Niye gülüyorsun ama vallahi dokunsalar aglicam
Ya valla gercekseniz ben cok guldum ama ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye gülüyorsun ama vallahi dokunsalar aglicam
O kadar haklısın ki. Bide bana diyor ki çok inatsin.bana bı örnek ver ne dedin de yapmadım inatlastil diyorum. Kahvaltıya bişey hazirlama hani kahvaltılık falan yeriz demiş.bende yanına biseyler yapmışım ona kızıyor.saka gibi dimiYa valla gercekseniz ben cok guldum ama yahic boyle uclarda yasamadim. Bir gun sizin yaptiklarinizi yapsam kayinvalidem ne yapar diye dusundum daha cok guldum. Esim ne yapar dedim koptum. Herhalde beni hastaneye yatirirlardi bir haller oldu buna diye
![]()
Ederinden fazla değer eşşeği kral eder. Ben biraz hırçınım heralde kayınvalide falan dinlemem saldırırdım madem bana köpek diyosun al sana köpekKızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
O kadar haklısın ki. Bide bana diyor ki çok inatsin.bana bı örnek ver ne dedin de yapmadım inatlastil diyorum. Kahvaltıya bişey hazirlama hani kahvaltılık falan yeriz demiş.bende yanına biseyler yapmışım ona kızıyor.saka gibi dimi
Bazen iyi davranıyor bzzen değil. Ben hep yanına giderim araraim şakalaşirim. O beni bence eskiden beri sevmiyor. Kendisi de söyledi zaten nefret ediyorum senden dediDemek ki bazen çokta kıymet vermemek gerekiyor. Ne demişler deveye diken insana anladınız siz
Bir laf söyledin diye kaynananın kayışının bu kadar kopması çok garip. Öncesinde ilişkiniz nasıldı? Tamam sen baya değer veriyormuşsun ama karşılıklı mıydı bu değer? Ve eşin ne diyor?
Eliniz lezzetliyse: yaptıklarınızı yemeden duramıyor, yiyince kilo alıyor diye sitem etmiştir bel
Değil miEliniz lezzetliyse: yaptıklarınızı yemeden duramıyor, yiyince kilo alıyor diye sitem etmiştir belki.
Yapılan muameleye bakarsak kaynana doğru demiş.
Neden pekiYapılan muameleye bakarsak kaynana doğru demiş.
E madem öyle hala daha neden peşinde dönüyorsun Allah aşkına? Senden nefret ediyorum diyen birine büyük konuşmıyım da bir bardak su vermem.Bazen iyi davranıyor bzzen değil. Ben hep yanına giderim araraim şakalaşirim. O beni bence eskiden beri sevmiyor. Kendisi de söyledi zaten nefret ediyorum senden dedi
Eşim bana hak veriyor senin yaptığını kimse yapmaz ALLAH da biliyor bende biliyorum ona nasıl davrandığını falan diyor. Bugün ilk kez dik konuştum tartistim diye morali bozuk
Bence bu sefer ayaklarının altını öpmelisin ..Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Siz aferin delisi olmuşsunuz kaynanaya kim yaranmista sen yaranican. Saçma saçma şeylerKızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Kötü olmuş tabiki yüz göz olmuşsunuz bundan sonra susun bari. Keşke karşılık vermeseydiniz yada daha saygılı konussaydiniz, onun saygisizligina saygısızlık yapmasaydiniz. Eşinizle araniz nasıl şuanda?Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Yani size sadece su konuda cok kizdim nasil olurda kayinvalidenizin ayaklarina bakim yaparsiniz. Ayaklarini yikar agzinin icine bakarsiniz.herseyi yapipta kadinin k.cini yalamayi unutmussunuz bunu yapmadiginiz icin size hak vermiyorum.o yuzden kayinvalideyi hakli buldum benKızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Bazen iyi davranıyor bzzen değil. Ben hep yanına giderim araraim şakalaşirim. O beni bence eskiden beri sevmiyor. Kendisi de söyledi zaten nefret ediyorum senden dedi
Eşim bana hak veriyor senin yaptığını kimse yapmaz ALLAH da biliyor bende biliyorum ona nasıl davrandığını falan diyor. Bugün ilk kez dik konuştum tartistim diye morali bozuk
Şunları yapmayın yeter. Ağırliginiz olsun birazAğzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim.
Ayak bakımı dedin ya orda bi tiksinme geldi
Millet demek fantezi istiyorBen ayaklarima dokunulmasini hic sevmem. Doktor bir kere bakmak zorundaydi. Tekme atmamak icin kendimi zor tuttum. Gelinimin ayak bakimini yapmasini hayal edemiyorum bile![]()