Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gereksiz günlere ne kadar büyük önemler yükleyip hayatı kendinize zindan ediyorsunuz
Yaşadığınız tartışma o kadar gereksiz ki ,ya eş ailesiyle doğum günümü kutlanır, belli ki seviyesiz bir kayınvalide ,uzak durun, keşke benimle yaşayamadığın her şeyi ,yeni gelininle yaşarsın canın sağolsun deseydiniz onlardan beklediğiniz sevgiyi saygıyı siz kendinize verin

Benim de eşimle geçireceğim ilk doğum günümde kayınvalidem bize gelmek istemişti kutlamak için. İlk diyorum... Niye kasıyorsun ya bırak eşinle başbaşa ol işte.

Siz kv ye bilenmişsiniz zaten kavga edip küsesiniz varmış . O da fırsatı bulunca yapıştırmış cevapları onu da yapacam bunu da yapacam diye sizi bilerek kışkırtmış . Fırsat verirseniz olacağı bu . Konu nerden nereye gelmiş hiç alakasız yerden kavga çıkmış . Eşiniz zaten gidip gelmeyiz demiş daha ne diye uzatıp babanıza gidiyosunuz. Eşinizle aranızı düzeltmeye bakın

Ben her kavgada aileyi katmadim bu geldiğim son noktaydi bunun öncesinde bilmediğiniz bı ton olay var sadece o günkü yaşadıklarımı anlattım diye suçlu oldum öncesini bilmiyorsunuz çünkü o yüzden dikkate almıyorum yorumunuzu yinede teşekkürler

Ben bu zamana kadar üslubumu en güzel şekilde korudum hanimefendi düğüne gelmedi gelin almaya bile gelmedi bana yarila yarila gelinleri ni almaya gittiklerini anlattı yanımda benim annemin döktüğü gözyaşının hesabini kimse veremez emin olun
Herkes kotu bir siz iyisiniz buraya yaziyorsunuz ve bekliyorsunuz ki herkes size destek versin pispislasin biz hakliya hakli dogruya dogru diyoruz uzgunum biz sizin butun konulari takip edemeyiz bu konu hakkinda yazmissiniz bu konu hakkinda da hatalisiniz olay bu kadar dikkate alip almamaniz da hic umrumda degil

Doğru gereksiz ama o benden herşeyi bekliyo ben yapmadığım da küsüyo cuma msjı atmaz keser yüzüme bakmaz bunlar nolcak onun herşey hakkı da ben neyim pardon
offf bu beklenti içine girdiğiniz kişi sizin en değerliniz mi yaşıtınız mı allah aşkına beklesin görev ya görev bi tuşa basıp cuma mesajı göndermek zor olmasa gerek böyle ilişkiye münasebete girmeye ne meraklısınız

Tüm mesajları okudum. İstersen yerden göğe kadar haklı ol. İster bunların öncesi olsun dolmuş ol. Babalar gününde o adamcağınızın ne suçu vardı gittin kendi doğumgününü araya sıkıştırdın? Bunu niye yaptın söyler misin? Kp e üzüldüm en çok. Kıskançlıktan gözün dönmüş kafayı yemişsin. Madem öncesi var dolusun gitmeseydin oraya. Eşin babasına alırdı pijamasını verir gelirdi. Kv ve sen tam birbirinizi bulmuşsunuz bence.

Hayat çok kısa malla mülkle Sid.. yarışıyla Saadet Olmaz kıyas mukayese etmekle değer ölçülmez kişi önce kendini sevmeli ve kendine değer vermeli yok kv kp kendi annem babam değil sadece kendim ve eşim olmalı herşeyi herkesi kafaya takar ve olan bitenin tüm faturasını eş kişisine yansıtırsan buna evlilik denilmez işkenceli hayat denir rast gitsin işlerin ;)

Siz kv ye bilenmişsiniz zaten kavga edip küsesiniz varmış . O da fırsatı bulunca yapıştırmış cevapları onu da yapacam bunu da yapacam diye sizi bilerek kışkırtmış . Fırsat verirseniz olacağı bu . Konu nerden nereye gelmiş hiç alakasız yerden kavga çıkmış . Eşiniz zaten gidip gelmeyiz demiş daha ne diye uzatıp babanıza gidiyosunuz. Eşinizle aranızı düzeltmeye bakın

genelde kadınlar eşim beni anlamadan dinlemeden annesini savunuyor diye dert yanıyor ama eşi anlayanların durumu da ortada. adam gitmeyiz bir daha demiş daha ne desin? ama yetmez neden eve gidince bişey olmamış gibi yatıp uzansın ki? konuyu sakız gibi uzatıp karısıyla ağlaması lazımdı heralde.
kayınbirader kişisi de gitmeyin aile arasında kalsın demiş. o adam da iyi niyetli.
eltinin haberi bile yol olaylardan.
yani belli ki kv diğer gelinle daha samimi bir ilişki kurmuş. ona daha çok sevgi besliyor, bu da anormal değil.

valla konu sahibi haksız. ben zaten genelde böyle konularda anlatılan kv nin yansıtıldığı kadar çok suçlu olduğuna inanmıyorum artık. eşinin de böyle bir tavrı kolay kolay affetmemesi gerektiğini düşünüyorum. insan yatıp uzanıyor diye kavga çıkarılmamalı.

Merhaba arkadaşlar öncesinde konu açmıştım buraya okuyanlar bilir.Bugun babalar günüydü kayınvalidem eşime babama pijama takımı al akşam bizde olun demiş whatsabndan okudum eşim bunu bana demedi ne alsak babama pijama takımina ihtiyacı var aslında filan diye numara yaptı bende masus gömlek alalım dedim illa takım diye tutturdu neyse aldık akşama doğru kayinvalideme gittik 3 sene oldu bir kez benim doğum günümü kutlamadilar aramadilar buna rağmen ben yine her özel günlerinde hediyelerle gittim çok gücüme gitti bişey demedim bugün kayınvalidem pasta yapmış bende bu seneki doğum günümde bende pasta bekliyorum bana da biseyler yaparsınız artık 3 senedir kutlamadiniz kırıldım size dedim elinde kesme tahtasiyla afedersiniz arkama doğru 4.5 kez hızlı vurarak sen bizi çağırdın mi kafelerde gezdin demeye basladi bende çağırmayla mi gelinir dedim alakasız bı şekilde sen bmwlerde gezdin dedi eşimin bmwsi vardı onu kastediyo bende gezdimde noldu bana gelince bindalliyi ondan bundan aldın şimdi eltiye gelince herseyini alıyorsun dedim ona abiyesini de alırım bindallisina da alırım herşeyin en iyisini yaparım oğlum calismiyo en iyilerinide yapcam dedi o sevgiliyken surekli evimize geldi kendini sevdirdi abiyesine bindallisina göz mü diktin dedi bende ne göz dikcem olayı nerden nereye getirdin düzgün konuş benimle dedim sana 3 salon tuttum dedi nişanı kendi isteğiyle zar zor yaptık ben hiç istemedim masraf olmasın dedigim halde.Kaynimla eşim disardaydi arabaya bakmaya gitmislerdi.eve geldiler bende çantamı aldım yürü gidiyoruz demeye kalmadan kaynima eltisine abiye bindallı aldık zoruna gitmiş demeye başladı çok kötü oldum agladim annen lafları nerden nereye getirdi bak ben öyle bişey demedim dedim kaynima kapıya durdu gitmeyin diye aile arasında yaşanır ne olursa aramızda kalır dedi eşim kızdı çekil diye çıktık çok agladim arabadada eşim orda yine bişey demedi sesini çıkartmadı annesine çok gücüme gitti eve geldik ağlıyorum tabi eşim artik gitmeyiz gelmeyiz dedi bende bu kadar kolay mı dedim o kadar laf duyuyorum hep susuyorum bir değil iki değil.Evde eşimle tartıştık baktım yatiyo salonda bişey yok gibi erkek ol beni ezdirme dedim ortada hep suçlu ben ölüyorum dedim sonra orta sehpayi paramparça etti kırdı kaynima msj attım annen benim evde huzurumu bırakmadı Allah'ta onun huzurunu birakmasin kına yaksın dedim engelledim hepsini daha sonra eltime herşeyi anlattım yaşadıklarımı beni yanlış anlatırlar diye baktım o da beni engellemiş evden çektim çıktim annemlere geldim babamlara anlattım durumları çok canım sıkıldı çocuğum da yok sizce ne yapmalıyım
Vala sen hataliysan kv on hatalı ne demek sen evde değilsin kafelerde geziyorsun ne yapacakmissiniz doğum gününde kv ile birliktemi gezeceksiniz. Sizde suç şu ki öyle insanlardan birşeyler bekliyorsunuz beklemeyin doğum gününü kv kutlasa ne kutlamasa ne kes pastanızı otur kocanla ye . Nenem bakacağın yüze tükürme açacağın kapıyı vurma derdi çok büyük olay değil size ders olsun bosverin onları gelene gelin gidene gidin bırakın kutlamasınlar daha rahat

İçine sinmiyorsa ayrıl kurtul.hayatı kendinize zindan etmeyin.ya güclü ol kv yi cevaplarinla alt et ya uzak dur.kendini onlara ispatlamaya sevdirmeye beklentilere girmeye vs hic gerek yok.kocanin borclarini sana yıkmasinada sessiz kalmasaydiniz cevaplarinizi aninda verin kirilan kirilsin gucenen gucensin sende insansin birazda kendini dusun yoksa hep ezilen taraf gelinler oluyor.olay büyumus fakat duzelmeyecek degil ama ben olsam oyle bir aileyle ugrasmazdim.ailesi neyse kocanda odur emin ol.kocan bugun sana tamam der yarın anam anam anacim olur...yasadiklarinizi siz biliyorsunuz o nedenle en iyi yol göstericiniz yine kendinizsiniz.

genelde kadınlar eşim beni anlamadan dinlemeden annesini savunuyor diye dert yanıyor ama eşi anlayanların durumu da ortada. adam gitmeyiz bir daha demiş daha ne desin? ama yetmez neden eve gidince bişey olmamış gibi yatıp uzansın ki? konuyu sakız gibi uzatıp karısıyla ağlaması lazımdı heralde.
kayınbirader kişisi de gitmeyin aile arasında kalsın demiş. o adam da iyi niyetli.
eltinin haberi bile yol olaylardan.
yani belli ki kv diğer gelinle daha samimi bir ilişki kurmuş. ona daha çok sevgi besliyor, bu da anormal değil.

valla konu sahibi haksız. ben zaten genelde böyle konularda anlatılan kv nin yansıtıldığı kadar çok suçlu olduğuna inanmıyorum artık. eşinin de böyle bir tavrı kolay kolay affetmemesi gerektiğini düşünüyorum. insan yatıp uzanıyor diye kavga çıkarılmamalı.
👍🏾 Katılıyorum

Merhaba arkadaşlar öncesinde konu açmıştım buraya okuyanlar bilir.Bugun babalar günüydü kayınvalidem eşime babama pijama takımı al akşam bizde olun demiş whatsabndan okudum eşim bunu bana demedi ne alsak babama pijama takımina ihtiyacı var aslında filan diye numara yaptı bende masus gömlek alalım dedim illa takım diye tutturdu neyse aldık akşama doğru kayinvalideme gittik 3 sene oldu bir kez benim doğum günümü kutlamadilar aramadilar buna rağmen ben yine her özel günlerinde hediyelerle gittim çok gücüme gitti bişey demedim bugün kayınvalidem pasta yapmış bende bu seneki doğum günümde bende pasta bekliyorum bana da biseyler yaparsınız artık 3 senedir kutlamadiniz kırıldım size dedim elinde kesme tahtasiyla afedersiniz arkama doğru 4.5 kez hızlı vurarak sen bizi çağırdın mi kafelerde gezdin demeye basladi bende çağırmayla mi gelinir dedim alakasız bı şekilde sen bmwlerde gezdin dedi eşimin bmwsi vardı onu kastediyo bende gezdimde noldu bana gelince bindalliyi ondan bundan aldın şimdi eltiye gelince herseyini alıyorsun dedim ona abiyesini de alırım bindallisina da alırım herşeyin en iyisini yaparım oğlum calismiyo en iyilerinide yapcam dedi o sevgiliyken surekli evimize geldi kendini sevdirdi abiyesine bindallisina göz mü diktin dedi bende ne göz dikcem olayı nerden nereye getirdin düzgün konuş benimle dedim sana 3 salon tuttum dedi nişanı kendi isteğiyle zar zor yaptık ben hiç istemedim masraf olmasın dedigim halde.Kaynimla eşim disardaydi arabaya bakmaya gitmislerdi.eve geldiler bende çantamı aldım yürü gidiyoruz demeye kalmadan kaynima eltisine abiye bindallı aldık zoruna gitmiş demeye başladı çok kötü oldum agladim annen lafları nerden nereye getirdi bak ben öyle bişey demedim dedim kaynima kapıya durdu gitmeyin diye aile arasında yaşanır ne olursa aramızda kalır dedi eşim kızdı çekil diye çıktık çok agladim arabadada eşim orda yine bişey demedi sesini çıkartmadı annesine çok gücüme gitti eve geldik ağlıyorum tabi eşim artik gitmeyiz gelmeyiz dedi bende bu kadar kolay mı dedim o kadar laf duyuyorum hep susuyorum bir değil iki değil.Evde eşimle tartıştık baktım yatiyo salonda bişey yok gibi erkek ol beni ezdirme dedim ortada hep suçlu ben ölüyorum dedim sonra orta sehpayi paramparça etti kırdı kaynima msj attım annen benim evde huzurumu bırakmadı Allah'ta onun huzurunu birakmasin kına yaksın dedim engelledim hepsini daha sonra eltime herşeyi anlattım yaşadıklarımı beni yanlış anlatırlar diye baktım o da beni engellemiş evden çektim çıktim annemlere geldim babamlara anlattım durumları çok canım sıkıldı çocuğum da yok sizce ne yapmalıyım

Vay be ne kadınlar var

Adama ( kocanıza ) mutluluk dilemeye geldim

Sonuna kadar haksızsınız

Kadın ölçüsüz bir şaka yapmis sadece.

Ta eskilere , eltiye kadar konuyu tasimissiniz.

Tamamıyla sizi suçlu buldum.

Pijama alınacağını bildiğiniz halde gömlek alalım demek,

Çantayı alıp çıkmak , aileye huzursuzluk katmak, araları bozmak, kocaya " erkek ol " demek bunların hepsi çok basit hareketler.

Hepi topu orada iki kelime konuşup konuyu kapatacaktiniz.

Haklısın bende seni hiç cagirmadim, sen doğum günümü kutla , beraber bmw lerde de gezeriz diye şakaya vurup konuyu kapatmaliydiniz.

Hepi topu pijama takımı alınmış .

Çok fazla kıskançlık , haset var konuda.

Kayınvalide ye yazdığınız mesaj ise çok gereksiz.

Kadın tek başına tartismadi ve evlerine huzursuzluk sokan siz olmussunuz.

Nisan salonunu dahi tutmuşlar. 3 salon tutulmuş hala eltide ki bindallı da gözü.

Babalar gününden , pijamadan yola çıkıp doğum günü konusunu atmış ortaya, o da yetmemiş ordan eltiye yürümüş.

Tamamıyla amaç ortalık kisistirmak.

Eşi alıp karısını cikmia, tamam konusmayiz bir daha demiş , konu sahibine yetmemiş " erkek misin " sen demiş.

Üstüne de kayınvalide ye beddua etmiş.

İçi sogumamis eltiyi aramış.

Sözün bittiği yerdeyim.

Ben bir şeyi merak ettim. Tam tersi olsaydı, kayınvalide geline benim doğum günümü hiç kutlamıyorsunuz, bana şunları şunları yapmıyorsunuz diye serzenişte bulunsaydı ve gelin aynı buradaki kayınvalide gibi cevap verseydi.. kim haksız olurdu acaba.

Bu konuyla ilgili benim anladığım şu oldu konu sahibi sana laf atıldığında cevap ver. Onun haricinde hiç bu toplara girme. O zaman haksız duruma düşmekten kurtulursun. Evet bazı insanlar var ortaya laf atıp, ben ne dedim ki ya o fazla alıngan diye işin içinden çıkan. Kendisinide haklı çıkaran. Bunu nasıl beceriyorlar bende bilmiyorum sende becerememişsin. Sanırım sakin bir dille konuşup kv yi delirtip aaa deli bu diyecektin. Benimde hamurumda yok böyle şeyler. Bu tür durumlarda bildiğin yoldan git sadece içinin sesini dinle, kimseye bakma. Bak ortalık yangın yerine dönmüş, gerek yoktu. Kendimi savunacağım diye farklı bir karaktere bürünme çünkü sen o değilsin. Kendin olarak kendini savun bak o zaman işler aleyhine gidecek.

Allah aşkına bunları hepsi s3 senedir senin doğu gününü bir kere kutlamadılar diyemi ?yoksa kayınpederé pijama takımı aldınız diyemi ?
Ortalığı karıştıran kızıştıran sensin.
Allahım ya derdim yok diye şükret. Yanında bir adam almış seni çıkmış. Sen hala eve gelince erkek ol beni savun demişsin.
Bu çok yanlış bir cümle.
Çok seviyesiz bir uslup ile kaynına mesaj atmışsın , ne alaka. Adam bide çıkmadan demiş ne olduysa oldu aile arasında kalsın.
Oda yetmemiş daha eltin olamamış elti adayına mesajlar atmışsın
Oda seni engellemiş hak etmişsin.
Yapma böyle olmaz....

Nisan salonunu dahi tutmuşlar. 3 salon tutulmuş hala eltide ki bindallı da gözü.

Babalar gününden , pijamadan yola çıkıp doğum günü konusunu atmış ortaya, o da yetmemiş ordan eltiye yürümüş.

Tamamıyla amaç ortalık kisistirmak.

Eşi alıp karısını cikmia, tamam konusmayiz bir daha demiş , konu sahibine yetmemiş " erkek misin " sen demiş.

Üstüne de kayınvalide ye beddua etmiş.

İçi sogumamis eltiyi aramış.

Sözün bittiği yerdeyim.
Allah eşine sabır versin valla 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X