oylede yapman gerekirdi canim..ben hep diyorumki bu dunyada bi iyiye bi kotu dusuyorAllah serlerinden korusun. Cok tehlikeliler gercekten. Benim psikoljimi düşünse bana bunları yapamazdı bütün gun bebeğime bakıyorum kimseyle gorusemiyorum 24 saat yanlarindayim ama ben Yaranamadim ayda yılda n ir gorussem benden iyisi olmazdı
Aynen oyle canim akillandim ama bu saatten sonra 10 kere düşünücek bana konusmak icin yaklaşırkenoylede yapman gerekirdi canim..ben hep diyorumki bu dunyada bi iyiye bi kotu dusuyorELin iyisi olmaz..bu yuzden samimiyet yerine mesafe en guzeli..cunku illaki biri digerini kullaniyor ve yaptigin tum iyilikler gozukmuyor o anda...sirtinda tasidigin zamanda gozukmuyor yani..
Konuşmayın ve üzülmeyin de zaten değecek insan değil bence sadece siz saygı duyun o da insanlık namınaMaalesef ki durum düşündüğünüz gibi icimden tek kelime konusmak yan yana gelmek gelmiyor ki suana kadar devamlı yan yanaydik kahveler, sohbetler tv izlemeler,fikir alışverişi yapmalar ikinci gun ve tek kelime dahi konusmadik
Oyle yapiyoruk canim geldi az evvel goturdunuz mu bugun cocugu doktora Ben:HayırBu olayla artik araniza koymaniz gereken mesafeyi koyun. Internette o Kadar cok yazi var ki uzman pedagoglarca yazilmis. Onlari okuyun ve size yardimci olmalarini rica edin.
Oyle yapicaz canim herkes haddini bise keske boyle sorunlar olmayacaksınırı korumak lazım en basında.neyse bundan sonra öyle yaparsın bi de eve gidin en kısa zamanda bence
Cok sinir bozucu degil miAynısını benim kayonvalidem de yapmıştı. Nefret ediyorum bu tip insanlardan.
canim geldi az evvel goturdunuz mu bugun cocugudoktora Ben:HayırKonuşmayın ve üzülmeyin de zaten değecek insan değil bence sadece siz saygı duyun o da insanlık namına
senin yazdıklarını okumuştum zaten canım, Allah huzur versin inşallah yuvanızaIzin verme sakın yuz verirsen herseye tamam olur dersen en ufacik durumda kötü gelin olursun benim gibi bir gelin en büyük sanslariydi taki dun geceye kadar ne olursa olsun bana beddua etmesi ve benimle sidik yaristirmasi operimler felan opemezsin dedim defalarca sonuc konuşmuyoruz ayni evin icinde bide gelip cocugumu aliyor gel gezidiryim seni uyutmaya calismalar felan aklinca bana yaraniyor dinleniyim diye belki de ama cok gec !
Sabır diliyorum ....canim geldi az evvel goturdunuz mu bugun cocugudoktora Ben:Hayır
Neden
Ben:Yarin goturucez
Çay yaptim gel icerde icelim
Ben:siz icin ben daha sonra icerim. Ve yuzune bakmadan konustumkapıyı örttü gitti.
Dün gece geldi özür diledi o kadar büyük tehlikeli olabileceğini bilmiyormus internette okumus pisman olmus benim konusma tarzim cok kabayms sinirliyken cikmis agzindan vs vsSabır diliyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?