Kayınvalidemle sonunda kavga ettik

Ahaha adamın Boğazına bakarak mı acaba en güzel manzaram demiş
O konuyu okumadim daha doğrusu görmedim
Ay valla bilmiyorum neresine bakmış ahahaha konunun ismini unuttum adam mesaj atmadikca mesaj atmış birde bana cevap vermiyor diyordu

Çok üzüldüm yaptığınız bunca iyiliğin karşılığının böyle olmasına. Benim asıl merak ettiğim bunca yıl size karşı iyi miydi ?

Hahaha kız kayınvalidem bana bozuk bu aralar zaten iyice öğreneyim de sultanimin gönlunu olayım kolay mı errrrrkek adam doğurdu o çatır çatır
O geldiğinde kırmızı halı donaaat, İzzet i ikram donaaatt, gönlümün gülü gözümün nuru vs de belki seni affeder belki yani

O geldiğinde kırmızı halı donaaat, İzzet i ikram donaaatt, gönlümün gülü gözümün nuru vs de belki seni affeder belki yani
Canımın içi , yaşamamin sebebi deyip mum ışığında bize romantik yemekte mi hazirlasam

Trolldür kesin bu devirde böyle gelin mi kaldı. Ayak masajı felan hayırdır ne alaka

Bu ne ya kaç gündür bu kayınvalide konuları?
Biri kayınvalidesiyle koyun koyuna yatar. Öteki ayaklarına bakım yapar. Sene 2023 değil de 1623 sanki.
Zahide Hanım, bence manikür yapmayı da öğrenmelisiniz.

Bazen eltisiz olduğuma seviniyorum
Aaaa olur mu öyle hayatın ne kadar renksizdir şimdi ben hep onun arkasından birtanem derim ahahaj cidden eşim ve ailem birtanem deyince kimden bahsettiğimi anlıyor ..
Böyle bir aşk gorulmemis dunyadaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…