Kayınvalidemle tartıştım

oylede yapman gerekirdi canim..ben hep diyorumki bu dunyada bi iyiye bi kotu dusuyor ELin iyisi olmaz..bu yuzden samimiyet yerine mesafe en guzeli..cunku illaki biri digerini kullaniyor ve yaptigin tum iyilikler gozukmuyor o anda...sirtinda tasidigin zamanda gozukmuyor yani..

Aynen oyle canim akillandim ama bu saatten sonra 10 kere düşünücek bana konusmak icin yaklaşırken

Bu olayla artik araniza koymaniz gereken mesafeyi koyun. Internette o Kadar cok yazi var ki uzman pedagoglarca yazilmis. Onlari okuyun ve size yardimci olmalarini rica edin.

geçen gün facebook da vardı uçuklu birinin öpmesi sonucunda bir bebeğin tüm suratını uçuk kaplamış..içim sızladı... öptünde noldu geri zekalı... o benim torunum diye heyheyleneceğine torunun sağlığını azcık düşünsene.. sinirim zıpladı yine..

Allah korusun ağzını boğazını sarar uçuk. Karışamazsınlar beddua etmeler neir ya koy tavrını, al çocuğunu kucagindan indirme verme cadının eline terbiyesiz

Konuşmayın ve üzülmeyin de zaten değecek insan değil bence sadece siz saygı duyun o da insanlık namına

Aynısını benim kayonvalidem de yapmıştı. Nefret ediyorum bu tip insanlardan.

sınırı korumak lazım en basında.neyse bundan sonra öyle yaparsın bi de eve gidin en kısa zamanda bence

Bu olayla artik araniza koymaniz gereken mesafeyi koyun. Internette o Kadar cok yazi var ki uzman pedagoglarca yazilmis. Onlari okuyun ve size yardimci olmalarini rica edin.
Oyle yapiyoruk canim geldi az evvel goturdunuz mu bugun cocugu doktora Ben:Hayır
Neden
Ben:Yarin goturucez
Çay yaptim gel icerde icelim
Ben:siz icin ben daha sonra icerim. Ve yuzune bakmadan konustum kapıyı örttü gitti.

Aynısını benim kayonvalidem de yapmıştı. Nefret ediyorum bu tip insanlardan.
Cok sinir bozucu degil mi
Bebekken ucuklu biri tarafından opulen insanlarda ilerleyen yaslarda ucuk cikma ihtimali cok oluyormus o virüs bulasiyormus. ne kadar sinir bozucu ne kadr üzücü bir durum haklisin sende benim gibi

Konuşmayın ve üzülmeyin de zaten değecek insan değil bence sadece siz saygı duyun o da insanlık namına
canim geldi az evvel goturdunuz mu bugun cocugudoktora Ben:Hayır
Neden
Ben:siz icin ben daha sonra icerim. Ve yuzune bakmadan konustumkapıyı örttü gitti.

senin yazdıklarını okumuştum zaten canım, Allah huzur versin inşallah yuvanıza

ya kızlar bana da bir şey yazın lütfen, sağolsun konu sahibi cevapladı ama biraz fikre ihtiyacım var
mesela benim kv kendi ayaklarıyla oynayıp ya da kulağını karıştırıp ya da dişlerini peçeteyle temizleyip yıkamadan bebeğime sürüyor ellerini sevmek için
çıldırıyorum, bir kere sert uyardım kavga çıkıyordu neredeyse, fırça yedim
görümce falan tavır aldı bana aylardır
o kadar uyarmaya rağmen aynı şeyi yapıyor, o elleriyle biberonu yıkamaya yelteniyor
bana ne dersiniz

canim geldi az evvel goturdunuz mu bugun cocugudoktora Ben:Hayır
Neden
Ben:siz icin ben daha sonra icerim. Ve yuzune bakmadan konustumkapıyı örttü gitti.
Sabır diliyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…