Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılırsa kendi kaybeder ben onun herseyine sustum bugüne kadar sevdiğim için kendisi bilir insan yaşadıklarını kendisi biliyo emin olun baştan beri böyleydi kadın herşeyde sorun etti küstü
Herseye susmak iyi degıl iste fedakarlıkta degıl, bak bir yerde patlamıssın.
Keske her kızdığına o anlarda tepki verseydin susup susup senın ıcın yaptım demek yerine.
Ozaman bir iki uc,,, dorduncu de asla seni ezmeye yeltenemezdı kadın.

Ayrıyetten kayınvalide sorunlu biriyse böyle birine doğum günümde pasta isterim diye nazlanmak da pek akıl kârı değil.

Belli ki sizi pek sevmemiş ki nişanlılık döneminizi her şeyinizi burnunuzdan getirmiş.

Sıfır beklentide olursanız mutlu olursunuz. Size değer mi vermiyor? Siz de vermeyin bu kadar basit bir kural. Esinle iyi ol mutlu ol , onlar da ne hali varsa görsün.

Bence çok bile dayandım bu ilk olay değil her gittiğimde ayrı lafları sözleri var hepsine sustum bugüne kadar emin olun bana bağırdığı gibi size bagirsaydi sizde durmazdiniz
Ben eşinize kayniniza ve ailenize taşımanıizi elestiriyorum yalnız
..

Cok yanlış dusunuyorsunuz bence cunku basınıza gelmemiş. İkinci gelin gelince ilk gelini hiçe sayması cok ayıp. Sırtına vurupp eee sen kafelere gidince bizi cagırdınmı demesi bi kaynanaya ne kadar yakısabilir. Ben benzer seyleri yasadıgım için cok iyi anliyorum konu sahibini. Herkezde kıza yuklenmiş. Yazık.

sen sinirden bence olayı yanlış yere getirmişsin konuyu oraya getiren sensin resmen. Kv eline koz vermişsin madem kutlamak içinden gelmiyordu bastan söyleseydin kayınpederinin ne suçu var olan adamcagizin akşamına olmus esine erkek ol falan demande yersiz sen kendini savunamıyorsun eşin ne yapsin yani daha ne yapacak çıkıp gelmis evine

Allah razı olsun valla yaşamayan bilmiyo işte

Yazık anasnı da değiştiremez
Şu olayı hiç anlamadım hayatımda, eş ailesiyle sorun olabilir evet, anlatırsın böyle böyle bundan sonra benden bir şey bekleme dersin ve biter.
Erkek ol beni ezdirmelere girildiği an, o başka bir şey.
Gitsin adam annesine hakaretler mi etsin, had mi bildirsin?
Anne zaten belli yani seviyesiz, o adamım günahı ne acaba, bir de terkedildi.

Eşinizin de bir sürü borcu çıkmış evlendikten sonra ne yaptınız altınlarınızı falan verdiniz mi onlar içinde? Düşüp bayilayim şuracıkta.
Verdim arabanın borcu bitecek dedi bir kismini istedi ev alcam dedi geri verdim bitmedi sonra baktım maillerine bı ton borç msjlari gördüm şok oldum ailesine anlattım bildikleri kizdiklari halde sonra senle evlendikten sonra borç sahibi oldu dedi bana ben daha 3 aylık evliydim

İşte eltin olmadıgı için boyle konusuyorsun. İçimden gelmedi hakketmedim ona yapcam sana yapmadım olmazolamaz. İkiside evladı ikiside oglu haketmekle alakası yok. Tabi durumu musait degildir o baska konu ama. O hakketi ona bindallıda yapcam herseyide yapıcaamm o kendini sevdirdi herseyi hakediyo tarzında konusmak cok ayıp. Cok kırıcı. Her insan aynı karakterde olmak zorunda degildir. Belki konu sahibi daha ciddi bir yapısı var canm cicim olaylarına girmiyo. Ben benzer olay yasadım. K.v gercekten bir koseye atılmak cok kotu. Hatta benim k. V foto kolaj yapardı benim esimi. Gorumcemi. Eltimi ve kaynımı. Profile koyar birtek beni koymazdı ben diyince de seni unuttum derdi. Yasamadan anlayamassınz.

Kayınvalidenin oğlu çünkü, kabahati o adamın
Arkadaşlar iyimisiniz ya ortadaki koca sehpayi adam üçe böldü diyorum size bana gelince Cat çat sınırını belli ediyo ama annesi bana herşeyi derken niye tık yok ben onun esiyim çoluk çocuk değilim durdurması gereken yeri bilmesi lazım siz evlimisiniz bekarmi bunu yazdığınız göre

Her insan aynı karakterde olmak zorunda degıldır yazıp, burda kendı karakterine gore yorum yapanlara hesap sorar sekılde bagıra bagıra yazman zıt olmamıs mı sence?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…