Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tartışma nerden nereye gelmiş kendinizi çok saçma bir duruma sokmuşsunuz ikinizinde bir açilacaği varmış birbirinize.. çok seviyesizce olmus. Ayrıca eşiniz gitmeyiz gelmeyiz dediği halde size yetmeyen ne? Gidip annesinin evinimi dağıtsaydı?

Eşiniz konuyu detaylıca dinlemeden zaten sizinle beraber evi terketmiş. Artık gitmeyiz de demiş. Eşinize niye yüklendiniz? Başka ne yapabilirdi? Eltiler arasında geçimsizlik çekememezlik olur zaten. Mesaj atmanıza anlam veremedim. Bir de kavga anında kendi ailesini devreye sokup evi terkedenleri anlamıyorum. Ev eşinizle ortak yaşama alanınız, aileler devreye girince iş daha da kötü olur. Siz yaşadıklarınızı sonra unutabilirsiniz ama aileler unutmaz. Çok fevri davranmışsınız.

Bir kere senin eşinin hiçbir açıklama bile dinlemeden seninle evinize donmesi bile onlara büyük bir cevaptır bence senin yanında olduğunu sana değer verdiğini gösterir her erkek bunu yapmaz.bence sen dolmussun geçmişte yaşadıklarını içinde biriktirmissin ve patlamissin ama yanlış olmuş eşinle kendi huzurunu ne bozuyirsun üçüncü şahıslar için keşke yapmmasaysin sessiZ kalman lazmdi eve gelince bak iş buyukua işte zaten evi terketmen başlı başına hata ...

herseyı mahfetmıssınız. okadar bırbırıne karıstırmıssınız kı, kvalıdenıze cok cok buyuk bır koz vermıssınız.

eltı engellemek te haklı. bende sahıt olsam alınanlara hedıyelerım hakkında konusan eltıme, bende aynını yapardım. kıskanmıssınız ona yapılanları. hayır anlamıyorum, bır bındallı eksık olunca ne oluyor?

bıdahakıne cafe ye gıtmıcem pastam senden olsun sende kutlayalım desen, o zaten kem kum eder bır bahane bulurdu. bırbırınıze bılenıp ufak bır kıvılcımda alev almıssınız. hele o msj.......

Lafı nerden nereye getirdi demişsiniz de elti meselesini ilk açan siz olmuşsunuz. Siz konuyu açınca istemediğiniz şeyler de duyarsınız elbette.

Doğumgününüzü kutlamamalarına kırgınsanız, siz de onların özel günlerini kutlamazsınız olur biter. İlla dile getirmek istiyorsanız da araya başkalarını karıştırmayın.

Gerçekten bunları yaptınız mı ciddimisiniz. Kaç yaşındasınız. Ergenlikten daha çıkamamışsınız. Kaynananızla yaptığınız tartışma aşırı gereksiz. Çocuk gibi ağlayıp ben gidicem demeniz aşırı iğreti, birde bana sahip çık erkek ol demeniz siz zaten yeterince herkesin yerine yapacağınızı yapmışsınız
eşinize bişey bırakmamışsınız. Birde anne babanıza anlatmanız🤦‍♀️ bence belediye anonsuda verin. Birde bmw niz varmış öğrenmiş olduk. Ama onu büyük harflerle yazsaydın daha iyiydi. Gözden kaçıran olur okurken 😁😁

Esın zaten cıkmıs gıtmıs oöayı tam anlamadan sızın arkanızda durmus gıtmeyız gelmeyızde demıs daha ne yapsın adam boyle sacma bır tartısmaya. Dogum gununuzu kutlamaları okadar onemlıyse sızde onlarınkını kutlamasaydınız. Bızımkınıde kımse kutlamıyor bızde onlarınkını bunda takıkacak bısey yok. Eltı konusuna gelmeseydınız keske kıslanc durumuna dusmussun. Bıde kına yaksın lafı agır olmus

Merhaba arkadaşlar öncesinde konu açmıştım buraya okuyanlar bilir.Bugun babalar günüydü kayınvalidem eşime babama pijama takımı al akşam bizde olun demiş whatsabndan okudum eşim bunu bana demedi ne alsak babama pijama takımina ihtiyacı var aslında filan diye numara yaptı bende masus gömlek alalım dedim illa takım diye tutturdu neyse aldık akşama doğru kayinvalideme gittik 3 sene oldu bir kez benim doğum günümü kutlamadilar aramadilar buna rağmen ben yine her özel günlerinde hediyelerle gittim çok gücüme gitti bişey demedim bugün kayınvalidem pasta yapmış bende bu seneki doğum günümde bende pasta bekliyorum bana da biseyler yaparsınız artık 3 senedir kutlamadiniz kırıldım size dedim elinde kesme tahtasiyla afedersiniz arkama doğru 4.5 kez hızlı vurarak sen bizi çağırdın mi kafelerde gezdin demeye basladi bende çağırmayla mi gelinir dedim alakasız bı şekilde sen bmwlerde gezdin dedi eşimin bmwsi vardı onu kastediyo bende gezdimde noldu bana gelince bindalliyi ondan bundan aldın şimdi eltiye gelince herseyini alıyorsun dedim ona abiyesini de alırım bindallisina da alırım herşeyin en iyisini yaparım oğlum calismiyo en iyilerinide yapcam dedi o sevgiliyken surekli evimize geldi kendini sevdirdi abiyesine bindallisina göz mü diktin dedi bende ne göz dikcem olayı nerden nereye getirdin düzgün konuş benimle dedim sana 3 salon tuttum dedi nişanı kendi isteğiyle zar zor yaptık ben hiç istemedim masraf olmasın dedigim halde.Kaynimla eşim disardaydi arabaya bakmaya gitmislerdi.eve geldiler bende çantamı aldım yürü gidiyoruz demeye kalmadan kaynima eltisine abiye bindallı aldık zoruna gitmiş demeye başladı çok kötü oldum agladim annen lafları nerden nereye getirdi bak ben öyle bişey demedim dedim kaynima kapıya durdu gitmeyin diye aile arasında yaşanır ne olursa aramızda kalır dedi eşim kızdı çekil diye çıktık çok agladim arabadada eşim orda yine bişey demedi sesini çıkartmadı annesine çok gücüme gitti eve geldik ağlıyorum tabi eşim artik gitmeyiz gelmeyiz dedi bende bu kadar kolay mı dedim o kadar laf duyuyorum hep susuyorum bir değil iki değil.Evde eşimle tartıştık baktım yatiyo salonda bişey yok gibi erkek ol beni ezdirme dedim ortada hep suçlu ben ölüyorum dedim sonra orta sehpayi paramparça etti kırdı kaynima msj attım annen benim evde huzurumu bırakmadı Allah'ta onun huzurunu birakmasin kına yaksın dedim engelledim hepsini daha sonra eltime herşeyi anlattım yaşadıklarımı beni yanlış anlatırlar diye baktım o da beni engellemiş evden çektim çıktim annemlere geldim babamlara anlattım durumları çok canım sıkıldı çocuğum da yok sizce ne yapmalıyım
Bindalli abiye sizin evinizdeki huzurunuzdan daha önemli demekki aylar geçmiş bunlar düğün zamanı olan küçük ayrıntılar oldu bitti hala takılıp kalmışsin kocan seni seviyor belli elinden tutup eve getirmiş daha ne yapsın adam anlamadım annesi sonuçta atamaz atıp etmişsiniz birde o sizi alıp eve gelmiş sen adamı bırakıp annene gtmissin çok gereksiz değilmi bu tartışma sen evinin huzuruna bak eltine ne yaparsa yapsın bunu dillendirme belki ilerde o elti kötü çıkacak seni anlifaklar ama bu tavirla kimse sana hak vermez esin hakkaniyetli adammis elinden tutup geturmis evune ama herseyi mahfetmissin

Merhaba arkadaşlar öncesinde konu açmıştım buraya okuyanlar bilir.Bugun babalar günüydü kayınvalidem eşime babama pijama takımı al akşam bizde olun demiş whatsabndan okudum eşim bunu bana demedi ne alsak babama pijama takımina ihtiyacı var aslında filan diye numara yaptı bende masus gömlek alalım dedim illa takım diye tutturdu neyse aldık akşama doğru kayinvalideme gittik 3 sene oldu bir kez benim doğum günümü kutlamadilar aramadilar buna rağmen ben yine her özel günlerinde hediyelerle gittim çok gücüme gitti bişey demedim bugün kayınvalidem pasta yapmış bende bu seneki doğum günümde bende pasta bekliyorum bana da biseyler yaparsınız artık 3 senedir kutlamadiniz kırıldım size dedim elinde kesme tahtasiyla afedersiniz arkama doğru 4.5 kez hızlı vurarak sen bizi çağırdın mi kafelerde gezdin demeye basladi bende çağırmayla mi gelinir dedim alakasız bı şekilde sen bmwlerde gezdin dedi eşimin bmwsi vardı onu kastediyo bende gezdimde noldu bana gelince bindalliyi ondan bundan aldın şimdi eltiye gelince herseyini alıyorsun dedim ona abiyesini de alırım bindallisina da alırım herşeyin en iyisini yaparım oğlum calismiyo en iyilerinide yapcam dedi o sevgiliyken surekli evimize geldi kendini sevdirdi abiyesine bindallisina göz mü diktin dedi bende ne göz dikcem olayı nerden nereye getirdin düzgün konuş benimle dedim sana 3 salon tuttum dedi nişanı kendi isteğiyle zar zor yaptık ben hiç istemedim masraf olmasın dedigim halde.Kaynimla eşim disardaydi arabaya bakmaya gitmislerdi.eve geldiler bende çantamı aldım yürü gidiyoruz demeye kalmadan kaynima eltisine abiye bindallı aldık zoruna gitmiş demeye başladı çok kötü oldum agladim annen lafları nerden nereye getirdi bak ben öyle bişey demedim dedim kaynima kapıya durdu gitmeyin diye aile arasında yaşanır ne olursa aramızda kalır dedi eşim kızdı çekil diye çıktık çok agladim arabadada eşim orda yine bişey demedi sesini çıkartmadı annesine çok gücüme gitti eve geldik ağlıyorum tabi eşim artik gitmeyiz gelmeyiz dedi bende bu kadar kolay mı dedim o kadar laf duyuyorum hep susuyorum bir değil iki değil.Evde eşimle tartıştık baktım yatiyo salonda bişey yok gibi erkek ol beni ezdirme dedim ortada hep suçlu ben ölüyorum dedim sonra orta sehpayi paramparça etti kırdı kaynima msj attım annen benim evde huzurumu bırakmadı Allah'ta onun huzurunu birakmasin kına yaksın dedim engelledim hepsini daha sonra eltime herşeyi anlattım yaşadıklarımı beni yanlış anlatırlar diye baktım o da beni engellemiş evden çektim çıktim annemlere geldim babamlara anlattım durumları çok canım sıkıldı çocuğum da yok sizce ne yapmalıyım
Ben ne okudum? Allah ım ne okudu bu gözlerim

Kendi huzurunuzu kendiniz kaçırmışsınız kusura bakmayın..Eşiniz de sizin ağladığınızı görünce adam kapıdan sizi alıp çıkmış, bu size yetmemiş evde de devam etmişsiniz, bu da yetmemiş anne evine gelmişsiniz ne yapayım diyorsunuz?
Ortalığı siz daha fazla karıştırdınız farkında mısınız?

Benim anlamadığım elti neden araya sokuluyor size olmadı diye ona da mı olmasın ki bindallıyı niye aile alıyor eşiniz alsaydı ya. Hem kusura bakmayın lafları sokup ortaya eltıyi atıp sonra ben bir şey demedim annen dedi demekte yani iyi cesaret . Kv değilde huzurunuzu kendiniz bozmuşsunuz. Bir şey yaparkende gönlünüzden geçiyorsa yapın karşılık bekleyecekseniz yapmayın. Bu arada erkek ol beni ezdirme vs de saçma kendinizi bu kadar eziklemeyin ilk siz kendinizi koruyun
Ben de bunu anlamıyorum. ben bunları bunları yaptım ama onlar yapmadı. Fakat ben Yine de hediyemi aldım gittim... alma, gitme. Hem yapıp yapıp hem de karşılığını görmeyince bozuluyorlar. Komik geliyor bana ya. Kimse silah zoruyla yaptırmıyor yani

Valla benim kaynanamda övüp duruyor eltimi. Hiiç üzerime alınmıyorum.Allah razı olsun Allah önünde bulundursun diyorum yetiyor. Sizin hatanız beraber oturmak . Kayniniz ozamanlar bekar degilmiydi otursaydı anasıyla. ben bilerek uzağa taşındım zaten nişan zamanı az çok anlamıştım neyin ne olduğunu . Başlarda gerilmiştik ama sonra dedim 4 atanın hakkı bir kadin zaten yalnız .Her gittiğimde saygı da hürmette kusur yapmıyorum. Ben iyi olunca o da iyi oluyor . Eğer eşiniz sizin yaptığınız fedakarliklarin farkındaysa ve artik cabaliyorsa gecmiste size yasattiklari icin eşinizle aranızı bozmayın.Bende evlendiğimde 2. Ayında borcu olduğunu ogrendim benim için büyük şoktu. Ailesi de kızdı bağırdı ama kimse eline cebine atmadı. En son ben hamile kalınca istedik Annesi bi miktar verdi .Ama bileziklerimi 1 kere olsun eşim istemedi hoş küçük altinlarimi yemişti ama orası ayrı 🤣 Malin mulkun hicbir kiymeti yok inan .Tamam gecim derdine dusup huzursuzluk oluyor ama eslerin anlayisi cok onemli.birde k.v niz dul buyuttuyse hiç bir oğlu tamamen rest cekemez. Önemli olan şu saatten sonra borç yapmaması sana verdiği sözler için çabalaması ve bunları yerine getiriyor olması madem severek evlendiniz bir şeyler hala düzelebilir. oyleyse esinle arani bozma kimseylede görüşmek zorunda değilsin çıkın baska eve yeni gelinde 3 sene otursun da bi görelim . Ozaman ak kara ortaya çıkar:)

Hiç de dört gözle beklemem emin olun

iste en buyuk sorununuz bu egonuz. kendinizi asiri onemli gormeniz. kendinizi saydirma sevdaniz.

hem nisanlilik boyunca hic bir sey yapmadi yaziyorsunuz kv.ye hem nişan salonunu bile siz degil o tutmuş. siz ne yaptiniz ki ondan beklentiniz ne? altinlarinizi versiyseniz kocaniza vermissiniz, annesine mi verdi? annesinin borcu muydu bunu hic yazmamissiniz.

Sizde ilk gelin olduğunuz zamanlar, nişandı, kınaydı bu konularda sözünüzü dinletmeyi bilseydiniz istediğinizi yaptırıp, istediğinizi yaptırmasaydınız şu an sen bana bunu yaptın ama bunu yapmadın konusunu tartışmazdınız. Şöyle ilk başlarda her şeye göz yumup, ses çıkartmayıp evlenince de aslan kesiliyorsunuz ya ama şunu yapmadılar, ama bunu yapmadılar diye şaşıyorum doğrusu. Yaptırsaydınız ? Yapmazlarsa evlenmeseydiniz yani madem içinize oturacak, böyle kinleneceksiniz yaptırsaydınız istediklerinizi, şimdi eltiniz pasif kalmamış istediklerini yaptırıyor diye neden kendinizi onla kıyaslıyorsunuz? Ayrıca eltinize anlatmanız da çok saçma olmuş o sizi yanlış bilse ne olur bilmese ne olur? Nasıl istiyorsa öyle bilsin kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. Son olarak kayınvalide kişisi sizi ayırıp eltinizi kayırıyorsa bir daha evine gitmez, mesafe koyarsınız bu kadar basit mahalle kavgası gibi karşılıklı ağız dalaşı çok çirkin. Zaten eşiniz de sizi alıp çıkmış ordan bir daha adamla evde kavga edip onunla aranızı açmanız da ayrı saçmalık. Eşinizden özür dileyip aranızı düzeltin. Bence biraz daha olgun davranmaya çalışın yaşınız kaçtı?

3 yıldır doğum gününüzün kutlanmaması hata, sizin de ısrarla özel günlerde kutlamaya gitmeniz daha büyük bir hata. Ya gitmeyeceksiniz ya da hiç birşey yokmuş gibi oraya gidiyorsanız bilenip arada laf sokmayacaksınız.
Konuyu eltiye hiç alakası yokken siz getirmişsiniz ve tam olarak inkar ettiğiniz şeyleri söylemişsiniz. Belliki ona yapılanları kıskanıyorsunuz.

Eşiniz sizi almış getirmiş, görüşmeyiz gidip gelmeyiz demiş. Daha ne yapsın bu adam? Gidip boğazlarına mı yapışsın?

Herkesi karıştırıp annenize gitmişsiniz. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın, yoksa 1 ay sonra konu açarsınız “kocam hala almaya gelmedi” diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X