O kadar iyi gibi görünüp en ufacık uyarmada küplere binip beddua ediyorsa kisiliksiz oldugunu gösteriyor bu durum..Allah seni kahretsin ne demek ya
Hic sorma ben degl kendi doğurmuş edalarinda ama yemezler bana yapılan terbiyesizliği ona gostericem tek tekAynı sorun bendede var sanki kendi ogurmus havalarında kvler çocuklarımıza annelik yapamayacağımizi dusunur kendi çocuklarımızı bizden kiskanirlar tartışmaya açık ve alinganlar bende Çözemedim gtti
Esime masallah derken ne demek istiyorsunuz eşimin herhangi bir kusuru yok Annesiyle kavga ettim ve bana tek.kelime etmedi.Ve şöyle bir durum var sevgiliyken sırf ablaları bana saygısızlık yapti diye gözümün onunde ablalarini dövmüş insan yani benim esim her zaman haksiz dahi olsam arkamda esimlik bir.durm yok olsa buraya yazardim o kadar sey yazdımHaklisiniz esinizede masallah boyle erkeklerde var dunyada insan inanamiyo
Izin verme sakın yuz verirsen herseye tamam olur dersen en ufacik durumda kötü gelin olursun benim gibi bir gelin en büyük sanslariydi taki dun geceye kadar ne olursa olsun bana beddua etmesi ve benimle sidik yaristirmasi operimler felan opemezsin dedim defalarca sonuc konuşmuyoruz ayni evin icinde bide gelip cocugumu aliyor gel gezidiryim seni uyutmaya calismalar felan aklinca bana yaraniyor dinleniyim diye belki de ama cok gec !ya kızlar ben de burada bir şey sorabilir miyim
mesela benim kv kendi ayaklarıyla oynayıp ya da kulağını karıştırıp ya da dişlerini peçeteyle temizleyip yıkamadan bebeğime sürüyor ellerini sevmek için
çıldırıyorum, bir kere sert uyardım kavga çıkıyordu neredeyse, fırça yedim
görümce falan tavır aldı bana aylardır
o kadar uyarmaya rağmen aynı şeyi yapıyor, o elleriyle biberonu yıkamaya yelteniyor
bana ne dersiniz, konu sahibinin hoşgörüsüne sığınarak
Gecenlerde bana ben hepinizden daha iyi düşünürüm çocuğu diyor ama sigara icip opmeyi biliyor sogan yiyip opuyor,dudagindan kac kere optugunu gordum kadın kendini aştı iyice dün patlama noktasina geldim nitekimde oyle olduNe demek uçuklu dudakla çocuk bebeği öpmekBir de çok iyi birşey yapmış gibi üste çıkmaya çalışmalar. Babaanneyse babaanne gibi davransın, ilk once torunun sağlığını düşünsün.
Hemde nasıl 1 kelime dahi konusmuyorum ki normalde en fazla 1 saat konusmazken eminim suanda bir degisk hissediyordur kendini kolay degil muhattap olunmuyor kendisiyle konusma hastası bir insan kendisiMesafeli olmayı öğrendin. .
Birlikte mi yaşıyorsunuz?Hemde nasıl 1 kelime dahi konusmuyorum ki normalde en fazla 1 saat konusmazken eminim suanda bir degisk hissediyordur kendini kolay degil muhattap olunmuyor kendisiyle konusma hastası bir insan kendisi
Gecenlerde bana ben hepinizden daha iyi düşünürüm çocuğu diyor ama sigara icip opmeyi biliyor sogan yiyip opuyor,dudagindan kac kere optugunu gordum kadın kendini aştı iyice dün patlama noktasina geldim nitekimde oyle oldu
Bunu tetikleyen Gorumcemler oldu ama benim Ailemle ilgili uygun olmayan bir yorum yaptilar esim kalkip benim karim olucak insana saygısızlık yapamazsınız ben sizin eslerinize birkere saygısızlık yaptim mi dedi ustune yürüdüler irmaya calistilar esimde tekme tokat dövdü iyi bisey değil övünmüyorum ama bu benim icin yapıldı evlilik öncesi bana olan sevgisini ailesini karşısına aldiginda anladim ve ben bu adamla evlenicem dedim. Bu durum gecmiste yaşandı Gorumcemler hadlerini bilirler mesela bana karsi gayet saygililar bende onlara karşı gecmiste yaşandı ve pismanlarTepkinizde tamamen haklısınız, eşinizin yanınızda durması da çok güzel birşey fakat ben son mesajlarinizdan birinde bahsettiğiniz eşinizin ablalarıni dövmesi olayına takıldım. Kadına şiddetin her türlüsüne karşıyım. Bu eşi korumak adına olsa bile çok iğrenç bir olay ve övünülecek bir şey değil. Tepki göstermenin çok daha insani yolları var. Değinmeden geçemeyeceğim bu konuyu.
Yok hafif kacar hatta :)Hoşt.
Derdim ağırmı olurdu
Maalesef suan icin böyle bir durum var ne acı degilmi..Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Bir işe gir çalış ve ayrı eve çık diyecektim ki diğer konunda hamile olduğunu okudum. .Maalesef suan icin böyle bir durum var ne acı degilmi..
Kesinlikle Annem yerini kimse alamaz benim herşeyim o benim Annem uzaktayken her zman goremezken k.v mic mic opmesini gercekten hazmedemiyorum. K.v aynı evdeyim diye gelmiyor kadincagiz her zman el kapısı sonuctaCanım kendi annen nerde?
Kv delere anne deriz ama Ah insanın kendi annesi gibi varmı dır be.... Ne olursa olsun ara ne kadar iyi olursa olsun sonuçta seni doğurmayan kadının iyiliği bu kadar oluyor....
Bende bu konuda çok katıyım dır çocuğum olduğunda heralde bana herkes gıcık olucak...
Canım o konu dogumdan once yazıldı 3 aylik oldu bile bebegimBir işe gir çalış ve ayrı eve çık diyecektim ki diğer konunda hamile olduğunu okudum. .
Kaç yaşındasın?
Canım o konu dogumdan once yazıldı 3 aylik oldu bile bebegim
Allah büyük ben herseyi Rabbime biraktim.İşin zor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?