Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size vurdu mu nasıl yani anlamadım eltinizin konusunu açmanız ve daha sonra kaynınıza o mesajı atıp engellemeniz çok kötü olmuş. Bundan sonra görüşmezsiniz ya da mesafeli olursunuz. Eşinizle barışın bence yani adam olayı anlamadan sizi alıp çıkmış daha fazla bir şey beklemeyin. Hediye konusunda da beklemeyin onlardan bişey yani alıyosa eşiniz babasına alıyor siz kutlayın geçin sadece
 
Hatalı çünkü. Gördüğü değere göre değer verirse bunlar olmazdı. Zamanı gelince de lafını söylerdi. Şimdi kendini hak ararken kıskanç pozisyonuna düşürdü.

Bu arada ya yulu konuşmalardan hiç hazetmem, avukatı gibi saldırır tarzda savunmadan düzgünce sorsanız da izah ederdim zaten.
 
Ya adam ne yapsın gitmeyiz bi daha demiş alip seni götürmüş ordan senden yana olmuş işte. Ne daha beni tut beni diye ortalığı velveleye verdin ki. Anam haklı diyip oturup kalsa tamam derim de yok yani. Ayrıca onun kutlamasına mı muhtaçsın. Gez işte bmw de çatlayan çatlasın.
 
Atsaydın nişanı.
 
Bence eşiniz siz almaya gelmez gitmeyelim demiş zaten bir daha yapacağımı yapmış.siz terket mişsiniz evi.o da peşinizden koşmayıp bırakırsa ne yapacaksınız
Keyfi bilir derim yapacak bişey yok ben sonuna kadar haklıyım çünkü daha öncesi de var yaşadıklarımın herşeyi yazarsam çok uzun oluyo
 
Yaptığınız en büyük hata eve gelince eşiniz gitmeyiz etmeyiz diyince tamam demeyip konuyu uzatmanız. Kocanizi kendi tarafınıza çekebilirdiniz. Birde kaynınıza evimde huzurumu birakmadi yazip kaynanaya kına yaktirmişsiniz. Kocaniz zaten sizin tarafinizi tutup evden çıkmış. Kaynananiz arkanizdan oglumu bana düşman etti diye ağlar dururdu. Evde de kocaniza söz verdirirdiniz görüşmicez sende bende diye. Zamanla mecbur görüşülürdü ama oglu sizin lafınızla görüsmeyince kaynana size daha temkinli davranırdı size.

şimdi yaptiklarınızdan sonra yapmanız gereken kocanız gelip özür diliyince uzatmayip ailesiyle görüsmemeye ikna etmeniz. Sakın altan alan arayan siz olmayın yoksa bundan snra kaynana size çektirir. Ama altan alanada tepkili olup konuyu uzatmayın
 
Hiç de dört gözle beklemem emin olun bu olay bı laftan çıkan bı tartışma değil her gittiğimde mutlaka bişey yapıp beni aglatiyo canıma tak demesi normal
Her gittiğinizde ağlatıyorsa yeniden gitmeseydiniz? Zorla mi götürüyordu eşiniz?
 
BMW filan kalmadı canım herşey borcuna gitti nerden geldiği belli olmayan bı ton borçlarına
 
Bundan önce başka sorunlarınız var mıydı kv ile aranızda? Eşinize fazla yüklenmişsiniz. Biraz sakin olup tekrar düşünün konuştuklarınızı. Eşinizin sizinle ailesinin evinden birlikte çıkması bile sizin yanınızda olduğunu gösterir aslında. Bak bu şekilde devam edersen kendi yuvanı dağıttığınla kalırsın.

Hangi kayınvalide gelinin doğum gününü kutlar ki? Yani vardır kutlayan ama cok nadir. Kutlamıyorsa sende onunkini kutlama, eşin pasta alıyorsa sen git ben gelmiyorum benimkini hatırlamıyorlar hiç de geç. Yani eşiniz annesini silemez, en fazla artık gitmezsin der olur biter.

Burda bir üye vardı, suan boşanma aşamasında. Ufak tefek bir olaydan evi terk etti, esi ailesinin evinden almaya gelmedi. Sonra yine sıkıntıları vardı kendi hatasını anladı ama şimdi de eşi kesinlikle kabul etmiyor boşanıyorlar. Aynı duruma gelmeni istemem, iyi düşün.Kayınvalideye kızıp eltinle kendini kıyaslayıp kendi yuvanı yıkma.
 
Olayı babanlara kadar tasiman çocukluk.esin bidaha gelip gitmeyiz demiş kızmış hatta da cekil diye tepkisini sunmuş anasigilden çıkarken. Sen cirkinlestirmis uzatmış ailene kadar gidip igrenclesmissin kusura bakmada
 
Hala annenlerdemisin ? Eşin aradı sordu yazdımı ? Neden böyle bir tartışmaya giriyosunki ? Al annecim de yap de hatta şunlarıda alalım de bırak başkası kötü olsun sen iyi ol . Olsmıyosanda eol yap . Çok konuşanı kimse sevmiyor .
 
BMW filan kalmadı canım herşey borcuna gitti nerden geldiği belli olmayan bı ton borçlarına
Tamam olsun elde ne varsa onla mutlu ol bir minicik şeker bile olsa elinde onunla mutlu olduğunu seni üzemeyeceklerini bilsinler kısacası mutlu olmanı kıskanır bazı insan. Bırak evet de eltimin herşeyi çok güzel olsun bari ona yapın yazıktır der çıkardım işin içinden. Doğum günlerimi eşimle tek geçirmek istiyorum ben bize özel dersin misal. Pastanı çekip durumda paylaşırdın güzel sözlerle. Kutlamayan utansındı.
(Evlenince hiçbir doğum günümü kv ile ailecek kutlamadım biz tek kutladık pasta da beklemedim eşimden başka kimseden)
 
Son düzenleme:
Orda hatalıyım işte
Hatanın büyüğü sizde, başından beri size huzur vermediyse ya hic evlenmeyecektiniz yada evlendikten sonra mesafe koyacaktinız.
Siz iyi gelin rolü yapmaya devam etmeyi tercih etmişsiniz faturayı da eşinize kesmişsiniz. Olay bu.
 
Bu fikre hiç katılmıyorum.
Eltim yok, olmayacak da ama anlamam için olması gerekmiyor.
Yahu neden her evlenene eşit davranılsın ki?
Her şeyi geçtim, bir kadının durumu a ya müsait, evini öyle döşüyorsa ona a türü alınır, öbürü almış f getirmiş, e tabi ki ona da öyle yapılır.
Asıl böyle olmazsa adaletsizlik olur.
Sevmek, haketmek ya da hediye etmek de cabası.
Kimse kimseye ona yapıldı bana olmadı diye hesap soramaz.
En basit cevabı ‘içinden gelmedi, haketmediğine inandı’ bu kadar basit.
 
Olayı babanlara kadar tasiman çocukluk.esin bidaha gelip gitmeyiz demiş kızmış hatta da cekil diye tepkisini sunmuş anasigilden çıkarken. Sen cirkinlestirmis uzatmış ailene kadar gidip igrenclesmissin kusura bakmada
Bence çok bile dayandım bu ilk olay değil her gittiğimde ayrı lafları sözleri var hepsine sustum bugüne kadar emin olun bana bağırdığı gibi size bagirsaydi sizde durmazdiniz
 
Ayrılırsa kendi kaybeder ben onun herseyine sustum bugüne kadar sevdiğim için kendisi bilir insan yaşadıklarını kendisi biliyo emin olun baştan beri böyleydi kadın herşeyde sorun etti küstü
bende çok sorun yaşadım burada da paylaştım ama evi terketmedim terketmenin geri dönüşü olmaz bence
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…