Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her zaman o laf sokuyor ben susuyorum birazda ben yapıyım bari diye ilk kez kayınvalideme laf sokacak olurum ve hayattaki şansım... :KK70::KK70: hayallerr, hayatlarrr :KK70: Laf sokma müessesesi gelinlere ait demek değil ki kv ve görümceler patentini almış yürümüş. Boşver konu sahibi keyfine bakk

Ben her kavgada aileyi katmadim bu geldiğim son noktaydi bunun öncesinde bilmediğiniz bı ton olay var sadece o günkü yaşadıklarımı anlattım diye suçlu oldum öncesini bilmiyorsunuz çünkü o yüzden dikkate almıyorum yorumunuzu yinede teşekkürler

Ben bu zamana kadar üslubumu en güzel şekilde korudum hanimefendi düğüne gelmedi gelin almaya bile gelmedi bana yarila yarila gelinleri ni almaya gittiklerini anlattı yanımda benim annemin döktüğü gözyaşının hesabini kimse veremez emin olun
Bu konuda haklı olduğunuz iki konu var.
Size değer verilmemesi ve eşinizin buna göz yumması.
Ailesine yumoş olan kocanın size gelince ayılaşması. Eşya kırmak ne demek?
Onun dışında kaynınızın ve eltinizin hiçbir suçu yok.

Yasin ufak sanirim. Cunku inanilmaz cocukca davranmissin. Bir dogumgununden olay nerelere gelmis. Allaskina kayinvaliden sana dogumgunu hediyesi alsa ne olur almasa ne olur. Sana kiymet vermedigini hissediyosan sen de ona ona gore davranacaktin. Esinle yok yere arani bozmussun. Adamcagizin da bir sucu yok. Kendi huzurunu kendin bozmussun kayinvaliden degil.

Konu sahibi sizi haksız bulan herkese bilmediğiniz şeyler var, tamamını anlatmadım, sizi dikkate almıyorum yazıp durmuşsunuz da doğru düzgün anlatsaydınız konunuzu. Bilmediğimiz şeyleri bilip ona göre yorum yapsaydık. Yazdığınıza göre hata sizde. Olayı başlatan da büyüten de araya birilerini katan da sizsiniz.

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz lafı eltiye hiç getirmeyip doğum günü üzerinden devam edebilirdiniz hatta hiç uzatmayıp bu son özel gün kutlayışım bundan sonra kim beni hatırlarsa bende onu hatırlıyacağım diyebilirdiniz keşke bmw konusunu duymaza gelip direk doğum gününden devam etseydin neyse böyle böyle tecrübe kazanıcaksın

Babalar gününde araya kendi doğum gününüzü sokuşturup adamın mutlu olacağı bir günü ne hale getirmişsiniz. Ayrıca hangi kayınvalide gelininin doğum gününü kutluyor ki? Çocuk musunuz? Her geline aynı muamele yapılacak diye bir şey yok ha temel yapılması gerekenler elbette yapılmalı kimse mahrum kalmamalı ama ayrıca yapılan doğum günüdür, hediyeleşmedir o gelinini daha çok sevmiştir onunla arasında farklı bir muhabbet vardır bu sizi ilgilendirmez öz kızı değilsiniz. Eşiniz borç yaptıysa o da kayınvalideyi ilgilendirmez eşinizle aranızda olan sorun. Erkek ol beni ezdirme nedir ya? Adam zaten sizinle gelmiş görüşmeyiz demiş ne diyecek annesine küfürler edip dayak mı atacak? Her konuda hatalısınız.

senin kocan iyi evlat olsa babamın pijama takımına ihtiyacı var annem söyledi gidip alalım babalar gunu kutlayalım der. zehir etmişsin kp nin gununu.
sussan olmazdı sanki? hemen doğumgunu sıkıştırmışsın araya. babalar gunu ya senin doğumgununle ne ilgisi var.
kv nin dediği doğru burda konu bile açtın bindallı abiye eeltime alındı diye.
allah sana senin eşin gibi evlat versin inşallah eşinin lafıyla ailesini geçsin.
adama bir de erkek ol ezdirme demiş.
inşallah seni evden almaya gelmez eşin.kalırsın öyle hatalarını duşune duşune.
Sende inşallah yasadigimin bin katını yaşarsın saygısız
Babalar günüyle doğum gününü nasıl kıyasladınız? Siz kpederin ve kvalidenin doğumgününü kutluyorsanız haklısınız . Değilsr Fesatsınız.
Ben herseylerine gidiyorum gitmedigimde benim yüzüme bakmaz küser tavır takınır bende bu yüzden öyle dedim anlayabildiniz sanırım

Konu da sadece şu kısma takıldım. Kendisi zorla nişan yaptı ben masraf olmasın diye istemiyordum. Eeee demek ki elti istiyor. Zamanında istemediğiniz bir şey için insanlara bilenmek doğru mu sizce?
Ayyy siz benim yazdıklarımı nasıl okuyosunuz ya daha okuduğunuzu anlamamissiniz yapmayın yorum ya 😂😂
Konu da sadece şu kısma takıldım. Kendisi zorla nişan yaptı ben masraf olmasın diye istemiyordum. Eeee demek ki elti istiyor. Zamanında istemediğiniz bir şey için insanlara bilenmek doğru mu sizce?

Diğer konunuzda da ..bu konunuzda da bir kaç yerde degindiniz "nereden belli olmayan borçları " ödedik diye.Asil kizginliginiz bu konu kaynaklı olabilir mi? Bir de samimi olarak soruyorum size bu borç su sebeple yapıldı diye eşiniz bir açıklama getirmedi mi ?
Hayır getirmedi bı kısmı araba borcu filan dedi geveledi durdu ki bence annesigilde biliyordu borçları düğünde ki altınlarla ödersin dediler ona dediğimde şaşırmış gibi yaptılar ama bence aslı öyle değildi bunlari bildigii halde ilkinde borcyn yarısını öğrendim bı ton konuşma yapıldı annemlerin haberi yoktu hicbiseyden kendini düzeltsin şöyle böyle diye sonrasında eşimin bana soylemedigi bı ton borcu daha çıktı tüm altinlarim gitti bunları annesigil bildiği yanlarında yaşandığı halde bı daha olursa annesi beni ara bana şöyle dedi aradığımda senle evlendi evleneli borçlari çıktı önceden yoktu dedi bana iftira attı ben kart hareketlerinden eski borçları olduğunu gördüm zaten

Her zaman o laf sokuyor ben susuyorum birazda ben yapıyım bari diye ilk kez kayınvalideme laf sokacak olurum ve hayattaki şansım... :KK70::KK70: hayallerr, hayatlarrr :KK70: Laf sokma müessesesi gelinlere ait demek değil ki kv ve görümceler patentini almış yürümüş. Boşver konu sahibi keyfine bakk
Ya hiç takmıyorum yorumları çünkü yaşadıklarımı bı ben biliyorum bunlar burda yazdığım kadarını biliyolar hepside haksız 😊

Vallahi çok hazır cevapmışsın kaynana ne dediyse lafı yapışırtırmışsın , bundan sonra artık işler iyice sarpa sarar huzur kalmaz
Olan olmuş halen eski mevzuları karıştırmışsın, bu kaynanalar hep gelinin rolünü çalıp ana karekter rolünü oynamayı seçer öyle alışmışlar , senin doğum gününü ancak senin ailen kutlar onlardan öyle beklentiye girmene şaşırdım ve çok çocuksu buldum, sonuçta onların gözünde sen el kızısın

Valla hiç bilmiyorum
Ama bu konular eşinin ailesi ile değil eşinle cozmen gereken konular! Daha o bölümü halletmeden eşinin ailesi ile ilgili kısmı cozemezsin
Düşünsene borcu yapanla sarılıp yatağa giriyorsun annesi babasına "haberiniz vardı beni neden uyarmadiniz" diyorsun..bu çok tutarsız gözüküyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X