Kayınvalidemle tartıştım

nortgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
88
37
88
Merhaba arkadaslar bir süreligine k.v kalıyoruz.bir kac gundur kayinvalidemde ucuk vardı ve bugun 3 aylik bebeğimi öperken gorunce Sinirlerim bozuldu ve o an Dudaginda ucuk mu vardı diyince evet ece bir kac gune dedi bende ucuk varken bebegi opmesinin tehlikeli olduğunu ona bulaşıp hasta edebileceginden bahsederken o an kayinpederde evet hanım bu halde öpme derken,ani bir cıkısla o benim torunum kimse karısamaz dedi.Benimde cocugum illaki onu düşünüyorum da soyluyorum diyince öperim karısamazsinlar afralar tafralar hasta olsa üzülürüm üzülüruz degil mi desemde b ir ton laf söyledi bende kendimi tutamadim. Odayi terkettim yatak odasina gectim. Bu ardaa bana beddua etti (Allah seni kahretsin!) Yerimde olsaniz naparsiniz ve soyle bir durum var onunla kankam mıs gibi samimi olan bir insanım her an yardım eden,gezen tozan,fikir alan,gecelere kadar muhabbet eden. Ben bu kadar samimiyken düşman gibi tavır takınması sizce ne madar sağlıklı yerimde olsanız napardiniz??

Yerinizde olsam çocuğumu alır o evi terkederdim.Koskocaman kadına sizin söylemenize bile gerek yok,kendisinin düşünüp bebekten uzak durması gerekirdi.Ne kadar bencilce bir davranış.Torunuda olsa kafasına göre öpemez dudağında uçuk varken.Sonuna kadar haklısınız tavrınızda.

Elimden gelse terk edicem evet ama suan icin bir müddet beraber yasiycaz yani ben eşyalarımı düzenleyip evi mi oturucak duruma getirinceye kadar ilk aylar yardımı dokunur dedik büyüklerimizin durum bu :)

O beddua da nedir öyle?? Rengini belli etmiş cadaloz.. yarın sirinlikler yapıp ayıbını örtmeye çalışacak.. sende fırsat bu fırsat kankalik sıfatını siler; kaynana tavrını koyarsin ortaya.. Bundan sonra çıkmasın tepelere mepelere..

Demek ki samimi olmamak gerekiyomus. Mesafe her zaman iyidir. Ayrica beddua ne alaka. Hem agzindaki yarayi bulastir bide üste cik. Bence kendi evinize cikin durum müsaitse.
Kesinlikle samimi olmak hiç te iyi bir durum değil sanki karşısında ki torununun Annesi değil, dış kapının dış mandalı

Tamam işte onada okutun.. ikimizinde amacı onun zarar görmemesi gerektiğini düşünüyorum deyin..

Uçuklu, uçuksuz hiç farketmez kimseye bebeğimi neredeyse hiç öptürmedim.eşim de bir ara uçuk çıktı öptürmeyi bırak dokundurmadım bile.ingilteredeki uçuklu annenin öpmesi ile ölen bebek haberinden sonra eşim de bana hak verdi.haklısınız ama kayınvalideyle bu kadar samimi olmaya ne gerek vardı?

Nankor bile dedi Ya Allah aşkına sana bana yardım etmiyorsun boylesin söylesin diyen mi oldu resmen içinden canavar çıkardı seviyesizlik diz boyu cok doluyum...

Hic bir zaman kötü olmadım ki kimseye karşı oda esimi doguran kadın sonucta iyi olmam gerektiği icin iyi oldum ama samimi olmamaliydim haklısınız

Aaah nedir bu kaynananlardan çektiklerimiz anacığım sen iyi yaptın odayı terk etmeyle haklısın tabi yanlış birşey demediysen anlattığına göre abartmış kaynanan ama malesef buda bir gerçek ne yapar ne ederler kendilerini haklı çıkarırlar bu kaynanalar benden söylemesi

Canim senin dustugun hataya ben de dustum. Kanka gibi cok samimi okdum kv le. Goren bunlar ana kiz der. Ama biseye siniri bozulsun beddua eder ve asla haksiz oldugunu kabul etmez. Insanin kafasini taslara vurasi gelir. Ucuklu bir insan birak bebegi normal bir insani bile opmemesi gerekir. Kendi de biliyor aslinda yanlisinin haksizligi kabullenemiyor. Hic samimi olm bundan sonra cocugu da tek birakma ucugu gecene kadar. Ne kadar dusuncesiz insanlar var ya.. En azindn gecici bir durum.

Reactions: anu
Ayrıca bebeğimi alır hemen kendi evime giderdim anlasın tavrınızın büyüklüğünü eşiniz napyordu bu arada
Eşim diger odadaydi ben kalkıp kapıyı carptigimda noluyor sakin ol felan dedi durumu anlamadan once çocuğun yaninda niye bagiriyorsunuz felan diyerek k.v yanina gecti içerde konustular muhtemelen kızdı çünkü eşim benim her zaman destekcim oldu ezdirmez yani gelip yanima sakinlestirdi telefonu al muzik felan dinle sakinles oglumuzu ben oyalarim dedi kapimi örttü çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…