Kayınvalidemler Hac'ca gitti bende onlara saygısızlık yaptım, ne yapacağım?

haklısınız ama ben saygısızlık birşey yapmadım yani tek olumsuz kelime etmedim hakaret yoktu

Muhtemelen hacca gidecek diye geldiler o saatte de yemeğe içmeye gelmezler verilmezde. En kötü çay kahve meyve suyu.

Yani her zaman olabilecek birşey değil. Sonuçta gelmişler ve onların yanında öyle tafra yapman hoş olmamış. Sana diyebilirdi arkadaşlarım gelecek diye evet belki bu kadar tepki vereceğini düşünmedi.

O kadın da demek ki alıngan biri. Onun yaptığı da olmamış.

Nasıl bu kadar alındı acaba kadın sizden?

o kadın da takıntılı zaten bir surat yaptım diye ev terkedilmez

Siz boşanmak üzereydiniz en son barıştınız galiba..

Evet münasebetsiz zamanda olmuş ama eve gelen kişiye surat yapılmaz..
Birer kahve içip meyve yiyip kalkacaklar sonuçta.
Hacca gidecek diye gelmişlerdir. Gidip de gelmemek dönüp de görmemek de var. Biraz idare edilmeli dimi ama?

Sizde farkındasınız yanlış yaptınızın onun icin huzurusunuz buraya konu actınız kaynanısı ugrulamaya gelmişler en fazla iki saat oturup kalkıcaklardı cok mu zordu cay cıkarmak resmen yüz yaparak kovmuşsunuz gittiniz misafirlikte size böyle yüz asalar ne his edersiniz yaptınız hic joş birşey değil

ben surat yapınca kadının çekip gitmesi ne kadar doğru peki ya? benim misafirim değilsin neyin tafrasını yapıyorsun

kadın ne bilsin sana emrivaki yapıldığını. ev senin sonuçta surat asan da ev sahibi oluyor bu durumda.
istenmediğini anlayınca gitmesi doğal o yüzden.

Gece 11 de 20 kişi misafir bağır çağır komşular çok rahatsız olur

Size sormadan gayet namüsait bir saatte sizin evinize misafir çağırıyorsa hemde 20 kişi,kusura bakmasın ama haketmiş.
11 de insanlar yataklarına yatıp uyuyorlar,ne misafirliği yani?
O saatte gelen misafirde bir tuhaf zaten,hiç düşünememişler mi bu saatte rahatsız etmeyelim diye.

Vallahi eve gelen misafire surat yapmam için canımla falan tehdit ediliyor olmam lazım. Hele evi terkettirecek kadar surat asmak nedir yahu? Millet gidince kızacaksanız kayınvalidenize kızın, eşinize kızın.

Hacca mı gittiler o gece yada sonraki gece o kısmı anlayamadım. Yani gün kalmadıysa mecburen sizdeyken gelmişlerdir belkide.

Gece 11 de o kadar insan bence kayinvaliden hatali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…