türkiye de evlilik
yani tabii ki aile oluyorsun, sayıp seviyorsun eşinin ailesini ama işte eşinin ailesi, yani ne olabilir ki?
Beklenti nedir 5 sene bitti anlayamıyorum

.

Haber vermeyin biletleri alın hazırlık yapın 1 gün evvel biz gidiyoruz deyin niye izin alır gibi davranıyorsunuz hayatınıza müdahale ettirmeyin

Aynı ülkede yaşıyorlar. Türkiye ' ye gideceklerini bir gün önce söylemek olmaz ki. Bu hiçe saymak olur.

Gidilir , biz haftaya gidiyoruz var mı bir ihtiyacın denir, hellalik alınır, gönül alınır.

Trip atar ama en azından kalbi kırık olmaz , beni hice saydılar diye

takdir ettim sizi :)

Özeniyor olabilir mi

Yani o da Türkiye’den

Yani bilemiyorum özeniyor mu ama öyle ahım şahım bi tatile gitmiyorum ben ki zaten. Anne babamı görmeye gidiyorum. O da normalde dışarı çıkamaz pek ev işlerinden. Belki istiyordur ama beni engelleyerek de eline bsey geçmez

Ayyy işte aynı böyle. Ben gitmek istediğimde annenleri buraya çağırsaydık falan diyor sürekli ve öyle kolay olmuyor o da maalesef. Pasaport vize işlemleri falan zor. Yani te Ankara’ya gitmeleri gerek. Bizi göndermek yerine onları çağırmak istiyor resmen

Back
X