Niye orda kalıyorsunuzEşim diger odadaydi ben kalkıp kapıyı carptigimda noluyor sakin ol felan dedi durumu anlamadan once çocuğun yaninda niye bagiriyorsunuz felan diyerek k.v yanina gecti içerde konustular muhtemelen kızdı çünkü eşim benim her zaman destekcim oldu ezdirmez yani gelip yanima sakinlestirdi telefonu al muzik felan dinle sakinles oglumuzu ben oyalarim dedi kapimi örttü çıktı
Ah canım ah beni anlıyorsun suan en iyi sekilde. Dedigin gibi mikroplumuyum ben felan triplere girdi ucuk sonucta virus mikrop bunu anlamayacak kadar cahil birimisn sen yok yok zaten cocugu kolay kolay vermem eline kalbimi tuzla bz etti o kadar sinir oldum ki anlatamamCanim senin dustugun hataya ben de dustum. Kanka gibi cok samimi okdum kv le. Goren bunlar ana kiz der. Ama biseye siniri bozulsun beddua eder ve asla haksiz oldugunu kabul etmez. Insanin kafasini taslara vurasi gelir. Ucuklu bir insan birak bebegi normal bir insani bile opmemesi gerekir. Kendi de biliyor aslinda yanlisinin haksizligi kabullenemiyor. Hic samimi olm bundan sonra cocugu da tek birakma ucugu gecene kadar. Ne kadar dusuncesiz insanlar var ya.. En azindn gecici bir durum.
Hamileyken yazligimiza taşındık esimle daha sonra yapamayacagimiza karar vererek tekrar geri evimize döndük benim son ayimdi k.v kızım son ayın is yapamzsin zaten bizde kalin çocuk biraz buyuyenee kadar dedi vende yardimlari olur diye tamam dedim esyalar evin ortasında ciksam temizlesem vaktim hoc yok bebekle ilgileniyorum.biraz zamana ihtiyacım var bu yüZdenNiye orda kalıyorsunuz
Merhaba, kayınvalidenizle tartışmanızdan ziyade (ki ben olsam daha kötü tepki verirdim) uçuklu dudağı ile bebeği öpmesine taktım. Geçenlerde internette bir haber vardı bilmem okudunuz mu. http://www.milliyet.com.tr/bebegini-operek-oldurdu--pembenar-galeri-bebek-2156651/ Bu haberi açın ve tüm aile bireylerine okutun derim.
Zaten bu haberi bildigim icin cok sinirlendim birde gayet relax bir sekilde ben söylerken beni takmiyormus gibi tavirlar insanlar neden nicin böyle ger ekten mesafe şart cok iyi anladım bunuMerhaba, kayınvalidenizle tartışmanızdan ziyade (ki ben olsam daha kötü tepki verirdim) uçuklu dudağı ile bebeği öpmesine taktım. Geçenlerde internette bir haber vardı bilmem okudunuz mu. http://www.milliyet.com.tr/bebegini-operek-oldurdu--pembenar-galeri-bebek-2156651/ Bu haberi açın ve tüm aile bireylerine okutun derim.
Zaten esime ve Kayinpederime bedduayla ilgili olark kahrolsam nolucak parti mi yapicak arkamdan,torunum torunum diyor ama torununun Annesine saygı si yok vs cumleler kurarak üzuntümü dile getirdim. Su saatten sonra zaten eskisi gibi samimi olmam olamam cirkeflesti Çünkü hadsiz olmasin insan 60 küsur yaşına girecek.Ama düşüncesiz sigara içip hemen ustune öptugunude,grip olmusum galiba diyip öptugunude gordum ve dudagindan optugunu bile sevgi bu sekil olmaz tüm bunlar beni bu süreçte dolmama sebep olan seyler oldu.Bende zaten opemezsin diyerek zıtlastım çünkü gercekten haketmisti yerimde baska biri olsa bırak tartışmayı belki uzun mühlet çocuğunu gostermezdi o derece sinir bir durum benimki siBen senin yerinde olsam şunu yapardım "Senin torununsa benim çocuğum, o hasta olsa senin üzüleceğinden bin kat üzülür içim yanar" der konuyu uzatmazdım. Hala laf söylemeye devam ediyorsa "seninle tartışmayacağım konu kapanmıştır" der çocuğumu alırdım kucağından.
"Kimse karışamaz" lafına da "ben annesiyim ben doğurdum ben haricinde kimse karışamaz kusura bakma" der lafı ağzına tıkardım...
Kayınvaliden yersiz ve terbiyesizce bir çıkış yapmış ve sana beddua okuduysa ve sen giderken bunu duyduysan ben geri döner "ne dedin duyamadım" derdim. Tekrar ederse de "bela döner dolaşır sahibini bulur, torununun annesine böyle bedduaları mı layık görüyorsun" der bi daha da konuşmazdım onunla...
En nefret ettiğim şey bedduadır ve kimseye bu konuda taviz vermem açıkçası.
Allah sana kolaylık versin ne diyeyim. İnşallah kayınvaliden ile daha uzun bir süre yaşamak durumunda kalmaz bir an önce kendi evinize taşınırsınız...
Unutulur değilde belki konu kapanır bir sekilde ama yaşananlar iz bırakıyor insanlarda kırmış olabilirim,kirgınımda ama benim çocuğumu bu kadar rahat sevmeyecek artık! 3 ayda Yasananlar p v kadar yardımcı olur bana ama su sergiledigi tavırlar zaten zor surec geciriyorum. Dogum yaptıktan 1 hata sonra iyilesmeni dort gözle bekliyorum ben neden diye sordugumda da ev isleri vs vs diyen kadın ki 40 m çıkmamış olmasına rağmen bana uyuman lazim dinlenmen lazim demesi gerekiyorkenya bu olay unutulur gider bence de,
sizin kendi evinize dönmeniz şart.
Unutulur değilde belki konu kapanır bir sekilde ama yaşananlar iz bırakıyor insanlarda kırmış olabilirim,kirgınımda ama benim çocuğumu bu kadar rahat sevmeyecek artık! 3 ayda Yasananlar p v kadar yardımcı olur bana ama su sergiledigi tavırlar zaten zor surec geciriyorum. Dogum yaptıktan 1 hata sonra iyilesmeni dort gözle bekliyorum ben neden diye sordugumda da ev isleri vs vs diyen kadın ki 40 m çıkmamış olmasına rağmen bana uyuman lazim dinlenmen lazim demesi gerekiyorken
Benimkide yardimci oluyordu ama bana yardımcı olmasi onun bu kadar rahat olması gerektigi anlamina gelmiyor degil mi. Dudagindan bile o öperken kac kere gordum bunlar bende zaten biriken seylerdi dun.gece ucuklu halde opunce ya bu ne dedim icimden bu kadarida olmaz.Söyledim kötü ben oldum kendisi demiyordur bende hata var niye boyle yaptim diye haklıdır çünkü hatasizdir..ama bak kv zaten geline yaranamaz ki, gelin de kv ye. çünkü kadında dürtüsel olarak evin hanımı olma isteği vardır.
bak benim kv geldi doğumdan sonra bir ay bana çok iyi baktı, sonra ben işe başlayınca da geldi oğluma gözü gibi baktı.
ne oldu dersin, ufak tefek tartışmalar, kırgınlıklar. illa ki oldu.
bazılarında ben, bazılarında o hatalı, çünkü aynı evde iki kadın olmuyor.
ben kv yi elbette bu konuda çok hatalı gördüm, ama açıkçası o haberi okumamış olsaydım uçuğun bu kadar tehlikeli olduğunu ben de bilmiyordum.
Merhaba arkadaslar bir süreligine k.v kalıyoruz.bir kac gundur kayinvalidemde ucuk vardı ve bugun 3 aylik bebeğimi öperken gorunce Sinirlerim bozuldu ve o an Dudaginda ucuk mu vardı diyince evet ece bir kac gune dedi bende ucuk varken bebegi opmesinin tehlikeli olduğunu ona bulaşıp hasta edebileceginden bahsederken o an kayinpederde evet hanım bu halde öpme derken,ani bir cıkısla o benim torunum kimse karısamaz dedi.Benimde cocugum illaki onu düşünüyorum da soyluyorum diyince öperim karısamazsinlar afralar tafralar hasta olsa üzülürüm üzülüruz degil mi desemde b ir ton laf söyledi bende kendimi tutamadim. Odayi terkettim yatak odasina gectim. Bu ardaa bana beddua etti (Allah seni kahretsin!) Yerimde olsaniz naparsiniz ve soyle bir durum var onunla kankam mıs gibi samimi olan bir insanım her an yardım eden,gezen tozan,fikir alan,gecelere kadar muhabbet eden. Ben bu kadar samimiyken düşman gibi tavır takınması sizce ne madar sağlıklı yerimde olsanız napardiniz??
Bitti zaten icimde ki samimi icten duygular. Ben kendi evladimla ilgili u orum yapamayacaksam niye Anneyim boyle sacmalik mi var.Nankör bile oldum olay sadece o halde opmemesini istemem diİçindeki bütün kini kusmuş bu vesileyle. Samimiyeti azalt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?