Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha dakka 1 gol 1 pijama takımı için araya girmeye çalışmışsınız. ne demeye gömlek al diye araya giriyorsunuzç kendi anası, kendi babası için bunu istemiş. size ne ?
sizin doğumgününüzü kutlamamaları tamam hoş değil ama araya eltiyi bilmemneyi sokmak çok mu hoş ?
kendi ağzınızla haset kadının tekine dönmüşsünüz gözlerinde.
eşiniz de bir daha gitmeyiz demiş, adam daha ne yapsın dövsün mü anasını ?
kaynınıza annen yüzünden huzurum kalmadı demek ne demek ?
istediği kadar haksız olsun, o onun annesi, elbette annesini koruyacak. insan anasına babasına kızar ama başkası laf ederse de tahammül etmez.
eltinize kadar durumu neden taşıyorsunuz ?
kusura bakmayın siz de en az eleştirdiğiniz kv niz kadar üslupsuzsunuz.
 
kayinvalidenin dili pek oyle sevgi sacmiyor dogru,

ama ben her konuda sizi hatali gordum.

birincisi zaten bir suru sorun yasadiginiz kisilerden bu kadar beklenti icinde olmaniz hata, dogumgunumu kutlasinlar falan.
Ki siz oraya misafir gitmissiniz, kadin pastasini yapmis,
size de demis, sen de pasta yap bizi cagir, biz de hediyemizi alip gelelim, ben boyle anladim yani. Yine uslup kotu ama aciklamasi makul geldi bana acikcasi. Herkesin kutlama kulturu ayni degildir.

zaten o tartismalarin tamami, guzel bir gunu mahvetmis, yazik olmus. Hic yakismamis ikinize de.

Sonra eve gelmek, ustune daha da fazla kavga etmek, ustune evi terk etmek falan...

cocuk oyunu mu oynuyorsunuz, hic dusunmeden mi yasiyorsunuz hayati.

Bari simdi oturun dusunun.
Eger bu aile cekilmez dert ise bosanin muhakkak ki.
Ama esimi seviyorum diyorsaniz da bir planla donun o eve donecekseniz. Esinizin ailesi ile cok iyi anlasmak zorunda degilsiniz, gorusmek zorunda da degilsiniz. Ama gorusup huzur bozan da olmayacaksiniz, buna hakkiniz yok.

kadın cafelere gidiyorsunuz derken zaten bence sen başkalarıyla doğumgününü kutlamaya daha heveslisin demek istemiş. belki sorulsa o da diyecek ki hiçbir doğumgününde evde değil ki nasıl gideyim.
kuzenimin annesi de ilk yıllarda derdi, bizim gelin arkadaşlarıyla olmayı yada kocasıyla başbaşa kutlamayı seviyor, ben birşey yapamıyorum diye.
sonra açıkça konuştular, şimdi dışarı çıksalarda başka bir gün ailece toplanıyorlar.
konu sahibi kavgaya yer aramış, kv de alttan almamış.
 
Kardeşim sen neden beklenti içerisindesin bu kadar. Abiyeni bindallını cartını curtunu evlenmeden önce kocana söyleseydin yapmıyorsa evlenmeseydin. Hiç tanımadığım bi kadından oturup bindallı mı bekleyeceğim. Eltine de yapıyorsa yapmış yani söylemiş zaten benim evime geldi kendini sevdirdi etti, kadının beklentileri var o eltinden de. O eltin daha evlenmeden kvalideye oynayıp kendini iyi gösterip evlenince tırnaklarını çıkaracağını düşünüyorsa yanılıyor. Kvalide ona da gösterecek neyin ne olduğunu. Evlenince de gelsinler gitsinler etsinler diye bekleyecek. Sen kaynanana bunları söyleyeceğine sessizce halletseydin işini. Kocana fark ettirmeden elini eteğini çekseydin. Umrunda olmasaydı o kvalide daha çok sinir olurdu. Şimdi resmen kadını amacına ulaştırmışsın. Ayrıca ne bu ağlamak falan yani. Ne ağlıyorsun ne oluyor. Cidden çok hatalı tavırların var. Az sakinleş.
 
Siz bildiğiniz fesatsınız.
Evlerden ırak.
Konu sahibinin önceki konusunda kendisine hak verdim aslında. Ona yapılmayan çoğu şeylerin eltisine yapılıyor olması onu incitmiş. Haklıda bence. Ama bu konuda haksız. Görmezden gelebilseymiş keşke, belliki kayınvalide de sorunlu ve gelinlerini eşit sevmiyor bu çok net. Ama eltisine felan mesaj atması çok büyük bir hata. Birazda evdeki huzuru bozmalarına siz izin vermiş olabilir misiniz? Keşke eve gelince bağırıp çağırmak yerine olanı biteni düzgünce anlatıp eşinizde bir daha gitmeyiz gelmeyiz demişken konuyu kapatsaymışsınız. Böyle yaparak karşı tarafı haklı çıkarmışsınız.
 
Konu sahibinin önceki konusunda kendisine hak verdim aslında. Ona yapılmayan çoğu şeylerin eltisine yapılıyor olması onu incitmiş. Haklıda bence. Ama bu konuda haksız. Görmezden gelebilseymiş keşke, belliki kayınvalide de sorunlu ve gelinlerini eşit sevmiyor bu çok net. Ama eltisine felan mesaj atması çok büyük bir hata. Birazda evdeki huzuru bozmalarına siz izin vermiş olabilir misiniz? Keşke eve gelince bağırıp çağırmak yerine olanı biteni düzgünce anlatıp eşinizde bir daha gitmeyiz gelmeyiz demişken konuyu kapatsaymışsınız. Böyle yaparak karşı tarafı haklı çıkarmışsınız.
Valla pijama meselesinden başlamış fesatlık.
Kendi kendine çakallık yapmaya çalışmalar vs.
Keskin sirke küpünü paramparça etmiş.
Ben eşinin yerinde olsam asla affetmem.
 
Kırk yıl düşünsem kayınvalideme neden dogum günümü kutlamadınız demem abahgahfghGD.
Kutlamak ve dahi hatırlamak zorunda degiller, kaldı ki istemem bile.
Kendi annem babam bile unutuyor kutlamıyor.
Kimseye de gönül koymam neden kutlamadınız diye.
Eşim cocugum kutluyor kafi..
Çok saçma, gereksiz dialoglar.
Eşiniz sabırlı adammış.
 
Onların doğum gününü kutlayıp kutlamamasi senin için cok önemliymiş gibi yansitmissin kendi ailenle arkadaşlarınla kutla cokmu lazim kim kutluyo kaynanasıyla doğum günü 2.si eltiyi araya karıştırmaman lâzımdı
3.Sü kocan iyimis valla gitmeyiz gelmeyiz demis birde
Sen kendini ifade edemiyormusun ki kocanın seni koruması ne demek sonuçta koruyacağı kişi kötü yada iyi ailesi
Son olarak da kaynina attigin mesaj yanlış
 
Konu sahibinin önceki konusunda kendisine hak verdim aslında. Ona yapılmayan çoğu şeylerin eltisine yapılıyor olması onu incitmiş. Haklıda bence. Ama bu konuda haksız. Görmezden gelebilseymiş keşke, belliki kayınvalide de sorunlu ve gelinlerini eşit sevmiyor bu çok net. Ama eltisine felan mesaj atması çok büyük bir hata. Birazda evdeki huzuru bozmalarına siz izin vermiş olabilir misiniz? Keşke eve gelince bağırıp çağırmak yerine olanı biteni düzgünce anlatıp eşinizde bir daha gitmeyiz gelmeyiz demişken konuyu kapatsaymışsınız. Böyle yaparak karşı tarafı haklı çıkarmışsınız.

incinmekte haklıdır tabi ki ama o kv nin öz çocukları değiller ki kadın da eşit sevebilsin. ana babalar bile daha uyumlu çocuklarına daha farklı davranabiliyor bazen. insanlık hali bu.
belli ki elti kv ile kadının istediği gibi bir iletişim kurmuş, kadın da daha yakın hissetmiş. bu da bence suç değil.
belki konu sahibi evlenirken maddi durumları da o kadar müsait değildi.
ki kv zaten oğlum çalışmıyor o yüzden yapıcam demiş. oğlanın çalışmıyorken evlenmesi başka konu ama demek kadın birşeyleri kapamaya çalışıyor.
belki bu yüzden de diğer geline daha sıcak davranıyor.
 
Hem siz hem kayınvalide suçlusunuz.
Sizin yerinizde olsam derdim "onu dedi bunu dediden" ziyade fiziksel temas olurdu. Öte yandan sizde masum değilsiniz. Ortalığı mikser gibi karıştırmışsınız.
O ailenin erkeklerine acıdım.
 
Biraz sakin olun bu ne ya? Agizdan cikan laflarin, engellemelerin, mesaj yazmalarin geri dönüsü yok. Cok fevri buldum sizi. Kim hakli kim haksiz bilmiyorm ama sakin kalmaniz gerekiyordu biraz
 
Ne üslubundan bahsediyosunuz ya o zaman kaynanam niye haklisin kizim kutlarız bu sene diyemedi niye hep ben alttan almak zorunda kalıyorum siz olayimi hiç anlamamissiniz kime neyi anlatmisimki burda ben

Bak hala aynı düşüncedesiniz. Böyle olmaya devam ederseniz inanın eşiniz de bir yere kadar sizin yanınızda olur. Sonra eşinizle uğraşayım derken ne kayınvalideniz ne de eltinizi gözünüz görür. Bırakın bu kötü düşünceleri ve kendi ailenize eşinize odaklanın
 
İşte eltin olmadıgı için boyle konusuyorsun. İçimden gelmedi hakketmedim ona yapcam sana yapmadım olmazolamaz. İkiside evladı ikiside oglu haketmekle alakası yok. Tabi durumu musait degildir o baska konu ama. O hakketi ona bindallıda yapcam herseyide yapıcaamm o kendini sevdirdi herseyi hakediyo tarzında konusmak cok ayıp. Cok kırıcı. Her insan aynı karakterde olmak zorunda degildir. Belki konu sahibi daha ciddi bir yapısı var canm cicim olaylarına girmiyo. Ben benzer olay yasadım. K.v gercekten bir koseye atılmak cok kotu. Hatta benim k. V foto kolaj yapardı benim esimi. Gorumcemi. Eltimi ve kaynımı. Profile koyar birtek beni koymazdı ben diyince de seni unuttum derdi. Yasamadan anlayamassınz.
Ben beni sevmeyen insana değer vermem eşimin verdiği değer bana yeter bundan önce o mu vardı onun sevgisine ihtiyacım mı vardı? Bu kadar İnce düşünmek sizi yorar yıpratır.. hep derim; saygıda mecburiyet, sevgide özgürlük..
sevenin de sevmeyenin de yolu açık olsun derdim
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X