- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş kv ne kanka olur nede dert ortağı !ufacık bebelerin dudaklarını öpmeye çalışan iğrenç hastalıklı ağzı ile öpenlerden nefret ediyorumZaten esime ve Kayinpederime bedduayla ilgili olark kahrolsam nolucak parti mi yapicak arkamdan,torunum torunum diyor ama torununun Annesine saygı si yok vs cumleler kurarak üzuntümü dile getirdim. Su saatten sonra zaten eskisi gibi samimi olmam olamam cirkeflesti Çünkü hadsiz olmasin insan 60 küsur yaşına girecek.Ama düşüncesiz sigara içip hemen ustune öptugunude,grip olmusum galiba diyip öptugunude gordum ve dudagindan optugunu bile sevgi bu sekil olmaz tüm bunlar beni bu süreçte dolmama sebep olan seyler oldu.Bende zaten opemezsin diyerek zıtlastım çünkü gercekten haketmisti yerimde baska biri olsa bırak tartışmayı belki uzun mühlet çocuğunu gostermezdi o derece sinir bir durum benimki si
Kesinlikle aynı sekilde dudagindan değil hic opmesinler ya minicikler ahsta olurlar sonra kendileri mibakicaklar sankiFazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş kv ne kanka olur nede dert ortağı !ufacık bebelerin dudaklarını öpmeye çalışan iğrenç ağzı ile öpenlerden nefret ediyorum
Yüz verme kv çocuk senin çocuğun en iyisini sen düşünürsün kv hem suçlu hem güçlüKesinlikle aynı sekilde dudagindan değil hic opmesinler ya minicikler ahsta olurlar sonra kendileri mibakicaklar sanki
Öyle yok konusmuyorum konusmakta istemiyorum zatenYüz verme kv çocuk senin çocuğun en iyisini sen düşünürsün kv hem suçlu hem güçlü
Kv gorumce elti vb ilişkilerde cok samımıyet tez ayrılık getırıyor. O kv kanka degıl gıbı oluncada boyle oluyorMerhaba arkadaslar bir süreligine k.v kalıyoruz.bir kac gundur kayinvalidemde ucuk vardı ve bugun 3 aylik bebeğimi öperken gorunce Sinirlerim bozuldu ve o an Dudaginda ucuk mu vardı diyince evet ece bir kac gune dedi bende ucuk varken bebegi opmesinin tehlikeli olduğunu ona bulaşıp hasta edebileceginden bahsederken o an kayinpederde evet hanım bu halde öpme derken,ani bir cıkısla o benim torunum kimse karısamaz dedi.Benimde cocugum illaki onu düşünüyorum da soyluyorum diyince öperim karısamazsinlar afralar tafralar hasta olsa üzülürüm üzülüruz degil mi desemde b ir ton laf söyledi bende kendimi tutamadim. Odayi terkettim yatak odasina gectim. Bu ardaa bana beddua etti (Allah seni kahretsin!) Yerimde olsaniz naparsiniz ve soyle bir durum var onunla kankam mıs gibi samimi olan bir insanım her an yardım eden,gezen tozan,fikir alan,gecelere kadar muhabbet eden. Ben bu kadar samimiyken düşman gibi tavır takınması sizce ne madar sağlıklı yerimde olsanız napardiniz??
Aynen öyle mesafe mesafe mesafe bunu bilirm bundan sonraKv gorumce elti vb ilişkilerde cok samımıyet tez ayrılık getırıyor. O kv kanka degıl gıbı oluncada boyle oluyor
kim ki kahretsin diyor kendini kahretsin hiç tahammül edemem buna saygıyı bitirmiş çok yazık saygı biterse ne önemi kalır ki bazı şeylerinO kadar iyi gibi görünüp en ufacık uyarmada küplere binip beddua ediyorsa kisiliksiz oldugunu gösteriyor bu durum..
Esime masallah derken ne demek istiyorsunuz eşimin herhangi bir kusuru yok Annesiyle kavga ettim ve bana tek.kelime etmedi.Ve şöyle bir durum var sevgiliyken sırf ablaları bana saygısızlık yapti diye gözümün onunde ablalarini dövmüş insan yani benim esim her zaman haksiz dahi olsam arkamda esimlik bir.durm yok olsa buraya yazardim o kadar sey yazdım
Tepkinizde tamamen haklısınız, eşinizin yanınızda durması da çok güzel birşey fakat ben son mesajlarinizdan birinde bahsettiğiniz eşinizin ablalarıni dövmesi olayına takıldım. Kadına şiddetin her türlüsüne karşıyım. Bu eşi korumak adına olsa bile çok iğrenç bir olay ve övünülecek bir şey değil. Tepki göstermenin çok daha insani yolları var. Değinmeden geçemeyeceğim bu konuyu.
Arkadaslar konunun dışına çıkmadan paylasmıs oldugum konu hakkında yorum yapsanız durumu bilmediginiz icin farkli düşünüyorsunuz tabiki de tasvip etmiyorum bu durumu zaten suan gayet Iyiler gecmiste yaşanmış bir konu ve tahrik edildigi icin ustune yurunup vurulduğu icin es adayına saygısızlık yaptığı icin yasadilar bu durumu lutfen olayi saptirmayalim!Katılıyorum size çok vahşice
Dipnot bende gorumcemle kusum benim yanımda eşimin ona basarmasina müsade etmedim
Arkadaslar konunun dışına çıkmadan paylasmıs oldugum konu hakkında yorum yapsanız durumu bilmediginiz icin farklidüşünüyorsunuz tabiki de tasvip etmiyorum bu durumu zaten suan gayet Iyiler gecmiste yaşanmış bir konu ve tahrik edildigi icin ustune yurunup vurulduğu icin es adayına saygısızlık yaptığı icin yasadilar bu durumu lutfen olayi saptirmayalim!Sizin gözünüzün önünde ablalarinimi dövdükusura bakmayın ama çok yanlış ben olsam böyle kardeşi silerim
Maalesef ki durum düşündüğünüz gibi icimden tek kelime konusmak yan yana gelmek gelmiyor ki suana kadar devamlı yan yanaydik kahveler, sohbetler tv izlemeler,fikir alışverişi yapmalar ikinci gun ve tek kelime dahi konusmadikkim ki kahretsin diyor kendini kahretsin hiç tahammül edemem buna saygıyı bitirmiş çok yazık saygı biterse ne önemi kalır ki bazı şeylerin
Ablalarini döven bir baba dudaginda uçuk olan babanneden daha tehlikeliArkadaslar konunun dışına çıkmadan paylasmıs oldugum konu hakkında yorum yapsanız durumu bilmediginiz icin farkli düşünüyorsunuz tabiki de tasvip etmiyorum bu durumu zaten suan gayet Iyiler gecmiste yaşanmış bir konu ve tahrik edildigi icin ustune yurunup vurulduğu icin es adayına saygısızlık yaptığı icin yasadilar bu durumu lutfen olayi saptirmayalim!
Sagolun ya cok iyi motive ediyorsunuz arkadaslar lütfen daha fazla yorum yaparak eskilere düşmüş moralimi daha da batirmayin rica ediyorumAblalarini döven bir baba dudaginda uçuk olan babanneden daha tehlikeli
Özür dilerim uzduysemSagolun ya cok iyi motive ediyorsunuz arkadaslar lütfen daha fazla yorum yaparak eskilere düşmüş moralimi daha da batirmayin rica ediyorum
Arkadaslar konunun dışına çıkmadan paylasmıs oldugum konu hakkında yorum yapsanız durumu bilmediginiz icin farklidüşünüyorsunuz tabiki de tasvip etmiyorum bu durumu zaten suan gayet Iyiler gecmiste yaşanmış bir konu ve tahrik edildigi icin ustune yurunup vurulduğu icin es adayına saygısızlık yaptığı icin yasadilar bu durumu lutfen olayi saptirmayalim!
Konuyu saptırdı ben uyarırken benimle cata cat kavga etti beddua felan icimde zerre üzüntü yok saygısını beddua ederek bitirdi gözümdeSiz yine iyilikle yaklaşın, öpme yerine *babaannesi öpersen bebeğede geçer *falan gibi konuşsan daha iyi olur
Siz yine alttan alın, başka bir saygısızlığı falan yoksa
Allah serlerinden korusun. Cok tehlikeliler gercekten. Benim psikoljimi düşünse bana bunları yapamazdı bütün gun bebeğime bakıyorum kimseyle gorusemiyorum 24 saat yanlarindayim ama ben Yaranamadim ayda yılda n ir gorussem benden iyisi olmazdıCok tehlikeli yaa..Allah kimseyi cahillerle sinamasin. Benim kv dede Allah korur onlari der bana…bal vermekte birsey yokmus yok ucukta birsey yokmus..bak bilmeyen birine anlatirsin dikkat eder o baska..ama bunlar birde kusurlarini ortme cabasinda..yuz buluncada Allah korur ne demek? Tabiiki amenna Rabbim korur, ama gidip manyak gibi o halde cocugu opun mu diyor? Yahu ben 40 takla atiyorum cocugun annesi oldugum halde ucuk cikacagi zaman cikmasini engellemek icin…bu ne rahatlik yahu? Bi tarafi kendi olabilir ama diger tarfinin el oldugunu unutmus sevgili validen.
Ayrica hasta etmekden ziyade olume kadar varabilir. Rabbin yardimci olsun ne diyim..valla kv ile aran kotuyse cogu zaman esinlede aran kotu demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?