Kayınvalidemle tartıştım

Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş kv ne kanka olur nede dert ortağı !ufacık bebelerin dudaklarını öpmeye çalışan iğrenç hastalıklı ağzı ile öpenlerden nefret ediyorum

Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş kv ne kanka olur nede dert ortağı !ufacık bebelerin dudaklarını öpmeye çalışan iğrenç ağzı ile öpenlerden nefret ediyorum
Kesinlikle aynı sekilde dudagindan değil hic opmesinler ya minicikler ahsta olurlar sonra kendileri mibakicaklar sanki

Kesinlikle aynı sekilde dudagindan değil hic opmesinler ya minicikler ahsta olurlar sonra kendileri mibakicaklar sanki
Yüz verme kv çocuk senin çocuğun en iyisini sen düşünürsün kv hem suçlu hem güçlü

Kv gorumce elti vb ilişkilerde cok samımıyet tez ayrılık getırıyor. O kv kanka degıl gıbı oluncada boyle oluyor

O kadar iyi gibi görünüp en ufacık uyarmada küplere binip beddua ediyorsa kisiliksiz oldugunu gösteriyor bu durum..
kim ki kahretsin diyor kendini kahretsin hiç tahammül edemem buna saygıyı bitirmiş çok yazık saygı biterse ne önemi kalır ki bazı şeylerin

Sizin gözünüzün önünde ablalarinimi dövdü kusura bakmayın ama çok yanlış ben olsam böyle kardeşi silerim

Katılıyorum size çok vahşice
Dipnot bende gorumcemle kusum benim yanımda eşimin ona basarmasina müsade etmedim

Katılıyorum size çok vahşice
Dipnot bende gorumcemle kusum benim yanımda eşimin ona basarmasina müsade etmedim
Arkadaslar konunun dışına çıkmadan paylasmıs oldugum konu hakkında yorum yapsanız durumu bilmediginiz icin farkli düşünüyorsunuz tabiki de tasvip etmiyorum bu durumu zaten suan gayet Iyiler gecmiste yaşanmış bir konu ve tahrik edildigi icin ustune yurunup vurulduğu icin es adayına saygısızlık yaptığı icin yasadilar bu durumu lutfen olayi saptirmayalim!

Sizin gözünüzün önünde ablalarinimi dövdü kusura bakmayın ama çok yanlış ben olsam böyle kardeşi silerim
Arkadaslar konunun dışına çıkmadan paylasmıs oldugum konu hakkında yorum yapsanız durumu bilmediginiz icin farklidüşünüyorsunuz tabiki de tasvip etmiyorum bu durumu zaten suan gayet Iyiler gecmiste yaşanmış bir konu ve tahrik edildigi icin ustune yurunup vurulduğu icin es adayına saygısızlık yaptığı icin yasadilar bu durumu lutfen olayi saptirmayalim!

kim ki kahretsin diyor kendini kahretsin hiç tahammül edemem buna saygıyı bitirmiş çok yazık saygı biterse ne önemi kalır ki bazı şeylerin
Maalesef ki durum düşündüğünüz gibi icimden tek kelime konusmak yan yana gelmek gelmiyor ki suana kadar devamlı yan yanaydik kahveler, sohbetler tv izlemeler,fikir alışverişi yapmalar ikinci gun ve tek kelime dahi konusmadik

Ablalarini döven bir baba dudaginda uçuk olan babanneden daha tehlikeli

Cnm siz konu dışına çıkıp bu konudan bahsetmissiniz bizde yanlış buldugumuzu söyledik
Konuya yorum yaptım saptirmak gibi bir niyetim yok

Cok tehlikeli yaa..Allah kimseyi cahillerle sinamasin. Benim kv dede Allah korur onlari der bana…bal vermekte birsey yokmus yok ucukta birsey yokmus..bak bilmeyen birine anlatirsin dikkat eder o baska..ama bunlar birde kusurlarini ortme cabasinda..yuz buluncada Allah korur ne demek? Tabiiki amenna Rabbim korur, ama gidip manyak gibi o halde cocugu opun mu diyor? Yahu ben 40 takla atiyorum cocugun annesi oldugum halde ucuk cikacagi zaman cikmasini engellemek icin…bu ne rahatlik yahu? Bi tarafi kendi olabilir ama diger tarfinin el oldugunu unutmus sevgili validen.

Ayrica hasta etmekden ziyade olume kadar varabilir. Rabbin yardimci olsun ne diyim..valla kv ile aran kotuyse cogu zaman esinlede aran kotu demektir.

Siz yine iyilikle yaklaşın, öpme yerine *babaannesi öpersen bebeğede geçer *falan gibi konuşsan daha iyi olur
Siz yine alttan alın, başka bir saygısızlığı falan yoksa

Siz yine iyilikle yaklaşın, öpme yerine *babaannesi öpersen bebeğede geçer *falan gibi konuşsan daha iyi olur
Siz yine alttan alın, başka bir saygısızlığı falan yoksa
Konuyu saptırdı ben uyarırken benimle cata cat kavga etti beddua felan icimde zerre üzüntü yok saygısını beddua ederek bitirdi gözümde

Allah serlerinden korusun. Cok tehlikeliler gercekten. Benim psikoljimi düşünse bana bunları yapamazdı bütün gun bebeğime bakıyorum kimseyle gorusemiyorum 24 saat yanlarindayim ama ben Yaranamadim ayda yılda n ir gorussem benden iyisi olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…