Onda hiç o kapasite yok canımsenin kocan net bir şekilde konuşmadıkça sen ne dersen de anlamayacaklar gibi duruyor.
Niye yazın geliyorlar ki, kışın gelir genelde bu tipler.Arkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar
Aynen canım yani eşimi beklesem Cook beklerimEşiniz arkanızda durmadığı sürece zor, 12 yıl bu şekilde nasıl yaşanır benim aklım almıyor çözüm ne derseniz dediğim gibi iş eşinizde bitiyor.
Ama kovamam ki ne yapayım denmez, oğulları bir şey demediği sürece de bir kulaklarından girer diğerinden çıkar nitekim öyle de olmuş.
Belli ki sizi ciddiye almıyorlar oğlumuzun evi diye düşünüyorlar. Eşiniz ciddi şekilde konuşsun artık kabul edemeyeceğinizi söylesin
Yazım koydeler ama arada gelip kalıyorlar ama ksiim bahara kadar iç iceyizKışın sizde duruyorlar yazın köyde dimi
Görümcen veya kaynın varsa dönüşümlü olarak yapsanız mesela
Onlarda yoksa mecbur eşiniz konuşması gerekiyor
Kışın geliyorlar canım yazları koydeler eşim agzink açıp bişey diyemiyor ya ne dersem diyeyim bana şikayet ediyoonlara gelince ağzını acamiyoNiye yazın geliyorlar ki, kışın gelir genelde bu tipler.
İş eşinizde bitiyor. O konuşmadığı sürece bir değişiklik olmaz.
Şu an sizdeler mi? Ve uzaktan mi geliyorlar?Kışın geliyorlar canım yazları koydeler eşim agzink açıp bişey diyemiyor ya ne dersem diyeyim bana şikayet ediyoonlara gelince ağzını acamiyo
Bu kadar uzun kalma sebepleri nedir?Aynen canım yani eşimi beklesem Cook beklerimen sonunda ben dedim zaten o kadar dolmusum ki istemiyorum diye haykırdım bunu bile bile kayinvalidem hala geliyor gelsinler ama bu Kac hafta kalıp gitsinler
şaka gibi 12 yılın 6 yılını beraber yaşayarak geçirmişsiniz. hani sağlık sorunu olsa falan zaten bakarsınız (ki o durumda da istemeyebilir insanlar) ama öyle bir durum da yok. ima yapılınca anlaması lazım onu da anlamamazlıktan gelmeleri çok can sıkıcı. artık canınıza tak demiş gibi. umarım bir an evvel ailenizle başbaşa kalırsınız ve kendi evlerine giderler. neden hep sizin evinizdeler? yani insan çekinir kirada duran çocuğun evine çöreklenmeye. eşinizin başka kardeşi yok mu? valla kendi aileniz olsa acaba eşiniz bu kadar sabırlı olur mu bilmiyorum. bu arada sizin eş hayatınız bile etkilenebilir sonuçta evde hep birileri var. yine iyi siz öyle etkilenmediniz galibaArkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar
hadi gazan mubarek olsunOnda hiç o kapasite yok canımhalledersem ben halletcem
Tek çocuk eşim canım yani istemiyorum demeklede olmuyo kadın tinlamiyo yani bu yazdıklarımim aynısını söyledim onlara ama ne beni ne oğullarını takmiyorlarşaka gibi 12 yılın 6 yılını beraber yaşayarak geçirmişsiniz. hani sağlık sorunu olsa falan zaten bakarsınız (ki o durumda da istemeyebilir insanlar) ama öyle bir durum da yok. ima yapılınca anlaması lazım onu da anlamamazlıktan gelmeleri çok can sıkıcı. artık canınıza tak demiş gibi. umarım bir an evvel ailenizle başbaşa kalırsınız ve kendi evlerine giderler. neden hep sizin evinizdeler? yani insan çekinir kirada duran çocuğun evine çöreklenmeye. eşinizin başka kardeşi yok mu? valla kendi aileniz olsa acaba eşiniz bu kadar sabırlı olur mu bilmiyorum. bu arada sizin eş hayatınız bile etkilenebilir sonuçta evde hep birileri var. yine iyi siz öyle etkilenmediniz galiba