Ara pardon köpeği unutmuşum de
Ahaha bugün de günlük şaşırma dozumuzu alıp halimize şükretme şerefine Nail olduk şükürZahide abla cidden 40 yaşında misin ? Tovbe yarabbim çok şükür bugün de sasirmadik demeyiz
Eline Manikür yapmadi, kese atmadi diye bence bunlar geldi basina
Aynen öyle o gelin mesafelidir , sözünü esirgemiyor mesafesini koruyordur. Haliyle çekinilen saygı duyulan insan konumuna geçiyor. Garibim konu sahibi de ayaklarına kapanıyor işteDiğer gelinin bu kadar çaba harcamadan daha değerli olduğuna adım kadar eminim. Baksana sen onun dengi misin falan demeler. Bu işler böyledir ya ne kadar kötü olursan o kadar kıymetli olursun.
Gerçekten neler var hergun yeni birşey . Dün sen en güzel manzaramsin diye bir erkeğe yürüyen abla bugün kayınvalidesinin ayağına masaj yapan gelinAhaha bugün de günlük şaşırma dozumuzu alıp halimize şükretme şerefine Nail olduk şükür
Çok güldüm ama sonunda yine gelin gelindir bacım kimseye yaranamazsınbu gun de gelinligimizden utandik yarabbi sukurbak bir dedigini iki etmemis ne gelinler var valla sok sok sok.
Bizim kv duymasin. Bize hayirsiz gelin dese hakliymis vallah dememiz lazim.bu gun de gelinligimizden utandik yarabbi sukurbak bir dedigini iki etmemis ne gelinler var valla sok sok sok.
Benim canım kayinvalidemin bitanemin neyi eksik bende gidetim de yapayım kadına inme iner şoktanbu gun de gelinligimizden utandik yarabbi sukurbak bir dedigini iki etmemis ne gelinler var valla sok sok sok.
Benim canım kayinvalidemin bitanemin neyi eksik bende gidetim de yapayım kadına inme iner şoktan
Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım
Hahaha kız kayınvalidem bana bozuk bu aralar zaten iyice öğreneyim de sultanimin gönlunu olayım kolay mı errrrrkek adam doğurdu o çatır çatırdur hemen gitme zahideden isin inceliklerini ogren sen simdi aliskin olmadigin icin eline yuzune bulastirirsin
Ahaha adamın Boğazına bakarak mı acaba en güzel manzaram demişGerçekten neler var hergun yeni birşey . Dün sen en güzel manzaramsin diye bir erkeğe yürüyen abla bugün kayınvalidesinin ayağına masaj yapan gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?