Benimkide yardimci oluyordu ama bana yardımcı olmasi onun bu kadar rahat olması gerektigi anlamina gelmiyor degil mi. Dudagindan bile o öperken kac kere gordum bunlar bende zaten biriken seylerdi dun.gece ucuklu halde opunce ya bu ne dedim icimden bu kadarida olmaz.Söyledim kötü ben oldum kendisi demiyordur bende hata var niye boyle yaptim diye haklıdır çünkü hatasizdir..
Allah beni kahretmez ama onun bu lafı ona doner dolaşır kan kusasin gibi bir cümle de duydum tartisma sırasında sen evladindan öte ol kadın ilk fırsatta düşman bellesin.cok yuz verdim ama hepsini bu saatten geri alicam o laflardan sonra barissam bile ona olan sevgimde,samimiyetimde artik gercekten eskisi gibi olamazİşte zaten sorun orada o kankalığı sağladınız ona
Allah kahretsin demiş çokmu ?
Herzaman mesafeli olmanız lazım yoksa bu tür laflar çok duyarsınız.
Sadece yüz ver yeter ki !!!
Allah beni kahretmez ama onun bu lafı ona doner dolaşır kan kusasin gibi bir cümle de duydum tartisma sırasında sen evladindan öte ol kadın ilk fırsatta düşman bellesin.cok yuz verdim ama hepsini bu saatten geri alicam o laflardan sonra barissam bile ona olan sevgimde,samimiyetimde artik gercekten eskisi gibi olamaz
Aynı derece kimsenin opmesini istemedigim halde k.v opmesine hic bisey demedim haha ikinci haftalarda basladi boc boc öpmeye. Yok kesinlikle çocuğumu ona bırakmam yanliz basina çalışma planim yok canım. Keske en başında kabul etmeseydim insan kestiremiyor basina gelebilecekleri Ben nasıl br tavır sergilemeliyim suan ayni evdeyiz illaki gun icinde ayni ortamlara girip çıkacağız bi sekilde amavalla bizde şöyle bir olay olmuştu.
kv biliyor hatalı olduğunu ama eşime şöyle demiş, "biz kendi kv mizden neler gördük, bunlar da sorun mu", eşim de demiş ki "e anne sen çekmişsin, goha da mı çeksin. hatalısın kabul et"
anlattıkların ise benim zerre çekmeyeceğim, bebeğimi dudağından öpen biri görsem o evi yıkacağım konular. ben kıskanç anne grubuna giriyorum mesela. kv de bunu bilir, o kadar haddini aşmaz.
dediğim gibi, sizde bu olay biter, yerine başkası gelir.
kendi evinize geri dönün. çalışıp kv ye baktırmayı planlıyordunuz diye düşünüyorum, başka alternatifleri değerlendirin, çünkü evde gerginlik oluyor illa ki. çok sorunsuz bu süreci atlatanlar da var, onlar da her şeyi alttan alıyorlar karşılıklı.
böyle insanlara saygım var ama ben asla olamazdım.
siz de kendinize göre karar verin.
Evim var hemen üst katta oturuyoruz normalde esyalarim taşınma sonrası iceri koyduğumuz gibi ortada duruyorlar evin temizlenmesi esyalrin tek tek yerlestirilmesi var anlayacağınız bebegim cok küçük bırakıp temizlesem kime birakicam hem 1 saatlik degil w günlük is var evde ama bu evd durmak istemiyorum 1 sn bile imtihan mi ediliyorum sınırlarımız neden vukadar zorlanır neden melek gibiyken canavaralsma istegi dogar içimize Allah gerçekten yardim etsn bana cok doldum emziriyorun bideOdayı terketmekle pek bir şey elde edeceğini sanmıyorum; şu an maddi olarak ona mecbur görünüyorsun. Evinde kalıyorsun ve bu ona, sana ağzına geleni sayma hakkını veriyor kendince. Her zaman söylüyorum; para çok önemli bir şey.
Eğer gerçekten yanlarından ayrılınca aç filan kalmayacaksanız, kocanla konuşup ayrı eve çıkma vakti gelmiş. Bence insanın haysiyetinden daha mühim çok az şey var hayatta.
Sen bu mazeretlere kendin inanıyor musun lütfen bir sor bakalım bunu kendine. Üst kattaki ev kendinizin anladığım kadarıyla; yakıttan ve yeme içmeden tasarruf etmek için kalıyorsunuz aşağıda. Tabii kimse senin özel durumlarını bilemez ama biraz geniş düşün; insanlar el kadar bebeyle kış kıyamette şehir değiştirip düzen bozup düzen kurmayı göze alıyorlar, üst kata çıkıp ev temizlemek nedir? Bence sen sıkışıp kalmışsın doğru düşünemiyorsun; hem gerçek manada hem de mecazi olarak söylüyorum ki kendine biraz dışarıdan (yukarıdanAynı derece kimsenin opmesini istemedigim halde k.v opmesine hic bisey demedim haha ikinci haftalarda basladi boc boc öpmeye. Yok kesinlikle çocuğumu ona bırakmam yanliz basina çalışma planim yok canım. Keske en başında kabul etmeseydim insan kestiremiyor basina gelebilecekleri Ben nasıl br tavır sergilemeliyim suan ayni evdeyiz illaki gun icinde ayni ortamlara girip çıkacağız bi sekilde ama
Evim var hemen üst katta oturuyoruz normalde esyalarim taşınma sonrası iceri koyduğumuz gibi ortada duruyorlar evin temizlenmesi esyalrin tek tek yerlestirilmesi var anlayacağınız bebegim cok küçük bırakıp temizlesem kime birakicam hem 1 saatlik degil w günlük is var evde ama bu evd durmak istemiyorum 1 sn bile imtihan mi ediliyorum sınırlarımız neden vukadar zorlanır neden melek gibiyken canavaralsma istegi dogar içimize Allah gerçekten yardim etsn bana cok doldum emziriyorun bide
Benzer bir durum yasadim. Yapilanlara karsi doldum doldum ve kp in yaptigi bi terbiyesizlik uzerine artik yeter dedim.. ertesi gun ev buldum 1 hafta sonra da tasindim. Ki benim sizin gibi hazir esyam da yoktu. Herseyi sifirdan aldik.. annem ve teyzem geldi. Bir de temizlik icin kadin tuttum. Zaten sizin esyalar dairedeymis. O dairenin kaba yerlesimi 1 gun. Incesi 1 hafta. Ben 1 aylik bebegimle tasindim. Siz de yapabilirsiniz yeter ki cesaretinizi toplayinAynı derece kimsenin opmesini istemedigim halde k.v opmesine hic bisey demedim haha ikinci haftalarda basladi boc boc öpmeye. Yok kesinlikle çocuğumu ona bırakmam yanliz basina çalışma planim yok canım. Keske en başında kabul etmeseydim insan kestiremiyor basina gelebilecekleri Ben nasıl br tavır sergilemeliyim suan ayni evdeyiz illaki gun icinde ayni ortamlara girip çıkacağız bi sekilde ama
Evim var hemen üst katta oturuyoruz normalde esyalarim taşınma sonrası iceri koyduğumuz gibi ortada duruyorlar evin temizlenmesi esyalrin tek tek yerlestirilmesi var anlayacağınız bebegim cok küçük bırakıp temizlesem kime birakicam hem 1 saatlik degil w günlük is var evde ama bu evd durmak istemiyorum 1 sn bile imtihan mi ediliyorum sınırlarımız neden vukadar zorlanır neden melek gibiyken canavaralsma istegi dogar içimize Allah gerçekten yardim etsn bana cok doldum emziriyorun bide
bence eger imkanınız varsa temizlikçi bir kadın bulup evi temizletin.oda olmuyorsa akşamları eşiniz çocuğa bakarken siz yukarı çıkıp evi temizleyin.çocuk uyuduğu zamanda bebeği kayınvalidenize bırakıp eşinizle yukarı çıkıp evi toparlayın.en fazla 1 haftayada işiniz biter.bence çok tepenize çıkarmıssınız.bu kadar cık bir lafa bu bedduayı döken biri başka şeyde napar allah bilir. yazmadan edemedim ben bile sinir oldum.kolay gelsinnAynı derece kimsenin opmesini istemedigim halde k.v opmesine hic bisey demedim haha ikinci haftalarda basladi boc boc öpmeye. Yok kesinlikle çocuğumu ona bırakmam yanliz basina çalışma planim yok canım. Keske en başında kabul etmeseydim insan kestiremiyor basina gelebilecekleri Ben nasıl br tavır sergilemeliyim suan ayni evdeyiz illaki gun icinde ayni ortamlara girip çıkacağız bi sekilde ama
Haklısın bunu en kısa sürede gerceklestirmeliyim. Tasarruf degil kendileri dogum yapacaksın zor olur ilk aylar burda kal hem eşyalarını felan nasil yrlestiriceksin vs vs bende iyi fikir diye düşünmüştüm ta ki dogum sonrası yardımcı olsada fazlAsıyla yaptıklarını benden geri aldı yani hic bir zaman bos bos oturmadim,uyumadinm,dinlenemedim.Sen b
Sen bu mazeretlere kendin inanıyor musun lütfen bir sor bakalım bunu kendine. Üst kattaki ev kendinizin anladığım kadarıyla; yakıttan ve yeme içmeden tasarruf etmek için kalıyorsunuz aşağıda. Tabii kimse senin özel durumlarını bilemez ama biraz geniş düşün; insanlar el kadar bebeyle kış kıyamette şehir değiştirip düzen bozup düzen kurmayı göze alıyorlar, üst kata çıkıp ev temizlemek nedir? Bence sen sıkışıp kalmışsın doğru düşünemiyorsun; hem gerçek manada hem de mecazi olarak söylüyorum ki kendine biraz dışarıdan (yukarıdan) bak . Zannettiğinden farklı şeyler görebilirsin.
Yok samimi olmiycam cok gerekmedikçe bide ben özür dilemem zorundayım dimiMuhattap olma bir daha eskisi kadar
Ben özür dilenecek bir sey göremedim. Kayinvalideniz yanlış davranmis birde ustune beddua etmiş.Yok samimi olmiycam cok gerekmedikçe bide ben özür dilemem zorundayım dimi
Umarım sen yasamazsin çünkü sinir oluyorsun icinde iyi olan herşeyi öldürüyorlar simdiden uyarman guzel oda anlar ve yapmaz umarımbenimde en çok korktuğum şey uçuk virüstür ve salya yolula bebeğe bulaşır hatta geçenlerde bir haber okudum bebek ölmüşt annesinden geçen virüsle bebeklerin bağışıklığı çok düşük oluyor o virüsü yenemecek kadar elbette torunu sevecek ama öperek deil hele ki uçuk varken... benim kv ile aynı endişelerim var eşime soyledm gerekli uyarıları yapıoruz ...
Evinizi hir an once toparlayip orayi terk edinElimden gelse terk edicem evet ama suan icin bir müddet beraber yasiycaz yani ben eşyalarımı düzenleyip evi mi oturucak duruma getirinceye kadar ilk aylar yardımı dokunur dedik büyüklerimizin durum bu :)
Evet esimle bugun bu konuyu konusucam insallah kısa sürede cikar giderim bu evden kahvaltıya bile gitmek istemiyorum yan yana gelmemek icinbence eger imkanınız varsa temizlikçi bir kadın bulup evi temizletin.oda olmuyorsa akşamları eşiniz çocuğa bakarken siz yukarı çıkıp evi temizleyin.çocuk uyuduğu zamanda bebeği kayınvalidenize bırakıp eşinizle yukarı çıkıp evi toparlayın.en fazla 1 haftayada işiniz biter.bence çok tepenize çıkarmıssınız.bu kadar cık bir lafa bu bedduayı döken biri başka şeyde napar allah bilir. yazmadan edemedim ben bile sinir oldum.kolay gelsinn
Haklısın canim ama gostermesem Tüm Türkiye ye beni anlatır rüyamda gördüm psikolojimi bozdu vallahiEvinizi hir an once toparlayip orayi terk edin
Terbiyesiz kadin
Ben olsam asla yuzune bakmam bir daha o cocugu da gostermem beddua ettigi icin
Birtane haber var ac ver eline kadin uculu ağzıyla bebegi opmus bebek iki gun sonra vefat etmiş belki beyni idrak eder o zaman!Merhaba arkadaslar bir süreligine k.v kalıyoruz.bir kac gundur kayinvalidemde ucuk vardı ve bugun 3 aylik bebeğimi öperken gorunce Sinirlerim bozuldu ve o an Dudaginda ucuk mu vardı diyince evet ece bir kac gune dedi bende ucuk varken bebegi opmesinin tehlikeli olduğunu ona bulaşıp hasta edebileceginden bahsederken o an kayinpederde evet hanım bu halde öpme derken,ani bir cıkısla o benim torunum kimse karısamaz dedi.Benimde cocugum illaki onu düşünüyorum da soyluyorum diyince öperim karısamazsinlar afralar tafralar hasta olsa üzülürüm üzülüruz degil mi desemde b ir ton laf söyledi bende kendimi tutamadim. Odayi terkettim yatak odasina gectim. Bu ardaa bana beddua etti (Allah seni kahretsin!) Yerimde olsaniz naparsiniz ve soyle bir durum var onunla kankam mıs gibi samimi olan bir insanım her an yardım eden,gezen tozan,fikir alan,gecelere kadar muhabbet eden. Ben bu kadar samimiyken düşman gibi tavır takınması sizce ne madar sağlıklı yerimde olsanız napardiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?