Cok haklısın zaten iyi olan hic bir zaman yaranamaz degil miIşte kanka olmayacaktin
Elimden gelse terk edicem evet ama suan icin bir müddet beraber yasiycaz yani ben eşyalarımı düzenleyip evi mi oturucak duruma getirinceye kadar ilk aylar yardımı dokunur dedik büyüklerimizin durum bu :)Yerinizde olsam çocuğumu alır o evi terkederdim.Koskocaman kadına sizin söylemenize bile gerek yok,kendisinin düşünüp bebekten uzak durması gerekirdi.Ne kadar bencilce bir davranış.Torunuda olsa kafasına göre öpemez dudağında uçuk varken.Sonuna kadar haklısınız tavrınızda.
Bende zaten bu haberi okuduğum icin kaynar sular döküldü başımdan onu öperken gördüğümdeDaha geçen aylarda ingilterede bir kadın uçuklu dudağıyla bebeğini öptüğü için kaybetti.. Bu haberi bulup okutun kendisine..
Kesinlikle samimi olmak hiç te iyi bir durum değil sanki karşısında ki torununun Annesi değil, dış kapının dış mandalıDemek ki samimi olmamak gerekiyomus. Mesafe her zaman iyidir. Ayrica beddua ne alaka. Hem agzindaki yarayi bulastir bide üste cik. Bence kendi evinize cikin durum müsaitse.
Nankor bile dedi Ya Allah aşkına sana bana yardım etmiyorsun boylesin söylesin diyen mi oldu resmen içinden canavar çıkardı seviyesizlik diz boyu cok doluyum...O beddua da nedir öyle?? Rengini belli etmiş cadaloz.. yarın sirinlikler yapıp ayıbını örtmeye çalışacak.. sende fırsat bu fırsat kankalik sıfatını siler; kaynana tavrını koyarsin ortaya.. Bundan sonra çıkmasın tepelere mepelere..
Hic bir zaman kötü olmadım ki kimseye karşı oda esimi doguran kadın sonucta iyi olmam gerektiği icin iyi oldum ama samimi olmamaliydim haklısınızUçuklu, uçuksuz hiç farketmez kimseye bebeğimi neredeyse hiç öptürmedim.eşim de bir ara uçuk çıktı öptürmeyi bırak dokundurmadım bile.ingilteredeki uçuklu annenin öpmesi ile ölen bebek haberinden sonra eşim de bana hak verdi.haklısınız ama kayınvalideyle bu kadar samimi olmaya ne gerek vardı?
Eşim diger odadaydi ben kalkıp kapıyı carptigimda noluyor sakin ol felan dedi durumu anlamadan once çocuğun yaninda niye bagiriyorsunuz felan diyerek k.v yanina gecti içerde konustular muhtemelen kızdı çünkü eşim benim her zaman destekcim oldu ezdirmez yani gelip yanima sakinlestirdi telefonu al muzik felan dinle sakinles oglumuzu ben oyalarim dedi kapimi örttü çıktıAyrıca bebeğimi alır hemen kendi evime giderdim anlasın tavrınızın büyüklüğünü eşiniz napyordu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?