mesafe koymak istiyorum ama değişti deniliyo denilsin umrumda diil, bunu farkediolar zaten nişanlıyken böle diildin şimdi bi mesafelisin,niaşnlıyken gönül eylemeye ne var 2 3 saat aslında diceksin yüzüne sende ben nişanlıken böle diildin die ama denemiyo işte herşeyy bide görümcem maddi durumunda dolayı ben evlenmeden 2 3 ay önce üst katıma taşındı o hep annesinn dizinn dibinde istiolarki bende öle oluyım gülüş ahenk onlara ayak uydurıyım her insan bir diildir canım öle diilmi ki o kendi öz kızı (allahı var hiç birşey dememiştir görümcem hiçbişeye karışmaz)
aynen katılıyorum aynı apartmanndayız 3 gün görmesem hıç sesini çıkartamazlar, ara sıra uğruyoruz oda eşimle gideriz çay içer evimize döneriz yazmıştım biraz oncede tıpkı komşu gibi
anlayıslı olduklarından mı yoksa mesafeden mı??eger anlayıslılarla ole ınsanların tadından yenmez :))
aynen katılıyorum aynı apartmanndayız 3 gün görmesem hıç sesini çıkartamazlar, ara sıra uğruyoruz oda eşimle gideriz çay içer evimize döneriz yazmıştım biraz oncede tıpkı komşu gibi
ilk başta hep seviyeliydik sürekli öyle devam etti, ben eşimle baştan konuştum ama dedim aynı apartmana taşınıyoruz butun sorumluluk sende kalabalıktan nefret ederim biliyor aksi birşey olursa hemen taşınırız falan kartları açık oynadık ikimizde eşimde ailesine güvendiği için kabul etti şuan hiç bir sorun yok 1 buçuk yıllık evlıyım bır kere ailesi yüzünden tartışmadım. Kaynanamda çok anlayışlı, öyle her gittiği yere çağırmaz nerdeydın dıye sormaz dediğim gibi ayrı bireyler olduğumuzun farkında, hergün çat kapı gelmez, şuan hamiileyim eminim bebek oluncada böyle devam edicek,düşünsene diğer arkadaşları bide bebek olsa yandılar evden çıkmazlar hayatta çekemem
senin adıına cok sewindim canım..oyy allah kucagına almayı sonrada analı babalı buyutmeyi nasip etsin.
aman diyim sakın ha kaynananla konusma esini doldurursa sonra altıından kalkamazsın senin tek çıkar yolun eşin!!bebek zaten bu sorunlar halolmadan asla !!!
eşimle konuşuyorum bak bizim bi hayatımız var bizim bi evimiz var tamm ailenn beklentileride var bunları gerçekleştirmem içinmi evlendin benm benmde ailemin beklentileri var ama ben önce biz diorum evimiz diorum sen diorum ama böle olmamak sanırım olmayınca dahamı kötüye gider bilmiorum yaa güzel güzel konuşuyorum yok çözüm yok kendi anneme anlatmayı düşünüyorum yavaş bu evden kovma olayından sonra vurdu kafama dan die oda bilsin durumdan azda olsa haberdar olsun yarın bi gün bırakırsam neden die sormasın hiç olmadı ve onun annesiylede konuşucam adam akllı dicem bu bu yüzden bizim huzurumuz kaçıo der kesin oda kaçıosa kızım gelmeyin uğramayın görüşmeyelim hiç benm üzerime direk oynar akıl verin napiyimm
amin çok saol...bide doğum yapsaydım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?