Kayınvalidemle tartıştım

Niye orda kalıyorsunuz

Ah canım ah beni anlıyorsun suan en iyi sekilde. Dedigin gibi mikroplumuyum ben felan triplere girdi ucuk sonucta virus mikrop bunu anlamayacak kadar cahil birimisn sen yok yok zaten cocugu kolay kolay vermem eline kalbimi tuzla bz etti o kadar sinir oldum ki anlatamam
Niye orda kalıyorsunuz
Hamileyken yazligimiza taşındık esimle daha sonra yapamayacagimiza karar vererek tekrar geri evimize döndük benim son ayimdi k.v kızım son ayın is yapamzsin zaten bizde kalin çocuk biraz buyuyenee kadar dedi vende yardimlari olur diye tamam dedim esyalar evin ortasında ciksam temizlesem vaktim hoc yok bebekle ilgileniyorum.biraz zamana ihtiyacım var bu yüZden

Ahhhh canım yaaa benim kp de 10 günlük bebeğimi ağzından öptü Delirdim ama kimse seni iplemiyo torunları ya her türlü hakkı kendilerinde görüyorlar sanki onlar dogurmusta biz evlatlık almışız

bela okumasi cok cirkin olmus kanka gibi olma mesafe koy hatasini anlasin ki bence zaten anlamis kp ve sen ayni lafi diyince suclu oldugunu bilip ustr cikmak icin birden saldirgan olmus bence ama kac yasinda kadin ayip ya

Ya niye boyle bunlar! Ya en iyisinde bile var şu sacma sapan tavırlar.
Mumla arayacaklari gelinler bulup ,bunayanlari camdan atasim geliyo

Keske kanka olmasaydın. Ben gelin kaynana ilişkilerinde hep mesafeden yanayım. K.validemle asla cok samimi olmam olamam. Çünkü o samimiyetle insanın ağzından bazı kelimeler kolayca çıkabiliyor sizin durumda oldugu gibi. Bence eskisi gibi olmayın ve aranıza mesafe koyun.

Ben senin yerinde olsam şunu yapardım "Senin torununsa benim çocuğum, o hasta olsa senin üzüleceğinden bin kat üzülür içim yanar" der konuyu uzatmazdım. Hala laf söylemeye devam ediyorsa "seninle tartışmayacağım konu kapanmıştır" der çocuğumu alırdım kucağından.
"Kimse karışamaz" lafına da "ben annesiyim ben doğurdum ben haricinde kimse karışamaz kusura bakma" der lafı ağzına tıkardım...

Kayınvaliden yersiz ve terbiyesizce bir çıkış yapmış ve sana beddua okuduysa ve sen giderken bunu duyduysan ben geri döner "ne dedin duyamadım" derdim. Tekrar ederse de "bela döner dolaşır sahibini bulur, torununun annesine böyle bedduaları mı layık görüyorsun" der bi daha da konuşmazdım onunla...

En nefret ettiğim şey bedduadır ve kimseye bu konuda taviz vermem açıkçası.

Allah sana kolaylık versin ne diyeyim. İnşallah kayınvaliden ile daha uzun bir süre yaşamak durumunda kalmaz bir an önce kendi evinize taşınırsınız...

ya bu olay unutulur gider bence de,
sizin kendi evinize dönmeniz şart.

Zaten bu haberi bildigim icin cok sinirlendim birde gayet relax bir sekilde ben söylerken beni takmiyormus gibi tavirlar insanlar neden nicin böyle ger ekten mesafe şart cok iyi anladım bunu

Zaten esime ve Kayinpederime bedduayla ilgili olark kahrolsam nolucak parti mi yapicak arkamdan,torunum torunum diyor ama torununun Annesine saygı si yok vs cumleler kurarak üzuntümü dile getirdim. Su saatten sonra zaten eskisi gibi samimi olmam olamam cirkeflesti Çünkü hadsiz olmasin insan 60 küsur yaşına girecek.Ama düşüncesiz sigara içip hemen ustune öptugunude,grip olmusum galiba diyip öptugunude gordum ve dudagindan optugunu bile sevgi bu sekil olmaz tüm bunlar beni bu süreçte dolmama sebep olan seyler oldu.Bende zaten opemezsin diyerek zıtlastım çünkü gercekten haketmisti yerimde baska biri olsa bırak tartışmayı belki uzun mühlet çocuğunu gostermezdi o derece sinir bir durum benimki si

e evinde yaşıyorsanız altan alacaksınız bu saatten sonra

ya bu olay unutulur gider bence de,
sizin kendi evinize dönmeniz şart.
Unutulur değilde belki konu kapanır bir sekilde ama yaşananlar iz bırakıyor insanlarda kırmış olabilirim,kirgınımda ama benim çocuğumu bu kadar rahat sevmeyecek artık! 3 ayda Yasananlar p v kadar yardımcı olur bana ama su sergiledigi tavırlar zaten zor surec geciriyorum. Dogum yaptıktan 1 hata sonra iyilesmeni dort gözle bekliyorum ben neden diye sordugumda da ev isleri vs vs diyen kadın ki 40 m çıkmamış olmasına rağmen bana uyuman lazim dinlenmen lazim demesi gerekiyorken

ama bak kv zaten geline yaranamaz ki, gelin de kv ye. çünkü kadında dürtüsel olarak evin hanımı olma isteği vardır.

bak benim kv geldi doğumdan sonra bir ay bana çok iyi baktı, sonra ben işe başlayınca da geldi oğluma gözü gibi baktı.

ne oldu dersin, ufak tefek tartışmalar, kırgınlıklar. illa ki oldu.
bazılarında ben, bazılarında o hatalı, çünkü aynı evde iki kadın olmuyor.

ben kv yi elbette bu konuda çok hatalı gördüm, ama açıkçası o haberi okumamış olsaydım uçuğun bu kadar tehlikeli olduğunu ben de bilmiyordum.

Benimkide yardimci oluyordu ama bana yardımcı olmasi onun bu kadar rahat olması gerektigi anlamina gelmiyor degil mi. Dudagindan bile o öperken kac kere gordum bunlar bende zaten biriken seylerdi dun.gece ucuklu halde opunce ya bu ne dedim icimden bu kadarida olmaz.Söyledim kötü ben oldum kendisi demiyordur bende hata var niye boyle yaptim diye haklıdır çünkü hatasizdir..

İşte zaten sorun orada o kankalığı sağladınız ona
Allah kahretsin demiş çokmu ?
Herzaman mesafeli olmanız lazım yoksa bu tür laflar çok duyarsınız.
Sadece yüz ver yeter ki !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…