Kayınvalidemle sonunda kavga ettik

Zahide 82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
36
46
3
42
Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım

Bence ayaklarina bakim yapmalisiniz.

Siz kayınvalıdenızın neden ayaklarına masaj yapıyorsunuz ?

Daha ne desın kadın sızınle görüşmek ıstemıyor bellı ki demedıgı kalmamış oğlu da bu konudan memnunsa siz düşünün artık

Şunu merak ettim kendi annenize de böyle davranıyor musunuz? Yapılacak şey belli.

Konunun tamami neyin özeti biliyor musunuz çok değer verirsen gotu kalkar seni adam yerine koymazin.

Iyilik yap denize at bilmem ne ben inanmam yok ayaklarina masaj falan neden yapıyorsunuz ben kendime yaparım beni doğuran anama yaparım ne yapacam elalemin kadınına bu kadar kocişkomun anası diye peşinden koşarsaniz der ki işte bu yapmaya mecbur . Kocandan dolayı mecbur yapacağı dusunuyor senin iyiliğinden değil

Ne söylediniz eltinize ?
Birde kv nin ayaklarına bakım yapmak nedir yahu, aklınızı mı yediniz

Demek ki bazen çokta kıymet vermemek gerekiyor. Ne demişler deveye diken insana anladınız siz

Bir laf söyledin diye kaynananın kayışının bu kadar kopması çok garip. Öncesinde ilişkiniz nasıldı? Tamam sen baya değer veriyormuşsun ama karşılıklı mıydı bu değer? Ve eşin ne diyor?

Çok sevdiğiniz için değil biraz yaranmak gözde gelin olmak için yapmışsıniz sanki ama ters tepmis
Diğer gelinin bu kadar çaba harcamadan daha değerli olduğuna adım kadar eminim. Baksana sen onun dengi misin falan demeler. Bu işler böyledir ya ne kadar kötü olursan o kadar kıymetli olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…