öncelikle merhaba
niye böyle oluyor nişanlıyken sevgiliyken melekler evlenince 4x4 değişiyorlar 7 ay önce evlendim eşim işi dolayısıyla çok yoğun ve vardiyeli çalışıyor gecesi gündüzü belli değil yani.kayınvalidem alt katımda oturuyor eşim işten gelince ilk ona uğricak (uğricak tabiki annesi bişey demiyorum ben ama uğramadığında bana soruyo niye uğramadı die), ben eşim evde olmadığında hep orda durucam onlarla vakit geçiricem artık eşime şikayet mi ediyodur nedir eşimle bu şeylerden dolayı deli gibi kavga ediyoruz, ama bende istiyorum ki biraz kendi halimize bırakılalım bi rahat kalalım herşeyde bi müdahale.eşim işteyken bile aşşağı indinmi die soruyo bu bile benm delirmeme yetio bunaldım artık yaa inanın çözemiyorum ve şuan ağlıyorum eşim buyüzden 2-3 hafta önce evden kovdu beni çok kötü kavga ettik tabi sonra ne özürler faln filan ama kırılan kırıldığıyla kalıyor.beklentiler çok fazla ailesi tarafından bunları karşılayamıyorum karşılayamicamıda düşünmeye başladım artık eşimin yüzüne bile söledim bukadar anakuzusu olduğunu bilmiodum die offf dahaa neler kızlar ne olur yardım edin deliricem ben kimseyle konuşamıyorum