Kayınvalidemle sonunda kavga ettik

Diğer gelinin bu kadar çaba harcamadan daha değerli olduğuna adım kadar eminim. Baksana sen onun dengi misin falan demeler. Bu işler böyledir ya ne kadar kötü olursan o kadar kıymetli olursun.
Aynen öyle o gelin mesafelidir , sözünü esirgemiyor mesafesini koruyordur. Haliyle çekinilen saygı duyulan insan konumuna geçiyor. Garibim konu sahibi de ayaklarına kapanıyor işte

sürücü kursuna gittiğimde bir tane yıldız diye bi kadınla tanıştım kadın yaşça benden büyüktü işte konu konuyu açtı kaynanam iyidir dedim anne gibidir falan neyse durdu dediği kelimeyi asla unutmam kaynanalar canlı bombadır patlarsa sonu gelmez çok gülmüştüm sonralarında anladım. Bu gerçeği kimse değiştiremez evvelde var kaynanalar gelinlerini kızları gibi görmez gelinlerde kaynanalarını annesi gibi görmez. Uzak durmak, mesafe araya koymak en sağlıklı ilişkidir. Uzak durun eşinizledenuygun bi dille konuşun kısası kısas

Ahaha bugün de günlük şaşırma dozumuzu alıp halimize şükretme şerefine Nail olduk şükür
Gerçekten neler var hergun yeni birşey . Dün sen en güzel manzaramsin diye bir erkeğe yürüyen abla bugün kayınvalidesinin ayağına masaj yapan gelin

Eltiyi merak ettim ben şimdi ama.
Bence de ayak bakımı zamanın geldi annecim diye ziyarete gidin.
Zorla sarılın falan ne bileyim.
El anasından o kadar ana olur niye b.kunu çıkarırsınız samimiyetin bilmem.
İyi gelin olcam diye köpek olursun sonunda iste.

Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım

Eltinize söylediğiniz kelime nedir ?

dur hemen gitme zahideden isin inceliklerini ogren sen simdi aliskin olmadigin icin eline yuzune bulastirirsin
Hahaha kız kayınvalidem bana bozuk bu aralar zaten iyice öğreneyim de sultanimin gönlunu olayım kolay mı errrrrkek adam doğurdu o çatır çatır

Gerçekten neler var hergun yeni birşey . Dün sen en güzel manzaramsin diye bir erkeğe yürüyen abla bugün kayınvalidesinin ayağına masaj yapan gelin
Ahaha adamın Boğazına bakarak mı acaba en güzel manzaram demiş
O konuyu okumadim daha doğrusu görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…